| FataCuOchiCapruiX a întrebat:

Vreau si eu sfaturi pentru scoala...cum sa ma comport daca am o diriginta batrana si mereu indispusa cu care nu mai sunt de acord.nu-i convine daca salut un baiat pe coridor

Răspuns Câştigător
| ArcticMonkey a răspuns:

I'auzi ce zice gigel68 laughinglaughing
daca facem asta o sa ii dam lu' diriga doar cutia de cadou ca dildaul ni'l fura violatorul in serie si cu fund de gelatina laughinglaughing

4 răspunsuri:
| Aly28 a răspuns:

Buna.asa aveau si eu o profa de romana in generala,care ne intreba dc salutam nu stiu ce baiat,sau de ce ne ducem la magazinul din scoala,ca sa nu mai zic de farduri, hainesadNu poti decat sa induri, si sa astepti pana termini scoala.Ai putea sa inveti mai mult la materia ei, sa fii atenta la ora ei, sa raspunzi...big grin

| gigel68 a răspuns:

E nefvtvta. vorbeste cu colegele si facetii un cadou anonim (prin curier - cu o adresa a expeditorului aiurea)... un dildo sau un vibrator. daca scapa la el e posibi sa-i treaca, sa-si revina.

| PandaisHere a răspuns:

Da-o dracul d batrana u fii naturala si ca de obicei, comporta-te cca de obicei di nu o mai baga in seama.pe noi profa de romana care e3 mai batrana ne certa intr-un fel ca citim jurnalele vampirilor dar cateodata mai radem cu ea si chiar ne zicea ca dc nu ti-ai salutat colegul? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imbraca-te decent, nu-i raspunde cand iti face observatii, arata-i respect in timpul orei si interes pentru materia respectiva(chiar daca nu te intereseaza, intr-adevar) pentru ca daca te va considera o eleva buna, vei avea mai putine dificultati cu ea.Succes!