Buna! Eu sunt reprezentant Oriflame asa ca am sa iti ofer mai multe info despre aceasta comapanie, as putea vorbi si de Avon, insa mai bine ar face-o cineva care e inscris acolo.
Avantaje:
1. In primul rand ai parte de un castig diresc si de reduceri substantiale.
reducerile se fac astfel:
-intre 70 ron si 299 se aplica o reducere de 23% asta insemnand intre 16, 1- 68, 77ron
-intre 300 si 599 ron se aplica reducerea de 30%(90-179 ron)
-peste 600; reducere de 40% asta insemnand o reducere de peste 240 ron
2. Se primesc cadouri in primul rand prin programul de bun venit pentru noii inscrisi iar mai apoi apar campaniile pentru sponsori. In primele 3 campanii ai sansa sa primesti la fiecare campanie cate un cadou, dupa aceea aproape lunar. Depinde de campaniile de sponsori. Aceasta campania se primesc produse in valoare de 413, 5 ron format din: sampon+balsam din noua gama Hair X, Parfum Enigma si o trusa de machiaj Demi Moore!
3. Ai o singura obligatie, si anume sa platesti factura la timp.
4. Pentru persoanele determinate, ce ating niv de 21% pana in campania 16 primesc automat un bonus de 100$
Daca vrei mai multe info, ma poti suna la 0753986532 sau te poti inscrie aici Inregistrare online Oriflame
Buna,eu sunt reprezentant Oriflame si Avon.nu se intampla nimic daca nu faci comanda...doar ca macar in 2-3 luni sa faci oarecum o comanda...totul e la mana ta tu alegi, este simplu. daca doresti mai multe informatii putem vb mai multe in privat
DaciaRomania întreabă: