| ralubruneta a întrebat:

Ziceti-mi si mie ce sa fac pentru a nu mi se mai exfolia unghiile? vreau sa le las si eu mari si mereu se rup din lateralcrying(

6 răspunsuri:
| nobody_7406 a răspuns:

La fel patesc si eu.am dat un search pe google si uite ce am gasithappy
-Unghiile se freaca cu o felie de lamaie, timp de 10 zile, de 2-3 ori pe zi.
-Drojdie de bere inmuiata cu apa de tarate de grau sau apa de faina de orez. Se face o pasta care se aplica pe unghii si se lasa 30 de minute. Tratamentul se repeta timp de 7-8 zile.
-timp de o saptamana, in fiecare seara, incalziti ulei de masline si introduceti unghiile in el pana se raceste. uleiul trebuie sa fie destul de fierbinte(cat il suportati, sa nu va ardeti). apoi stergeti unghiile cu un servetel. dupa 3-4 zile deja incepe sa se cunoasca diferenta.eu folosesc aceasta metoda cam de 2 ori pe an.
-1 lingura de ulei de migdale sau o crema de maini fara miros
5 picaturi de ulei de vitamina E (poti folosi continutul unei capsule)
8 picaturi de ulei esential, dintre care 2 picaturi de ulei de lamaie, 2 picaturi de ulei de lavanda si 2 picaturi de ulei de patchouli.

Sper ca o sa-ti fie de folos:*

| octavianpas a răspuns:

Ai o carenta de minerale.

| Anto97 a răspuns:

Te duci la plafar, spui ce te deranjeaza si poate iti da un tratament de unghiiwinking

| martha a răspuns:

Vitamine Eurovita pentru par si unghii, 1/zi timp de 30 zile.

| bombo mika a răspuns:

Ai grija de ele, pileazale mai scurteazale din cand in cand si asa o sa iti creasca happy

| silvia_6903 a răspuns:

Aceeasi problema am avut si eu. o prietena mi-a recomandat sa folosesc de la Farmec, lotiune pentru tratarea unchiilor, cu vitamina B5. te costa 5 lei, si te tine o vesnicie. o gasesti in principiu la orice magazin de cosmetice. ti-l recomand cu caldura si sper sa te ajute.

Întrebări similare