anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

love struck

ceau!:*

am 1.54-1.55...50 kg:d...si as vrea sa intreb daca e ooki asawinking!

daca nu spuneti-mi cumar fi binee!

tnx love struck dau funda!:*

Răspuns Câştigător
| EllyFMS a răspuns:

Ok ar fi sa ai 44 - 45 de kg.happy

Ca se face centimetrii [peste un metru] pe care ii ai - 10 si iti da kg pe care ar trebui sa le ai la inaltimea ta.

Adica.

Tu ai 1.54. si faci asa 54 - 10 = 44 kghappy

7 răspunsuri:
| Gufiii a răspuns:

E bine am vreo 2 colege care au 1.55 si 50 kg si arata foarte binewinking

| Mozart a răspuns:

Pai,daca esti fata sincer sa fiu e cam muult sad

| Andreiskater a răspuns:

De obiciei at trebui sa ai cu 10 kg mai putin decat inaltimea!
Adica cam 44-45
Dar daca faci sport e foarte ok!
Succes!

| An0N1M a răspuns:

Pai la inaltimea mea eu zic ca esti in regula! dar cel mai important este cum te simti tu in pielea ta si nu ce cred altii despre tinehappy funda?

| cosereanca a răspuns:

De obicei este bine sa ai cu 10 kg mai putin decat inaltimea ta, adica daca ai 1, 55, ar cam trebui sa ai la vreo 45 de kg. Cam asta spun toti medici ca este normal. Insa, iti spun ca nu trebuie sa te iti tot timpul dupa parerile celorlalti. Daca tu te simti bine in pielea ta, ai incredere in tine, asta este cel mai important! Mai important este sa fi sanatoasa, nu sa te infometezi si sa patesti altele.

| beatryce01 a răspuns:

Buna, sa sty ca uni spun ca este bine dar eu cred ca nu, daca vrei un corp ideal uite eu am 15.6 si aproximativ 47 kg si nu imi place cred ca la inaltimea pe care o ai ar fi bine sa in jur de 45 kg si ar fi ookeee

| BlackCat111 a răspuns:

Vreau să fiu sincerăhappy greutatea pentru înălțimea ta e oarecum ok dar ar fi mai bine 45. De obicei specialiștii spun că dacă vrei un corp sănătos să ai kg conform înălțimii dacă ai 1.54 să ai 54 de kg, dar ai fi cam grăsuță la 1.54 cu 54 de kg pentru că eu am 1.73 și am 54.

Fă mai mult sport, oricum nu te îngrășa mai mult. Nici nu ai spus ce vârstă ai. Aștept fundiță, sper să îți fiu de ajutor.