| Aliiiee a întrebat:

Zilele astea vreau sa ies undeva cu prietenii sa ma imbrac in fusta tinand cont ca sunt pe stop :-s
ajutati`ma fetelor thinking nu stiu ce sa fac straight face

Răspuns Câştigător
| znstr a răspuns:

Pai poarta perechea normala de chiloti, pe care pui un tampon cu 5 picaturi (un pic mai mare decat cel normal), iar peste perechea asta pune o pereche de d-astia http://www.semaforul.ro/......ndler.ashx daca ai,ceva mai scurti,ca sa iti mentina tamponu la locul lui,ori daca nu,o pereche de chiloti mai micuti,care sa te stranga bine,iar peste ei un dres culoarea piciorului.

Sau simplu,iti iei o pereche de chiloti mai stramti,in care sa te simti mai sigura, si evita sa stai picior peste picior, sau sa faci cine stie ce manifestari p'acolo si sa te trezesti vorba lu' 윤재 cu ceva curgandu-ti pe picioare:))

9 răspunsuri:
| kitiku a răspuns:

Ia niste O.B. de la farmacie

| Wildie a răspuns:

Daca iti iei colanti desigur.ASa fac eu

| stefanutza27 a răspuns:

Singurul lucru cu care te putem ajuta e sa-ti uram: "Mult noroc si Dumnezeu cu mila!"
Asteapta si tu sa-ti treaca perioada si dupa aceea poti sa mergi linistita in fuste. Intelege si tu ca esti pe stop si nu poti sa porti fuste, rochii, pantaloni albi si stramti, etc.

| Șușșș a răspuns:

Poarta tampon Always Maxi xD

| 인스피릿 a răspuns:

Poarta pantaloni. Ar putea sa-ti vina abundent si atunci te vei trezi c-o surpriza curgand frumos pe picioare.
N-o sa mori cateva zile daca pori pantaloni. happy Evita-i pe cei albi.
Totusi, daca ai un flux normal ai putea purta fuste.

| lulu_3036 a răspuns:

Foloseste un tampon intern(ob).e foarte comod daca il introduci cum trebuie, nici nu il simti happy distractie placuta

| xyz111 a răspuns:

Nu cred.:-s //mai bine in niste pantaloni scurti sau ceva...dar nu in fustahappy

| Aliiiee explică:

Mercii fetele happy Pupp :*:*

| Jies a răspuns:

Pai nu cred ca e o problema, doar nu se uita nimeni sub fusta ta.Eu am mai purtat si nu am avut probleme.De ce nu?