Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 21 Noiembrie 2024 sunt:
Concurs - Cum să-ţi găseşti vocaţia
Stie cineva daca poti lucra in timp ce esti student/a la Academia de Politie?
Când am completat seria trecută avizul de securitate n am declarat ca am avut dosar, dar m- am împăcat cu respectivul si acum totul este bine, acum seria asta am declarat tot in aviz, ar trebui ...? (mai mult)
Salut TPU! Sunt student la Universitatea din Pitesti la facultatea de electronica, comunicatii si calculatoare. Imi caut un job part time in domeniu, insa nu gasesc nimic. Are cineva idei, sau ar fi...? (mai mult)
Azi seful m- a dat afara pe motiv ca nu ating nivelul de performanta dorit si nici volumul de munca și ca ei voiau de fapt pe cineva cu mai multa experienta. Ce sa fac sa stau în preaviz sau sa plec?...? (mai mult)
Hei! Sunt la ASE pe relatii internaționale și vreau sa aud părerile voastre daca ati trecut prin aceasta facultate. Merita? V- ati găsit un job în domeniu? (si daca da, câștigurile sunt bune?) ...? (mai mult)
Salut TPU, cunoaste cineva o agentie de modele din Romania de incredere? Care sa primeasca si baieti. Am 1, 73 si fac luna viitoare 21 de ani. Care sunt pasii pe care ar trebui sa- i fac sa ajung acolo?...? (mai mult)
Salut, care ati lucrat la fabrica de ciocolată in Germania este bine sau e teapa? Am vazut anunturi si as vrea si eu am nevoie de un job dar un amic a zis mai demult ca a luat teapa. Multumesc
Salut, sunt din provincie și ma gândesc serios sa vin in București sa lucrez, știe cineva vreun site cu locuri de munca care oferă și cazare? Mulțumesc anticipat
Buna ziua..As dori sa continui studiile de liceu...am terminat scoala profesionala si din cauza unor probleme de familie nu am putut sa continui mai departe acum as dori sa am diploma de liceu...Care sunt...? (mai mult)
Daca azi am inceput direct lucrul fara sa fiu in proba de lucru, fara sa semnez vreun contract și fără să- mi ceară extras de cont, exista riscuri pentru mine, pot păți ceva eu sau doar...? (mai mult)
Salut, am 19 ani si sunt in Germania de la varsta de 12. Nu am luat bacul aici, dar as vrea totusi sa ma intorc in Romania si sa fac un liceu profesional sau seral. Exista posibilitatea sa muncesc si...? (mai mult)
Salut, daca sunteti studenti la usamv Cluj medicina veterinara, imi puteti sugera de unde ati invatat pentru admitere? Nu se specifica o carte in general
Sunt clasa a 9 a la profil de mate și vreau să încep niște cursuri de învățătoare la clasele 1- 4 până termin liceul sau să fac un fel de afterschool pentru copii. Niște site uri aș avea nevoie...? (mai mult)
Buna! Am terminat facultatea de litere anul trecut. In vara vreau sa dau examenul de titularizare, problema mea e ca plec de la 0. In cateva zile incep pregatirea pentru examen. Oare am sanse?
Bună, caut loc de munca barista în Sec 5 sau Bragadiru
Salut, sunt la o rascruce sa zicem asa. Vreau sa urmez o cariera militara si nu stiu ce sa aleg dintre fortele aeriene sau terestre.Pe de o parte AFT si ATM sunt academii mult mai accesibile fata de cea...? (mai mult)
Știți cumva dacă pot lucra în Anglia de la 16 ani in vacanta?
Întrebare. Pentru proba medicala la politie Nu am găsit nicăieri, dar, trebuie sa fiu ras (jos) altfel mă pică?
Buna seara! Lucrez de 7 luni la o firma pe horeca, duminica seara mi s- a spus ca imi fac o cerere de concediu pentru luni si marti fiindca nu avem cazați, eu nu vreau sa imi stric concediul pe astfel...? (mai mult)
Cat dureaza scoala de subofiteri de pompieri?
Bună! Sunt în clasa a 12 a pe profil mate- info si mă gândeam să dau la Academia Forțelor Terestre din Sibiu, pe partea de contabilitate sau comunicații. Vreau sa stiu daca s- ar merita, ca si...? (mai mult)
Buna! Vreau sa dau examenul de titularizare! Problema e ca in clasa 10 am avut media la purtare 9 din cauza absentelor. afecteaza asta cu ceva?
Salut! In momentul actual sunt elev la un liceu militar. Am semnat contractul ca trebuie sa termin si o academie din domeniul acesta. Eu unul de cand sunt mic m- am vazut politist, si cred ca asta ma...? (mai mult)
Buna ziua! Cât ar veni comisioanele luate de agenți la telekom? Cât % din vânzări?
Salut, ma trece gandul de a urma o postliceala ori la pompieri ori in armata.Si am de ales intre doua specializari sa spun asa- maistrii militari armata sau subofiteri la pompieri.Care m- ar avantaje pe...? (mai mult)
Salut Am terminat liceul în 2018, nu am luat bacalaureat ul la 2 dintre materii și aș dori să îl dau acum doar ca în alt județ, am înțeles că, pe lângă foaie matricola, diploma de absolvire,...? (mai mult)
Bună am terminat liceul și am diploma de technician mecanic pentru întreținere și reparatie pot lucra la service auto?
Mai văd în CV- urile celor care lucrează în domeniu IT termeni de tipul "junior developer" si "senior developer". Exista vreo legislație sau vreun standard universal acceptat legat de cum se folosesc...? (mai mult)
Salutare, am 24 ani si la anul planuiesc sa ma mut in Bucuresti si sa invat o meserie, eventual sa ma apuc de o facultate in toamna. Ma gandeam la profesiile de electrician/instalator, ce alte cursuri...? (mai mult)
Ma pot angaja la vama, momentan doar cu bacul?
Salut! doresc sa ma inscriu la scoala FEG, pe filiera Agent Vamal. Vreau sa stiu daca este ca la scoala de politie, adica dupa ce termini scoala, automat ti se da loc de munca daca iei toate examenele...? (mai mult)
Buna ziua! Urmeaza sa sustin proba medicala pentru scoala de politie si am fost repartizat pentru Centrul Medical Ploiesti Imi puteti spune cum se desfasoara si cat va dura sa stiu daca e nevoie de cazare,...? (mai mult)
Pentru cei ce l-au folosit, este dorathebot un site legitim pentru apicări pentru locuri de munca?
Bună ziua, as vrea sa întru în cadrul armatei SGP.Imi recomandați? Ce salariu as avea și care sunt beneficile
Salut! Dacă am terminat facultatea de drept la frecventa redusa, pot sa devin ofier în politie? Am întrat în politie prin sursa externa, iar acum sunt în perioada de învățare
Salutare, stie cineva un curs(preferabil remote) in care sa inveti un skill pentru a te angaja de acasa(cisco, tehnical support, poate si ceva util pe software development) sau are vreo experienta cu...? (mai mult)
Salut TPU, am o întrebare, eu sunt anul întâi la academia navala la electromecanica navala secția civilă și din ce am văzut pe site, mă pot angaja ofițer în forțele armate, din ce înțeleg...? (mai mult)
Dacă fac cursuri de educator specializat... Unde ma pot angaja cu această specializare? Sunt utile? Mulțumesc
Sunt persoane care lucrează on-line? Ce joburi aveți sau ce aplicații plătesc sigur?
Întrebare pentru cei din armată sau pentru cunoscători. Vreau să intru în armată soldat.dar am o hipoacuzie ușoară..mai pot fi apt sau nu? ..chestia e ca-mi doresc de mult
Salutare! Am nevoie de putin ajutor. Elev de clasa a 12 a, "debusolat putin/nu stiu exact ce sa fac cu viata mea dupa" sa zic asa, as dori sa fac o facultate (nu Politehnica) si sa lucrez in IT. Ce...? (mai mult)
Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cu materia care trebuie studiata sau cu eventuale subiecte care ar putea pica in urmatoarea sesiune sursa externa pentru postul de administrativ frontiera, specialitatea...? (mai mult)
Salut TPU, m- am inscris la un curs online de servant pompier organizat de ABRAO. Cursul s- a terminat in August dar nici acum nu am primit diploma, acestia tot ne amana zicand ca nu sunt inca gata, ...? (mai mult)
Pentru a deveni asistent medical pe smurd ma ajuta mai mult postliceala sau facultatea?
Buna! Vreau sa merg la facultatea UAD Cluj la foto-video, ma poate ajută cineva cu niște informații, vă rog!
Salutare! Ma tot gandesc de ceva vreme si nu reusesc sa iau o decizie, asa ca mi- ar placea sa ma consult cu persoane care au trecut prin asta si au gasit cumva o solutie. Sunt tanar, 25 de ani, locuiesc...? (mai mult)
Salut, cum decurge examinarea medicală pentru sesiunea octombrie decembrie 2024 la școala de subofițeri de jandarmi Drăgășani? Ce trebuie să fac mai exact și unde voi fi trimis pentru analize.Va...? (mai mult)
Heey. Cei din Timișoara, îmi puteți spune unde as putea sa ma angajez, doar sâmbăta și duminica? Mulțumesc!
Heey. Am nevoie de ajutorul vostru. Aș dori și eu sa ma angajez oriunde, doar sâmbăta și duminica. Îmi puteți spune câteva joburi? Mulțumesc.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
Holy97 întreabă:
10Bubico întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Revolutia Romana de la 1989
Ai trait pe pielea ta evenimentele din '89 sau doar ai auzit despre ele? Testeaza-ti cunostintele despre Revolutia Romaneasca chiar acum!