Cu mancare fara sport poti sa slabesti, dar invers e o aberatie. Nu se poate asa ceva. Eu mi-am facut propriul regim, mai bine zis stil de viata si functioneaza perfect. Fara prajeli, grasimi, paste fainoase, dulciuri, carne de porc. Iar dupa 4-5 nu mananc decat fructe. Crede-ma ca ai ce sa mananci si iti schimba complet viata si metabolismul. Eu acum chiar nu mai pot manca altceva.
Eu zic să faci exercitii multe sport cel mai bine să sari coarda tim de 30 de minute pe zi sau chiar mai mult într-o luna sau chiar mai puţin sau să fugi 2 km fuga de rezistenţă nu viteză, şi nu mai mânca carne. Aşa sigur o să slăbeşti dar unii nu se ţin de programul acesta apoi ajung să le pară rău. Ţine minte Cât mai MULT sport! FĂRĂ diete! nu sunt sănătoase pentru organism. Mănâncă cât mai puţină carne sau chiar deloc! Nu mânca după ora 6.
Iti uriz succes! O slabire placuta.
Funda?
Dar nu trebuie să faci asta. Dacă vrei să slăbeşti trebuie, într-adevăr, să ai grijă la ce mănânci, dar trebuie să ai o alimentaţie echilibrată.
În rest, există anumite cure de slăbire, dacă tot vrei.
Apoi, trebuie să faci şi mişcare
http://www.cura-de-slabire.ro/
http://www.infoslabire.ro/
Pa,pa!
Ey:x Pai, intai incepe cu f mult sport( alerga pe afara, mergi cu bicicletaa/rolele, fa abdomene seara si genoflexiuni, mergi pe varfuri prin casa, pune'ti muzica si danseaza, ori daca ai posibilitati financiare, da'te la un anumit sport etc...)
Mancarea niciodata nu trebuie sa fie prajita, nici macar cu un pic de ulei, mananca fructe, legume de oricare, cel mai important lucrur este sa bei fff multa apa ( ajuta! stiu asta din propria experienta), mananca cat mai sanatos, carne pe gratar, salate... daca iti plac pastele iti recomand sa iti iei de la firma "Barilla", alea nu ingrasa deoarece nu au amidon. :) eu numai de alea mananc, fara snacks'uri, seminte! mult mai putin dulce, o patratica de ciocolata poti manca o data la 1-2 zile:) ca nu are nimic, daca tie pofta sa rontai ceva intre mese, FRUCTE, crede'ma nu este asa de rau. Ideea este sa mananci cat mai sanatos posibil, f multa apa ( poti sa bei cate 1 pahar la o ora:) in fiecare zi! chiar daca nu iti este sete) si cat mai mult sport. Fara prea mult dulce, snacks'uri si prajeli :) A da... era sa uit:) painea din comert oricat ar zice ca este integrala, crede'ma ca nu este! este facuta cu tot felul de prostii si coloranti;)
Poti face tu sau mama ta paine de casa;) nu este deloc greu:) intr'o 1 jum -2 sunt gata doua paini:) Painea din comert iei doua guri din ea si s'o terminat... In plus painea de casa, e sanatoasa, economisesti bani cu o felie te saturi!;), si stii ca nu are tot felul de prostii :)
http://www.in-familie.ro/reteta-paine-de-casa/ O poti face si in tava de facut cozonac:)
Sper ca te'am ajutat :) In caz ca am uitat sa iti mentionez ceva iti scriu printr'un mesaj:) Fundita?;;);;);;)
Dieta asta te va ajuta sa slabesti 5 – 7 kilograme in 2 saptamani:
MIC DEJUN:
20 grame de unt. Ceai sau cafea, fara lapte sau zahar.
70 grame de paine (contine zaharuri lente care sunt un excelent carburant pentru organism).
100 grame de branza la alegere (poti varia cat de mult doresti, este permis consumul oricarui tip de branzeturi).
De evitat: alimentele care contin zaharuri rapide (produse de patiserie, cereale cu adaos de zahar).
Pranzul va fi bazat pe proteine animale si carbohidrati, nefiind insa foarte consistent, pentru a nu-ti produce senzatia de oboseala si de somn.
PRANZ:
Orez, paste sau cartofi pregatiti in abur.
Orice tip de carne la alegere. Cantitatea acesteia o veti stabili adaugand 100 la inaltimea dumneavoastra exprimata in centimetri. De exemplu, pentru o persoana care are 170 cm, cantitatea ideala de carne este 270 g (170 + 100).
De evitat: aperitivele de orice fel, deserturile (produsele pe baza de zaharuri), lactatele si painea.
In timpul serii, se diminueaza productia de enzime si procesele digestive scad in intensitate. Felurile de mancare trebuie sa fie foarte lejere, uneori daca reusiti sa sariti peste aceasta masa din zi, este excelent!
CINA:
Peste sau fructe de mare.
O portie de legume gratinate sau pregatite la abur.
Carne slaba, cu 40 de grame mai putin decat inaltimea ta exprimata in centimetri. Astfel, pentru o persoana ce masoara 170 cm, cantitatea de carne recomandata va fi de 130 g (170 – 40).
De evitat: lactatele, produsele pe baza de zaharuri si alcoolul
Fara sport nu se slabeste, asa cum au mai spus si altii aici, eu iti recomand sa faci testul de pe http://slabeste-usor.info dupa ce il faci ti se genereaza un set de exercitii, diete si regimuri personalizate, pentru mine a fost super eficient!