Eu stiu ca in newyorker sunt niste senzori in cabina care se activeaza cand cineva deschide sau rupe chestie aia de pe haine. normal ca nu sunt camere. chestia asta am citit-o pe un afis din cabina de la newyorker deci este o sursa sigura
Da, eu stiu ca sunt. De ce te intereseaza?
Vrei sa furi sau esti pudica cumva?
Hm, sa zic, sa nu zic...ok, m-ai prins, vreau sa fur.
Iti raspund, daca imi furi si mie ceva.
Camere in cabinele de proba nu sunt, sunt camere in magazine care au raza de actiune doar al intrare in cabina.
Eram ironica legat de furat...am eu motivele mele pentru care am pus intrebarea asta.
nici nu mai stiu pe cine sa cred, numai un angajat mi-ar putea da un raspuns exact, dar ma indoiesc ca ar fi unul pe aici.
M-am prins ca erai ironica.
Eu nu am auzit de asa ceva, practic iti incalca intimitatea urmarindu-te cand te schimbi, iar asta ar fi impotriva legii.
Eu am impresia ca suna a fantezie erotica aici...Iti urez bafta, si nu te preocupa, nimeni nu are dreptul sa iti puna camera in cabina
Prea tarziu...m-au prins )
Pe bune? Hai ca am incercat si eu asta, dar nu s-a prins nimeni..Chiar la Pull
De aia am si pus intrebarea, a tras perdeaua fara warning, si nu cred ca au voie sa faca asa ceva.
m-au mai si oprit si la iesire, ca a bipuit dracia aia, eu care am vrut sa fug mai repede. am crezut ca ma baga in catuse.
it was heeell I tell ya!
Ti am scris un mesaj privat..Ai primit?
Am impresia ca vrei sa furi ceva , in cabina nu sunt ca nu sta nimeni sa se uite la curul tau cand te schimbi.
DaciaRomania întreabă: