Dupa cum spunea si marverde, faptul ca programul este profesional nu garanteaza rezultate profesionale :-). Mai e nevoie si de un profesionist care sa-l opereze.
In ceea ce priveste obtinerea programului, "profesional" si "gratis" sunt aproape intotdeauna in contradictie.
Ca sa raspund totusi la intrebare, Adobe Photoshop este standardul in editare foto, dar nu este gratis. Poti insa sa downloadezi o versiune trial de 30 zile de pe situl Adobe
https://www.adobe.com/cfusion/tdrc/index.cfm?product=photoshop&loc=en
In 30 de zile ai tot timpul sa-ti editezi pozele;-)
A...nu sunt experta, dar eu foloesc 'photoscape, e bun, dar nu este ceea ce cauti tu, si eu as cauta ceva asemanator, dar eu vreau ceva care sa imi pot colora parul. aveam un program, dar mi-am facut windowsul si nu mai stiu cum se numea. din pacate. in fine, daca ma poate ajuta cineva si pe minee? ajut si eu cu ceva daca e nev, dar am spus, chiar nu stiu vreun program care sa iti modifice tenul.BAFTA in continuare, sper sa gasesti ceea ce cauti
Este foarte simplu.Programul perfect este photoinstrument. cauti pe google ``photoinstrument download ``si vei gasi... dupa ce instalezi programul iti arata acolo cum sa iti faci tenul perfect, eu am reusit si nu a durat mult succes! apropo. id meu : marylena_yubitzic. Prima data cand il adaugati in lista prezentativa, altfel ``ignore``.
Programele care zic eu ca sunt bune-photoscape, photoinstrument( pentru ten il folosesc)-sh altele-sper sa va placa programel
TabooR întreabă: