Ii spui ca vrei sa iti rezolvi problemele cu acneea si iti va da trimitere catre un medic dermatolog.
Am fost de 2 ori la medicul de familie pentru trimiterea la dermatolog si nu m-a ajutat,, poate tu ai noroc, eu am 22 de ani și încă am acnee de la 17 ani, dar mi-a trecut putin cu un produs din Italia de la farmacie il folosesc doar pe ăla si nu mai am acnee asa exagerată, nu stiu dacă se găsește in România, pentru ca il am de 2 luni si sunt mulțumită,si încearcă doar un singur produs pe față, dacă folosești mai multe faci infecție,farmacista mi-a spus să nu mă mai dau cu nimic pe față doar cu acel produs, dacă îi vrei numele mesaj in privat
Legat de medicul de familie, ea e specializată in altceva,
O sa te întrebe decând ai acnee, ce tip de ten ai, ea o sa te întrebe mai mult, tu doar răspunzi, îți va da o cere de trimitere la dermatolog!
Poți scrie aici cum se cheamă produsul te rog
Bioderma,de la bioderma
Gel spumant activ Sebium, 200ml, Bioderma, contine acid salicilic, acesta este cel mai bun pentru lupta împotriva coșurilor.
Bună! Te duci la medicul de familie si ii ceri o trimitere la medicul dermatolog, sau calea mai simpla, te duci direct la medicul dermatolog.
Eu pentru acnee am folosit skinoren si chiar mi-a prins bine! Fiecare cu tenul lui!
Mai bine mergi la un medic dermatolog care este specializat in asta, decat la medicul de familie. O sa trebuiasca sa ai o rutina zilnica pe care trebuie s-o respecti.