Scrie si pe site: transport gratuit la comenzi este 150 ron si la comenzi peste 300 ron ai 10% discount si transport gratuit.
Cred ca este de incredere situl.Nu am comandat nimic pentru ca nu ma atrage nimic de pe acel site.
Buna. nu te sfatuiesc sa iti faci comanda online deoarece si o prietena de-a mea si-a facut o data o comanda de o chestie pentru marirea sanilor si cand s-a dus sa ridice pachetu tot ce era in colet era un cd. asa ca mai bine cauti in magazine
Brunette poate amica ta asta a comandat... cd-ul de hipnoterapie pentru marirea sanilor. Eu cumpar de cand au aparut magazinele online pe internet si uite ca nu am mai avut nici o surpriza pana acum. De la apartura electrocasnica la haine, accesorii s. a. In primul rand te uiti pe site-ul de unde cuperi daca ai datele furnizorului, telefon, email incerci sa ii contactezi prin metodele astea, la curier poti desface pachetul inainte si apoi dai banii...
E de incredere site-ul.cunosc pe cineva care comanda haine online pentru fetita ei sh e chiar incantata.
GabiCh93 întreabă: