| ioana375 a întrebat:

Vreau si eu un sampon pentru par gras... Tin sa mentionez ca parul meu este destul de fragil, se rupe foarte repede si este destul de rar... De la unele sampoane mi-a cazut si mai tare parul. Voi ce sampon folositi? happy

9 răspunsuri:
| Xtadelo a răspuns:

Dove,Clear, Nivea si Pantene sunt foarte bune.happy

| Farmec a răspuns:

Părul gras constituie o problemă pentru foarte multe persoane. Din cauza secreţiei excesive de sebum, părul pare a fi permanent murdar, neîngrijit şi lipsit de strălucire. Îngrijirea părului gras este, aşadar, o sarcină cotidiană care necesită nu doar timp, ci şi foarte multă atenţie.
Iti recomandam sa folosesti samponul sebum control din gama Gerovital Plant Tratament: http://farmec.ro/produse/par/sampon-sebum-control-74.html

| ioana375 explică (pentru Farmec):

Am folosit samponul de la Gerovital insa fara efect. happy

| aceeasi a răspuns:

Sampon Herbal Essences portocaliu sau verde(vezi link) este cel mai bun sampon si nu este scump, dar problema este ca in ultimul timp este cam greu de gasit. Totusi cauta caci este posibil sa gasesti.(la supermaket sau hipermarket)http://www.google.ro/......tp?/imgres

| Irenee a răspuns:

Eu folosesc Klorane, cu chinina. Este super, mie imi merge foarte bine cu el big grin. Funditabatting eyelashes?

| ForeverLivingProducts a răspuns:

Buna,sunt consilier pentru un stil de viata sanatos..Aceasi problema o aveam si eu.Acum folosesc Sonya Volume Shampoo de la Forever si balsam tot din aceeasi gama Sunt naturale, sunt foarte multumita de ele.Ba chiar am parul mai des acum si cu mai mult volum.Cred ca toate fetele isi doresc ceva sanatos pentru parul lor, asta e cea mai buna alegere. Daca iti doresti si tu lasa-mi un mesaj O zi frumoasa

| ღSოiℓεFօгMεεღ a răspuns:

Am avut si eu problema ca aceasta, iti recomand sa folosesti Gliss, Elvive, Elseve sau Vichy, insa trebuie sa optezi doar la unul si sa iti obisnuiesti parul cu el. Sper ca te.am ajutat. happy

| Parker007 a răspuns:

Eu unul iti recomand Nivea sau Garnier, La mine functioneazawinking