| Venusgirl a întrebat:

Zinerit e recomandat petelor ramase de la acnee? adica pot sa scap de pete cu ajutorul acestuia?

Răspuns Câştigător
| LaLaura a răspuns:

Zinerytul este un produs antiacneeic adica ajuta impotriva acneei, nu impotriva petelor lasate de la acneei.
Pentru a scapa de petele ramase de la cosuri, te-as sfatui sa aplici crema de galbenele, este un prosus cicatrizant, dar sa aplici doar pe pete, nu pe toata fata si doar seara, deoarece crema de galbenele este un uguent, deci este foarte gras, iar in combinatia cu sebum iti apar cosurile.
Daca ai multe pete si adanci, poti sa faci un peeling facial, dar dupa ce consulti un dermatolog ( dermatologul aplica solutia pentru peeling).

3 răspunsuri:
| kiri11 a răspuns:

Pot recomanda acest produs, are efecte bunicele : schimbdeocazii.com/frumusete/lupta-acnee-in-luna-sau-retur-bani

| Syndre a răspuns:

Nu, Zynerit nu e pentru înlăturarea petelor, ci pentru uscarea coșurilor.
Urmele de la acnee se vindecă cu timpul, poți grăbi procesul cu ceva creme hidratante și/sau creme special pentru semnele rămase de la acnee. Homemade ai putea încerca o mască cu miere de albine. happy Însă nu toate semnele se pot vindeca în mod natural, uneori e nevoie de intervenție cu laser-ul.

| CsDg_Ana_Maria_1993 a răspuns:

Sincer, nu am folosit, dar cred că şi crema de gălbene e bună în tratarea lor, eu zic să întrebi nişte farmaciste care vănd Zinerit poate îţi spun ele, happy