| zuzuliana a întrebat:

Vreau un program de modificat poze, sa-ti faca tenul perfect. Unul cat mai profesional, de descarcat de pe net gratis sau daca puteti sa mi-l dati chiar voi sa-mi ziceti. big grin :-P

Răspuns Câştigător
| serban a răspuns:

Dupa cum spunea si marverde, faptul ca programul este profesional nu garanteaza rezultate profesionale :-). Mai e nevoie si de un profesionist care sa-l opereze.
In ceea ce priveste obtinerea programului, "profesional" si "gratis" sunt aproape intotdeauna in contradictie.
Ca sa raspund totusi la intrebare, Adobe Photoshop este standardul in editare foto, dar nu este gratis. Poti insa sa downloadezi o versiune trial de 30 zile de pe situl Adobe
https://www.adobe.com/cfusion/tdrc/index.cfm?product=photoshop&loc=en

In 30 de zile ai tot timpul sa-ti editezi pozele;-)

257 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cautatzi singura

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Photoinstument pentru finetetongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

DAA
photo editer

| maria9344 a răspuns:

Photo scapee cel mai bun poti sa ai pe fata mi de cosurica le poti face sa nu aparapoti avea fata perfecta

| Pitika_8928 a răspuns:

Dar cu Photoeditor nu stiu pe urma cum salvezcrying

| brunettegirll14 a răspuns:

Pai pentru ten. : p photo impresion si pentru fundaluri paint net / gimp thinking

| Gabriela_2868 a răspuns:

PhotoScape

| bya99bya a răspuns:

Nus tiu, zuzulina, imi pare rau asta vreau sa stiu si eu crying

| IzZyzz a răspuns:

Programele care zic eu ca sunt bune-photoscape, photoinstrument( pentru ten il folosesc)-sh altele-sper sa va placa programel

| *cristina* a răspuns:

Buna, zuzu. Pentru editarea tenului, poti folosi programul Photoscape. Il poti downloada gratuit, de aici:http://www.photoscape.org/ps/main/index.php. Pentru "curatarea" tenului poti folosi optiunile "Voalare inteligenta" si "Scaderea bruiajului" din sectiunea "Filtre". Sper sa-ti fie de ajutor sugestiile mele. :)

| iubbitta a răspuns:

Am absolut toate programele de modificat poze... pentru detaly deea98sj@yahoo.com

| costel2009 a răspuns:

Pai nu stiu nici yoooooo

| denisutzapisicutza a răspuns:

Photoscape

| harra a răspuns:

thinking este cam greu ca nu sunt toate gratis sad si unele nu dureaza ff mult sad sorry sad

| deSSire a răspuns:

PhotoInstrument e un program foarte bunwinking

| danysefuvostru a răspuns:

Incearca photo instrument

| josemiguel a răspuns:

Nu am asea cevalaughinglaughinglaughing