| ellenutzza a întrebat:

Zilele astea am cam racit adica ma doare in gat si stranut des...ma rog am luat niste pastile si acum sunt mai bine. btw, sa revin la subiect: mi s`a stricat centrala si nu mai merge caldura ci doar apa calda, si parul meu arata super nasol si m`am gandit sa nu`mi fac baie pe cap ca din moment ce e frig la mine in casa si sunt racita o sa racesc si mai multcrying
dar vreau sa fac ceva cu parul` asta ca parca nu m`as duce maine la scoala asa cu el... e gras si sta in toate directiile. ma gandeam sa ma dau cu niste pudra pe el ca sa nu se mai observe grasimea(am citit chestia asta intr-o revista) dar as vrea sa stiu si alte metode. va rog mult am nevoie de ajutooor!

multumesc mult de tot :XX

Răspuns Câştigător
| allleeeee a răspuns:

Poti sa te speli.In baie stay cu prosop in cap si dupa aceea te usuci cu feonul.Si daca tie foarte frig poti sa stai cu ceva pe cap...Si s-a rezolvat.
Daca nu vrei sa te speli impleteste-l pentru ca asa nu se observa prea rau.winking

1 răspuns:
| EUSIATIT a răspuns:

Cu pudra? nu am auzit. dra spala te pune prosopul si tine lk o ora apoi usuca te cu feonul si gata