Porcarii ...si eu eram disperat sa slabesc acum o luna si uite ca am slabit intr-o luna 8-9 kg am mancat numai salate, gratare, carne fiarta ma jur ca le urasc dar asa am reusit + sport:exercitii fizice face cate vrei/cate poti dar fale
si nu manca dupa ora 6
Stiu ca toata lumea ti-a spus asta, serios eram asa de suparat si nervos si vroiam sa slabesc si inca mai vreau slabesc inca 6 kg si ma opresc dar trebuie sa ai vointa, trebuie sa vrei si inainte de regimul asta am tinut multe alte regimuri: nu mancam mai nimic ma simteam mai tot timpul slabit si da slabeam mult 8 kg in 14 zile wow ce tare si le puneam la loc in maxim 3 saptamani,nu asa se face treaba pe bune daca vrei cu adevarat sa slabesti!? mananca santos altfel nu merge si fa exercitii fizice
Am incercat tot feluri de prafuri, suplimente alimentare, super varza(Capsule) si nimic absolupt nimic
Mananca sanatos si fa sport si ai sa slabesti si gandeste-te la un lucru:
Un om nu se ingrasa direct se ingrasa in timp indelungat luni de zile
Si tu/noi vrem dupa aceea sa slabim repede
Asta ne este organismul ne ingrasam greu si slabim greu
Adica un om poate sa puna pe el intre 10 KG si 15 kG pe an
si poate sa slabeasca intre 20 si 25 pe an ...deci mai repede slabesti decat te ingrasi dar trebuie sa te ti de treaba si sa nu te infometezi.
EVITA SA MANANCI SEARA!
A si inca o chestie nici dimineata nu te indopa stiu ca asa zice toata lumea dar NU ...mananca o salata mare,imensa la pranz cu un gratar,pilaf, piure, crenvusti fierti...dar nu conbina pilafu sau piure-ul cu carnea.
Deci salata + gratar sau crenvusti
Sau
Salata+pilaf sau piure
SERIOS AM SLABIT ASA
Si nu ma simt slabit.
VEZI ca o sa fie o saptamana in care nu slabesti deloc.eu sunt in acea saptamana doar ma mentin uneori arat si ma mult dar este normal...Atunci este de fapt momentul in care organismul se pregateste pentru o noua serie de zile in care va pierde KG in 2-3 luni vei da jos cam 15 KG dar le vei da si vei avea si cat de cat muschi si rezistenta.
NU TREBUIE SA ALERGI!
Te plimbi in fiecare zi si faci exercitii normale dar le faci!
Cred ca te-am innebunit dar vreau sa te ajut...
Luni:
mic dejun:
- o felie de paine integrala cu branza slaba de vaci;
- 250 mililitrii de suc de portocale;
pranz:
- friptura de vitel la gratar/cuptor, cu cartofi fierti si o salata de sfecla rosie cu ulei de masline;
cina:
- piept de pui la gratar/cuptor si salata de rosii cu castraveti, ceapa si patrunjel si ulei de masline.
Marti:
mic dejun:
- 2 oua fierte tari, 1 rosie, 1 felie de paine prajita;
- o cafea fara zahar cu lapte degresat;
pranz:
- ficatei de pui la cuptor si o salata de morcovi si telina si ulei de masline;
cina:
- peste la cuptor cu legume la gratatar/cuptor (rosii, vinete, dovlecei, ardei).
Miercuri:
mic dejun:
- iaurt natural degresat si o banana;
pranz:
- supa de piept de pui cu legume;
- orez cu legume si o salata de varza alba cu ulei de masline;
cina:
- muschi de vita la gratar;
- salata de rosii cu marar si ulei de masline;
- branza slaba de vaca.
Joi:
mic dejun:
- salata de fructe de sezon;
pranz:
- file de porc la cuptor cu ciuperci la gratar si salata de varza rosie cu ulei de masline;
cina:
- ciorba de legume;
- branza proaspata cu ardei.
Vineri:
mic dejun:
- 1 banana, 2 oua fiete si o felie de paine prajita;
pranz
- muschi de vita la cuptor cu cartofi fierti si salata de varza alba si rosie cu ulei de masline;
cina:
- iaurt natural degresat, cateva alune si nuci.
Sambata:
mic dejun:
- lapte cu cereale, o felie de paine prajita cu branza degresata;
pranz
- pastrav la cuptor, sote de legume si salata rosii cu ceapa cu ulei de masline;
cina:
- piept de pui fiert si compot de fructe de sezon indulcit cu putina miere.
Duminica:
mic dejun:
- 2 felii de paine integrala cu unt;
- ceai din fructe de padure indulcit cu putina miere;
- un grapefruit;
pranz
- pulpa de pui la cuptor cu salata de morcovi si telina cu ulei de masline;
cina:
- ciorba de legume si peste la cuptor;
Sfaturi utile:
- intre mese puteti consuma ca si gustari struguri, merge, kiwi, portocale, prune, etc;
- la salate pe langa uleiul de masline extravirgin puteti folosi si sucul de lamaie;
- hidratati-va corect, cu apa plata, evitati bauturile dulci si carbogazoase, de asemenea si alimentele procesate;
- faceti miscare fizica zilnic cel putin jumatate de ora.
Poti practica un sport, face exercitii regulat, poti merge la sala, alerga dimineata, mananca mai putin, sanatos, pana in ora 6 si fara grasimi, dulciuri sau produse de patiserie, 2 litri de apa cel putin si multe fructe si legume, dar si mult somn, bafta la slabit
Incearca ciorba de varza... poti slabi pana la 5 kg pe saptamana! uite te pe internet si scrie cura cu supa de varza...si iti da acolo cum s o prepari si nici nu te infometezi.
Da, da. Stati ani de zile si nu aveti grija de cum aratati si acum vreti sa slabiti rapid
Alearga, odata dim cum te trezesti, odata seara, si scoate corbo din alimentatie, eviita prajeli, fast food, si mesele tarzii, si asta ar trebui sa fie ceva definitiv, nu doar cat vrei sa slabesti,
bafta
DianaaStop întreabă:
Sergiu_Fenesan_1996 întreabă:
MaryMaria333 întreabă:
Rebeca574 întreabă: