Am sa incerc si iti scriu dupa aceea. Totusi parerea mea este ca nu intotdeauna ai timp de tot ritualul asta... De cele mai multe ori te grabesti sau esti prea obosita sa iti mai pese. Oricum o sa incerc
Doar daca te autosugestionezi, dar din exterior lumea tot la fel te va vedea.
Ehee si doar k ce-i prea mult strica [fa aia, dupa aia pe cealalta, dupa, piaptana-te, da-ti si cu otet . ]
dar la vitamine st de acord
Este un ritual cam lung. poate merge dar cine face acest ritual asa de lung? intr-adevar ii face foarte bine parului dar... e cam lung.
Sunt sigura voi incerca si eu, de obicei imi dadeam cu ulei de masline pe par si stateam cu el asa o jumatate de ora dupa care ma spalam, dar voi inceca si sfatul tau
Galbenusul, uleiul de masline si ulei de ricin... ce mai buna masca pentru par...am testato...
Mss draga pentru sfat...am sa incerc caci eu nu am parul prea sanatos dar am sa incerc...
Cea mai buna metoda este sa folosesti Biotina C Plus. Un produs foarte bun, special conceput pentru o sanatate optima a parului, pielii si unghiilor.
Balsamul si mastile sunt suplimentare, dar daca nu ai parul sanatos, poti sa folosesti toate mastile posibile...
Mai multe info gasesti aici: www.premiumvitae.com/nutrilite-biotina-c-plus/