anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreun remediu de a îndrepta urechile clăpăuge (sau decolate în termeni medicali) fara interventie chirurgicala exista?

8 răspunsuri:
| raMLesS a răspuns:

Te trag eu de ele laughing

| Zuzu1991 a răspuns:

Nu, atat timp cat practic, cand dormi pe o parte urechea e presata si tot nu se aplatizeaza, fara operatie estetica nu ai nici o sansa

| Floridori a răspuns:

Din pacate nu exista o alta metoda care sa functioneze pe termen lung.Ai la dispozitie doar metoda chirurgicala.
Multa sanatate!

| Eireann a răspuns:

Eu am facut operatia cand aveam 13 ani. A fost cam 45 de minute in total cu anestezie locala si dupa masa deja eram inapoi acasa. Nu e asa scumpa si nici nu e o interventie complicata. Daca parintii tai sunt de accord e o varianta. Fara operatie nu exists metoda din pacate.

| CravataAlbastra a răspuns (pentru Eireann):

Nu e o problema acordul parintilor, am 20 de ani. Ideea e ca nu sunt sigura daca am nevoie de aceasta interventie pentru ca nu sunt convinsa 100% ca am un complex, un defect in ceea ce priveste urechile. Intr-adevar urechile mele nu sunt perfecte dar nici urate, adica nu sunt lipite de cap (ceea ce nici nu as vrea) dar nici foarte decolate. Foarte putin daca erau mai drepte erau perfecte, de aceea nu m as încumeta la operatie.
Mi-ar placea sa-mi mai spui despre operatie, cat timp ai stat cu bandajele, daca te-a durut cand stateai cu capul pe perna, daca se observa ca te-ai operat. Ai avut voie sa te operezi la 13 ani? cand erai inca in crestere.
Multumesc!

| Eireann a răspuns (pentru CravataAlbastra):

Da, in general poti sa faci operatia si cand esti copil de la 7 ani in sus. Dupa operatie am stat cu niste bandaje micute cam o saptamana pana cand mi-au scos firele. Purtam o bentita moale cand dormeam si in prima noaptea a fost destul de complicat sa gasesc o pozitie comfortabila dar apoi nu am mai avut probleme. Nu se vad cicatrici decat daca te uiti in spatele urechilor si stii ce cauti, sunt foarte discrete.

| Dddonkey a răspuns:

Https://www.youtube.com/watch?v=WL-B1rd_R4o
Sper ca le gasesti si sa te ajute!

| CravataAlbastra a răspuns (pentru Dddonkey):

Multumesc pentru link! Mi se pare ca am mai vazut aceasta metoda, dar din pacate este de moment si sper ca nu se vad acei plasturi sau ce sunt. Eu ma gandeam oare ar fi vreo metoda care sa le îndrepte si sa ramana asa, daca as purta mereu seara vreo bentita sau cv de genul.