Nici una din marcile mentionte de tine nu-s de lux. Zara e o marca de duzina ca toate magazinele din malluri.
Zara nu e marca de lux in niciun caz.
Guggi, Armani, Burberry, Dior, Prada... astea sunt branduri de lux.
Zara nici premium nu e macar.
Produse de mizerie etichetate in sweatshops. Poate nu se practica la toate magazinele Zara, desi ma indoiesc. Haine de doi bani aduse din Turcia si re-etichetate clandestin. Un motiv in plus de a iti gasi 1-2 SH-uri decente si de a te imbraca de acolo.
Ce sens are să compari Zara cu Fila? Sunt două branduri care nu au mai nimic în comun.
Zara este o marcă ok ca raport preț-calitate. Nu este nici vreo marcă de lux, nici ultima prostie. Este o companie "fast-fashion", care se concentrează pe producere și rulajul rapid a unor volume mari de haine extrem de variate (dar nu neapărat din materiale de cea mai bună calitate) la prețuri accesibile.
Zara în general vinde haine elegante, Fila vinde haine sport.
Zara nu este un brand de lux, în schimb găsești haine acceptabile, uneori preturile sunt cam mari, mai degrabă as alege pull & bear sau Berska, și găsești și la un preț mai realist, nu sunt cu nimic mai prejos decât Zara.
Veer este pământ cu flori, un brand apus, acum VANS este în voga, mai ales în rândul tinerilor și Converse, Jack Purcell.
Sunt 2 branduri total diferite, una vinde haine elegante,cealaltă sport.
La Zara găsești parfumuri ieftine am văzut,și acceptabile ca miros, ca raport preț-calitate,dar nu sunt ceva wow,nu au o proiecție și persistentă wow.
In Belgia în centru găsești branduri de lux, majoritatea sunt de lux.
Brandurile astea sunt ieftinache, și apuse pe lângă brandul Karl Lagerfeld de exemplu, brandul asta am văzut ca este iar în voga, dar preturile sunt foarte piperate, asa ca eu merg tot pe bershka, pull & bear, H&M
Zara e un brand foarte ok, cu lucruri elegante, desi preturile lor mi se par foarte mari, mai ales cand nu sunt reduceri. Cat despre Fila si Veer am impresia ca sunt doar lucruri sport. Nu se pot compara!
E un brand decent, nu este de lux. Personal cred că există branduri mult mai bune ca Zara deoarece hainele lor, chiar daca sunt frumoase, se deteriorează foarte repede. Nu prea se pune accent pe calitate in cazul majorității hainelor lor.
Zara din punctul meu de vedere, este acceptabil la preturi si bun in privinta blugilor in mare parte, fila si veer se bazeaza pe sport, si articole sportive, nu se pot compara magazinele intre ele
Chrysstian întreabă: