| Daysukki a întrebat:

Vreu un sfat de la fete: credeti ca parut filat si tuns in forma de "V" la spate arata bine? merita sa te tunzi asa? (sunt fata, nu baiat )

Răspuns Câştigător
| NoName8 a răspuns:

Da, cred ca asa arata cel mai bine, iti da si volum, plus ca parul tau arata aranjat tot timpul, iar daca mai ai si natural in par, asta e tunsoarea perfecta. Eu ma tund asa de mult timp si imi place f mult, acum imi e foarte lung parul, dar la spate tot in "V" e tunslaughing. Nici nu cred ca mi-ar place altcumva.

11 răspunsuri:
| Bibuşca a răspuns:

Da. Eu zic ca arata bine la spate. Merita daca si tie iti place!

| IateyourCookie a răspuns:

ORIBIL. Nu m-as tunde asa nici daca m-ai plati.deci NU

| NoName8 a răspuns:

Anul acesta se poarta atat parul scurt cat si bobul sau parul foarte lung. Lungile mele cautari pe site-uri de specialitate au demonstrat o multime de tunsori pentru parul lung. Nu se mai poarta parul f drept, intins cu placa, in nici un caz. Nu se poarta nici acele bucle perfect finisate sau foarte bine definite. Nu, anul acesta se poarta parul natural, "nepieptenat" sau in vant, foarte putin aranjat. Daca vrei sa te tunzi in "V" este perfect, vei avea acea naturalete care o au vedetele de la hollywood. Anul acesta se poarta parul natural cu bucle foarte putin definite si putin aranjat. Si, mai ales luuuuuuung!

| Nymphetamine a răspuns:

Mie sincer.nu-mi place.

| InsaneDoll a răspuns:

Da:X...eu m-am tuns asa vara trecuta si arata fain...insa trebuie sa ai parul drept sau sa ti-l faci cu placahappy

| Oana_9831 a răspuns:

Da arata bine, dar iti da foarte mult volum la par. Daca ai un par voluminos nu ti-as recomanda sa te tunzi asa.Anul acesta se poarta mult parul drept, ai putea sa nu-l mai filezi si sa il tunzi in V.Eu cred ca arata mai binesmug Succes :*

| Ania_3910 a răspuns:

O sa iti stee super o sa arati foarte draguta.Si eu il am asa si imi sta super bine.

| dayana_9955 a răspuns:

Nu da bine acum se poarta ceva filat dar nu in forma de "V".si mai ales se poarta bobul cam asa. funda plz?batting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu il am foarte ondulat si voluminos si sunt tunsa in V. Sunt si bruneta. Primesc multe complimente happy Si in plus e frumos am vazut multe fete ca il drept sau oval. Mai bine in V, fii unica happy

| habarnam_3333 a răspuns:

Da arat foarte bine parul de la spate si chiar merita >:d

| iloveth a răspuns:

Merita sa incerciwinking