Daca nu te corectai nu vedeam greseala. Dar m-a amuzat tare cuvantul "mareata".
Daca te uiti mai jos, a mai scris si altcineva la fel.
Yee, este bun head&shoulder. Dar ca sa fie eficient trebuie ca sa te speli pe cap de doua ori cu acel sampon la aceeasi spalare. Si trebuie s ate speli pe cap o data la doua zile. In felul acesta se va reduce si matreata si caderea parului.
De regula stresul este principalul factor al matretii. Cauta sa ai o viata linistita si fara griji.
Te dai cu ulei de cocos, masezi scalpul, lasi sa actioneze aprox o ora si dupa te speli normal pe par.
Ca sa scapi de ea ar trebui sa te speli minim 1 luna cu primul sampon si sa te clatesti cu apa calda dupa ce te speli cu sampon.
Metodele de mai sus iti vor fi folositoare, insa iti recomand sa nu te speli pe cap cu arabi
Încearcă șampon de cal de la farmacie dar nu doar șampon. Într-o sticlă de jumătate pui un sfert de șampon și restul apă, agiți bine și gata. Încearcă să te speli timp de 2 săptămâni și vezi dacă funcționează(depinde și de păr)
Daca nu te corectai nu vedeam greseala. Dar m-a amuzat tare cuvantul "mareata".
Daca te uiti mai jos, a mai scris si altcineva la fel.
Yee, este bun head&shoulder. Dar ca sa fie eficient trebuie ca sa te speli pe cap de doua ori cu acel sampon la aceeasi spalare. Si trebuie s ate speli pe cap o data la doua zile. In felul acesta se va reduce si matreata si caderea parului.
De regula stresul este principalul factor al matretii. Cauta sa ai o viata linistita si fara griji.
Eu folosesc clear cu bulina galbenă ( este pentru păr gras) eu sunt destul de mulțumită, așa și eu am avut problema aceasta mie mătreața mi-a trecut cam la a 5 spălare, cred că ai făcut mătreață deoarece ai schimbat șamponurile, nu îți fă griji că îți cade e și normal se regenerează plus că temperatura este cam scăzută și asta afectează, vara nu o să cadă chiar așa tare îți spun din propria experiență?
Măreața ti a apărut din cauza ca ai schimbat șamponul, și mie mi s-a intamplat, trebuie sa iti alegi doar un șampon si sa il folosesti tot timpul..Nu o vei mai avea in 2-3sapt. Și nu te panica ca iti cade părul, se regenereaza
kalakkas întreabă: