Cu aceeasi problema ma connfruntam si eu acum ceva timp. Dar am inceput sa le dau cu intaritor de unghii. Inafara de asta trebuie sa folosesti si o crema pentru unghii (sunt creme speciale de maini si unghii) si trebuie sa mananci fructe (te ajuta):*.
Da, am să te ajut cu plăcere.
Păi, uite ce trebuie să faci:
-În primul rând, trebuie să le îngrijeşti: să le speli cu periuţa de unghii şi săpun (de preferat lichid sau antibacterian - eu folosesc antibacterian pentru mâini)
-După aceea să le dai cu întăritor (este de cumpărat la magazine unde sunt şi lacuri de unghii). Este incolor şi peste el, poţi folosi dacă vrei, lac de unghii sau poţi să te dai cu ulei de ricin.Este de cumpărat în magazine cosmetice sau poate la farmacie dar menţionează că pentru unghii.
-Şi să nu le rozi, fiindcă atunci: ADIO UNGHII MARI ŞI TARI!
Succes! Fundiţă? Răspunsul meu sigur te va ajuta
Mananca fructe/legume.asta si pentru sanatatea ta, nu numai a unghiutelor. Si inainte de stratul de oja, aplica un lac pentru, intarirea unghiilor. majoritatea firmelor de make-up au un asemenea lac/ser.
Este oja pentru unghii de la oriflame. sau multe produse pentru unghii du-te la magazine, centre comerciale si kauta ceva )
anonim_4396 întreabă:
mariposa azul întreabă:
DaciaRomania întreabă: