TPU Blog

MaiMultverde

Sigur ca da, cu bunatati care sfaraie deasupra taciunilor si cu bere rece sau limonada. Ce altceva mai trebuie? Responsabilitate si bun simt, credem noi.

Fiindca cel mai bun gratar ramane cel facut la iarba verde, ne-am dori ca iarba aceea sa ramana verde si cat mai curata. De aceea, aplaudam initiativa Asociatiei MaiMultVerde, „Grătar Curat 2010”. Despre ce este vorba? Puteti citi aici. Pe scurt, este vorba despre un proiect de constientizare, responsabilizare. Pe toata durata sezonului cald, voluntarii MaiMultverde s-au implicat si se vor implica in activitati de constientizare si curatenie in zonele de picnic din toata tara.

Cu totii stim ca, in urma activitatilor de picnic raman cantitati impresionante de gunoi, iar eforturile autoritatilor si organizatiilor de mediu nu sunt suficiente pentru a pastra aceste zone de petrecere a timpului liber curate. Astfel, proiectul „Grătar curat 2010” si-a propus să informeze participantii la picnic despre importanta pastrarii curateniei in aceste zone naturale.

Pe 28 august (adica weekendul celalalt) va avea loc o actiune la Snagov. Cine ar vrea sa participe in calitate de voluntar este invitat sa scrie un e-mail la asociatia@maimultverde.ro.

Noi asigurăm transportul şi masa, tu vino cu voie bună şi chef de grătar curat!” spun organizatorii.  Asadar, cine mai doreste? 🙂

Echipa TPU.ro

10 thoughts on “Cum se face un gratar bun?

  1. Vad ca aici sunt multe initiative pe site . Bravo lor . Trebuiae sa ne bucuram de planeta cat o mai avem ca dupa nu o mai avem si plangem dupa ea .

  2. Ce dragut, postarea mea de aseara nu apare, la fel si postarile de la ultimul expert care asteapta de o saptamina sa fie moderate. Au aparut postarile tuturor, numai ce scriu eu nu apare pe loc, asteapta moderare. O sa urmaresc, sint curios cind vor apare postarile. Postarea asta apare pentru ca este facuta de pe alt IP, cine stie, poate o sa fie stearsa. Asta mi-a placut mereu la site-ul asta, cenzura, criticile deranjeaza ;))

  3. BRO, am vrut si eu de asemenea s-o felicit pe NoName pe 13 august, parca pe la ora 22:56. Eram probabil al 4-lea care comenta. Si mie mi-a aparutca era moderat. Nu stiu de ce. Am observat putin mai tarziu ca disparuse. Si astfel am renuntat sa mai comentez din nou pe blog.

  4. Suna foarte bine, deci voi va ocupati de masa si transport, ce de puradei vor zburda printre casetofoane si jar fumegand.Si ca totul sa fie mirific, banuiesc ca invitatii vor fi delectati cu muzica de cea mai buna calitate(guta, salam…nu mai stiu)
    Ideea e sa invatam oamenii sa-si scoata din cap notiunea de carne sau soia fripta pe carbuni, cancerul si obezitatea nu iarta o asemenea dieta.Si nu inteleg unde e distractia de pe patura ce striveste iarba si tablele ce se sparg de zar.
    GRatar curat echivalent cu…manea intelectuala.
    George cosbuc reeditare pentru manea de ex:
    În vaduri ape repezi fur
    Si politisti in vale,
    Iar pe la gratii in amurg
    Se dau in petec toale.
    Pe mal de dus se impletesc
    Carari ce duc la budha,
    Acolo merg eu dese ori
    Sa scriu pe usa Turda.

    Tu torci. Caci esti motan,
    Pocnind din vreme-n vreme
    Doi colegi de cazan
    Si nici macar nu-ti geme.
    Ideea e ca un gratar, tot gratar ramane la fel si o manea, asa ca tu ce moderezi postari fa bine si gandeste-te ca nu esti gratargiu si da-mi ok 🙂

  5. Campaniile de genul asta tradeaza incompetenta si indiferenta autoritatilor, devenita o normalitate deja criminala.
    @Bro’, este o conspiratie la adresa ta. Fii tare ! Ai trecut peste un cont suspendat si rivali de “temut”, ai sa treci tu si peste asta. 🙂

  6. Yammm,gratar,pai cum se face foarte simplu. Doar sa ai toate condimentele si bunatatile din lume.
    Si niste frigaruii n’ar strica.Ce ziceti cei de pe T.P.U,facem si noi un gratar ca al carte?:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.