| und3c3ive a întrebat:

Vreau si eu sa stiu daca a folosit cineva ceva de albit dintii. ce, cat costa, unde, daca a durut etc.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://albirea-dintilor.com/crest-whitestrips-premium.html Incearca cu incredereeee! In 3 zile am avut dintii vizibil mai albi si m`a tinut un an:). 170 de lei pe an nu mi se pare mult la cat de bun este produsul:D. Si iti albeste foarte tare dintii si nici nu le distruge smaltul. La inceput o sa ai o mica sensibilitate la cald-rece, dar trece repede:). Si costurile postale nu le platesti:P. Alegeti tu produsul care vrei, eu ti-am trimis linkul cu cel pe care l-am folosit eu.

Bafta`!:*:*:*

8 răspunsuri:
| loricel a răspuns:

Iti recomand paste de dinti Blend-a-med 3D white.sau mai poti folosi bicarbonat happy

| Diva a răspuns:

In primul rand respectica regulile de igiena, foloseste ata dentara, apa de gura, si pasta de dinti cu efect de albire. Evita sa bei cafea, vin, cola etc.Foloseste bicarbonat de sodiu pentru albirea dintiilor in mod natural sau zeama de la o lamaie.Bafta

| coddy24 a răspuns:

Buna. daca vrei sa-ti albesti dintii poti merge la stomatologul tau. e o procedura simpla cu ultrasunete se albesc costa in jur la 100 ron si nu e dureros deloc happy

| Daiana90 a răspuns:

Da. O prietena de-a mea foloseste un fel de "corector". E exact ca acela cu pensula, pe care poate il folosesti sau l-ai folosit si tu la scoala. Dai cu pensula pe dinti si in cateva secunde se intareste.Se gaseste la farmacii cred. E foarte bun.In caz ca il gasesti ti se vor da mai multe explicatii de unde il iei.:*:*:*

| und3c3ive explică:

Daiana poti sa o intrebi cum se numeste "corectorul"acela si de unde l-a luat? Multumesc mult tuturor! Daca mai stiti alte metode bune dar nu foarte scumpe astept raspuns.( am uitat sa precizez. ma spal zilnic, folosesc ata dentara, apa d gura, am dintii drepti vreau doar sa fie albi happy ca sanatosi sunt tongue )

| fanmichaeljackson a răspuns:

Sal. varamea a folosit cand era mai mica pe la 10 ani un fel de laser sau ceva in genul asta iar o colega a folosit un fel de pasta care iti albeste dintii si pe niciuna nu le-am auzit cu dureri, mult succesthumbs up

| JustMe_2928 a răspuns:

Eu am
se numeste PEARL DROPS
DAILY SHINE TOOTHPOLISH e de la supermarket sau poti sa mai iei de la farmacie

| ginaosar a răspuns:

Vezi aici http://edent.cabanova.com/albirea-dintilor.html
Este foarte bun o sa fi multumit

Sper sa te ajute