TPU Blog

Dragi prieteni, astazi vrem sa va povestim despre premiile Campionilor lunilor septembrie si noiembrie. Este vorba despre ksuper31 si TheLoveDoctorr, doi dintre cei mai activi utilizatori ai comunitatii noastre, carora vrem sa le multumim inca o data pentru implicarea si devotamentul dovedite.

Campionul lunii septembrie: ksuper31

Cadoul ales pentru el a constat intr-o pereche de casti cu ajutorul carora sa asculte muzica sa preferata oriunde si oricand, si cartea Fotografie digitala, de Michael Freeman.

Ati facut niste alegeri foarte inspirate si va multumesc pentru asta!”

“Adevarul este ca ma bucur din plin de cadourile voastre!”

poza 1 articol  poza 2 articol

 

 

Campionul lunii noiembrie: TheLoveDoctorr

Cadoul ales pentru el a constat intr-o pereche de manusi de MMA si o camera HD pentru masina, astfel incat prietenul nostru sa se poata bucura mai mult de activitatile sale preferate.

“Wow…pur si simplu nu mai am cuvinte.Nu ma asteptam la supriza dvs.

Un site care a dat dovada de seriozitate si care chiar isi rasplateste membrii,chiar mai mult decat merita.Sincer sa fiu manusile sunt modelul meu preferat,m-ati nimerit din plin , iar de camera HD , nu mai am cuvinte. Va urez tot binele din lume ! Multumesc din suflet conducerii si tuturor persoanelor care au facut aceasta surpriza sa se indeplineasca. Voi fi alaturi de voi si pe viitor si voi ajuta comunitatea TPU si inimile “frante” din ea. TPU , the best!!!”

poza 3

4 thoughts on “Premiile Campionilor din lunile septembrie si noiembrie

    1. Buna, Elianna! Concursul a fost valabil si in octombrie, doar ca persoana care a castigat nu a dorit sa intre in posesia premiului. O zi faina!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.