Cea mai potrivita pentru varsta ta este prima, celelalte doua sunt pentru fete mai mature.
Pai daca ti-o pui pe a 3-a, s-ar putea sa mananci si din ea, iar in a 2-a n-o sa te simti prea comfortabil. Mie-mi place foarte mult prima, e draguta si perfecta pentru cineva tanar.
A3a` e superba.
eu zic ca e cea mai "discreta" sa spun asa.
uite, si lui cosmotel ii place. !
Eu zic ca prima e cea mai frumoasa si foarte interesanta si albastru sunt sigura ca te prinde
Toate sunt afara si depinde foarte mult de atitudinea ta zilinica, mie imi place mai mult a3a este stilata si cu un pic de gust pus in funta acea mare. Cu niste bucle in par, un colier dragut niste pantofi asortati bine o sa fie foarte frumos si nici prea costisitor( desi rochia pare scumpa) daca vrei ceva mai colorat as opta pentru. prima
A2a cred ca ti-ar sta mai bine dupa parerea mea si celelalte sunt frumoase dar asta cred eu ca iti va sta bine
Sincer, mie prima nu imi place. La a treia este dragut modelul, vezi daca gasesti pe alta culoare mai tare pentru ca mie culoarea aia nu-mi place deloc, pare decolorata de vreme sau zici ca a fost alba si ai spalat-o in apa murdara. A doua mi se pare extrem de draguta, eu p'asta mi-as lua-o 100%.
Mie imi place a doua. E deosebita^^ mai ales daca se muleaza frumos pe corp...prima e putin riscanta, cred eu mi-as alege-o pe a doua.
Cea mai eleganta este cea de-a 3-a, dar nu stiu daca ti se potriveste culoarea. Daca ar fi albastra cred ca ar fi perfecta.
Pai prima e prea scurta, a2a are metalul ala care e cam incomod, deci votez cu a3a
Eu una as alege-o p a2a e superba:X:X mai ales dk ai 1. 75 presupun ca ai niste "craci" sper ca ti am fost d ajutor:*
Esti destul de inalta deci ar trebui sa-ti iei ceva in care sa te simti comod si sa nu ti se vada comorile oriqm votez pentru prima
roxannamaria întreabă: