| stweety10 a întrebat:

Vreau un fond de ten bun care sa dea aspect mat tenului si sa si dureze. In afara de cele de la Avon si Oriflame ca pe alea le-am incercat si decat unul mi-a placut, cel de la Avon. Dar vreau sa incerc ceva mai scump, dar sa fie sigur bun, deci ce imi recomandati?

13 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Încearcă-l pe cel de la Federico Mahora, merită toți banii!
Pa, pa.

| dedfgv a răspuns:

Si eu caut ceva daca gasesc ceva bun te anunt

| GabrielaSandica a răspuns:

Ce ai folosit de la Avon?
Eu iti recomand fondul de ten din noua gama de la extralasting de la Avon tine pana la 18 ore pe fata si iti da aspectul de ten mat si natural.
Daca vrei un fond de ten de seara iti recomand fondul de ten cu minerale are si particule de sidef subtil in el.

Pentru detalii ma poti contacta.

Gabriela Sandica
Coordonator Avon si Ambasador AVON
Pagina mea personala

| GabrielaSandica a răspuns:

Cherry56 vreau sa te anunt ca Avon are un fond de ten 100% din minerale. Informeaza-te inainte sa cataloghezi un produs. O zi placuta.

| ElizzaTPU a răspuns:

Buna,
Eu de aproximativ 3 ani de zile folosesc fondul de ten de la yves rochers(rose 200).
Dar acu o luna m-am hotarat sa-l schimb. vroiam altceva happy
Mi-am cumparat un fond de ten de vichy: fond de ten fluid pentru ca am problema cu cearcanele si am niste pete pe fata care mi-au aparut de la soare.
Sunt ffff multumita de acest fond de ten.Chiar merita sa-l incerciwinking
Costa in jur de 70 ron. Face toti bani.
Mult succes!

| stweety10 explică:

@Gabriela Sandica, de la Avon le-am incercat aproape pe toate, nu zic ca nu au fost bune, dar mie nu mi-au placut pentru ca de fapt nici nu se potriveau tipului meu de ten. Cel mai bun dintre toata si cel care mi-a placut cel mai mult a fost cel cu aspect matifiant de la MagiX, cand m`am dat prima data cu el a fost super, pot sa zic, mi-a placut extrem si mi-am zis ca nu o sa imi mai schimb fondul de ten, dar acum nici macar asta nu mie se mai potriveste sad

| Cherry56 a răspuns:

Fondul te ten este un lucru pe care il porti zilnic pe fata asa ca ideal ar fi sa folosesti unul fara chimicale nocive (produsele de la avon si oriflame sunt pline de asa ceva) cum ar fi acesta: http://www.sephora.com/browse/product.jhtml?id=P67617&categoryId=C18300 care ofera si un aspect placut si totodata este natural :) il gasesti in magazinele sephora

| Cherry56 a răspuns:

Eu cred ca tu esti aia neinformata pisi;;) citeste la ingrediente sa vezi cati parabeni si alte substantze nocive au toate produsele de la avon: http://www.topsanatate.ro/......-post.html nu degeaba sunt asa ieftine :-j

| papusikatha a răspuns:

Eu folosesc Lancome, se intinde bine si rezista.

| madalina_7621 a răspuns:

Eu folosesc la sticla da e mare se numeste:* Yesensy incearca si tu:*

Răspuns utilizator avertizat
| Cibi a răspuns:

Maybelline e cel mai bun! :* http://www.baaria.com/......30ml..html

| maia1802 a răspuns:

Estee lauder ii o firma foarte buna. Si ti-o recomand. Unul ii in jur de 150 de lei. Dar si au o calitate foarte buna. Si Lancome la fel. Eu folosesc ambele si nici nu iti dai seama ca te-ai dat cu fond de tentongue
fundita?