Te indoiesti de tine? sau poate nu ai asa mare incredere in tineSfatul meu ar fi sa ai mai mare incredere in tine, uitate in onglinda si chiar daca nu iti place ce ce vezi alungati toate gandurile negative si spune-ti :"Sunt cea mai frumoasa" chiar daca ti se pare aiurea la inceput si total eronat nu da inapoi spune-ti lucruri pozitive si cu timpul vei crede si tu in cea ce spui.Construieste-ti o buna parere de sine solida :*:*Succes
Nasul tau nu se schimba!
Este la fel de fiecare data doar ca il vezi cand ai stari diferite si din alta perspectiva.
Bafta!
Poate fi din cauza starii...si eu mai patesc asa.Cateodata ma vad perfecta alteori evit sa ma uit in oglinda.Crd ca ar trebui sa fim mai blande cu noi. fundita?
Pai depinde si eu vad aceeasi problema, il vezi stramb adica atunci cand e normal si cand il vezi perfect e anormal deoarece lumina soarele temperatura toate astea afecteaza bine chesti de afectare de alea adica au si ele ceva daca e seara il vezi cred ca mai stramb, ziua la amiaza depinde unde e oglinda dar cum o am eu mil vad perfect iar daca e seara la lumina artificiala in oglinda depinde, ca dar asta e doar o parte mai este poate o posibilitate...ai doua oglinzi? marog sa zic mai intai daca ai una te uiti ziua sau te uiti noapt e aceeasi oglinda doar ca nu cred ca stai in acelasi loc si de aceea cum oglinda este stramba adica nu e stramba pare normala dar nu e cea de cristal ea face totul diferit la tara am si eu una ba vad ca am burta mare ba mica si cand ma duc la alta la fel doar ca in marime mai mica oglinda e devina sau natura, cred ca e defolos acest raspuns ca are toate informatiile necesoare. poate primesc si o fundita, cum vrei, SuCcEs!
Poate pentru ca iti place de cineva dar a cea persoana nu iti impartaseste sentimentele. De aceea tu `crezi` ca din cauza nasului tau nu te place. Dar nu e asa. Don`t worry. Be happy.
Mi s`a intamplat si mie.
Funda?:d
Vrei un raspuns sincer? atunci trim un msj cu id.ul tau vb pe mes si imi dai o poza iar eu iti sp daca este prea mare sau daca este perfect...te ast...o sa imi faca placere
NadyPorahy întreabă: