| Bianca_2119 a întrebat:

Vreau si eu sa va intreb ceva: cumva mi se ingrasa parul foarte repede daca imi intind parul cu placa frecvent(in fiecare zi)?
Multumesc:*.

9 răspunsuri:
| LePoneyBlanc a răspuns:

Da, se ingrasa mult mai repede.

| dsadasdsada a răspuns:

Nu cred. Dar totusi nu e bine sa iti intinzi parul in fiecare zi il degradeaza.

| MeGhosta a răspuns:

Mai mult sunt riscurile sa iti arzi parul straight face
de ingrasat nu cred thinking eu mil indrept dar rare ori! big grin Si am spray pentru. par [care il intinzi cu placaon the phone SET mai pe scurt... poti sa iti cumperi si tu si nu cred ca o sa ti se mai ingrase big grin Asta este o idee...nu este de expert laughing

| DisforDeea a răspuns:

Nu cred ca are vreo legatura cu asta, da` cu siguranta o sa se arda gravbatting eyelashes

| Debb a răspuns:

Nu cred ca se ingrasa dar se arde. ia-ti un spray de protectie.

| amy3semj1405 a răspuns:

In fiecare zi cam da, dar nici nu e sanatos pentru par pentru ca se arde. fa ca mine:spalate pe cap de 2 ori p saptamana si sterge-ti parul cu prosopul incat sa nu mai fie plin de apa si dup intimde-te cu placa. Folosestye si ceva reparator daca e cazul. Si iti tine mai mult daca faci asa.Si ca sa iti raspund la intrebare... DA se ingrasa super repede.

| loricel a răspuns:

Da, si eu am observat asta.Atunci cand folosesc placa mi se ingrasa mai repede parul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu prea cred. dar oricum la placa ti`l strici (parul)

| oanny91 a răspuns:

Ba da, se ingrasa mai repede deoarece stai in fiecare zi cu mana in el, plus ce mai stai si in cursul zilei e normal sa se ingrase repede.eu incerc din rasputeri sa nu imi tin mana in par toata ziua decat cand ma pieptan