Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 23 Februarie 2025 sunt:
Concurs - Cum să-ţi găseşti vocaţia
Salut, as dori raspunsuri din partea celor ce au absolvit / sunt in prezent studenti la o scoala postliceala de jandarmi. Puteti spune cum decurge o zi de la scoala? (intervale orare, cum se prezinta...? (mai mult)
Un roman care ajunge sa studieze in SUA si care revenit in tara, se da mare ca a studiat in SUA, gasindu- si un job bun la Bucuresti, dezvoltandu- se continuu pe plan profesional, se poate considera...? (mai mult)
Salut, am nevoie de o diplomă (certificat) engleză pe care să scrie nivelul (B2). Curs(în urma căruia să primesc diploma) sau examen online. Ce recomandați? Mulțumesc
Bună! As vrea sa dau la Facultatea de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara. E cineva care își poate da cu părerea despre cămine?
Buna! am aplicat la KFC, am mers ieri la interviu și doamna de acolo mi- a zis că o să mă contacteze ea. știe cineva cam cat ia să îți aprobe orarul și toate alea? Am mai fost la interviuri și...? (mai mult)
Salutare! Stie cineva unde ma pot angaja ca inginer pe platforma junior? Am terminat facultatea de Inginerie Mecanica si Electrica in anul 2023 dupa care am lucrat pana in octombrie 2024 ca inginer la...? (mai mult)
Salut,TPU.Ce discipline se preda la academia militara? Exemplu:matematica, fizica? Vreau răspunsuri de la cunoscători! Mulțumesc pentru răspuns!
Dacă mă duc la liceul militar și iau diploma de bacalaureat pot să mă duc la facultatea de subofițeri la pompieri?
Buna! Știe cineva daca în cazul unui educator-puericultor necalificat este necesar vreun aviz pentru a putea preda, asta după promovarea examenului? Mulțumesc.
Vreau sa dau la CTI UTCN. Credeți Credeți după ce termin sau in timpul facultății, am șanse sa ma angajez pe un post bun? Ma refer.cei de la ubb de la info o sa fie o concurenta serioasa? Sau facultățile...? (mai mult)
Salut! la admiterea pentru asistență medicală la fmam carol davila se da din aceeasi materie ca cei care dau la medicina generala? eu am auzit de la un prieten ca trebuie sa stii corintul cap coada ...? (mai mult)
A făcut cineva reclamație pentru Actors Talent Group? Cred ca sunt impostori, păcălesc creduli care nu au mai avut experiente de acest fel
Bună! Am o întrebare: Eu am terminat facultatea de Limba Engleză la Viena, am început și masterul, și aș vrea să mă reîntorc în țară să devin profesor de engleză (gimnazială sau la ...? (mai mult)
Salut TPU, nu v- am mai scris de mult, as vrea sa ma duc pe filmari foto/video pentru evenimente, nunti, botezuri, sunt la inceput, si nu am un buget mare, dar incerc sa- mi fac banii pentru acesta, imi...? (mai mult)
De ce unii oameni aleg sa ramana in Romania pe un salariu de nimic, daca ii intrebi cum o duc, ii auzi ca sunt plini de datorii si rate
Vreau să dau la Facultatea de Limbi Străine UBB secțiunea limbi moderne aplicate, ca să mă fac profesor de engleză și germană, dar nu găsesc nicăieri pe site informații despre data examenelor....? (mai mult)
Salutare TPU! Ce părere aveți de firma Professional new consult? Sunt serioși? Se ocupă cu organizarea cursurilor de calificare. Mulțumesc.
Există în România vreun centru de reabilitare din atitudini cocacolaiste?
Salut. Am varsta de 21 de ani, si vreau sa va intreb ceva, daca cunoasteti. Pot sa fiu admis la examenul medical pentru politie, daca am bicuspidie aortica, si ma operez pentru inlocuirea valvei aortice...? (mai mult)
Vreau să îmi dau demisia prin Aprilie, deja am anunțat angajatorul, pot da cererea de demisie mai înainte de preaviz, pe contract scrie că e de 20 zile, dar dacă eu știu deja când vreau să...? (mai mult)
Buna! Referitor la programul de master "Grafică inginerească si design" din cadrul facultății de Aerospațială, UPB, știți unde se găsește tematica pentru examenul de preadmitere? Sau dacă ...? (mai mult)
Salut îmi recomandați și mie niste firme serioase unde ati lucrat in străinătate? In afara de nl jobs,east west recruitment, eurofrutas si altele ca astea care isi bat joc de muncitori, multumesc
Bună ziua, pentru finalizarea cursului de marinar fluvial în afara de carnetul de marinar cu cele 90 de zile de navigat de ce mai este nevoie (deci nu pentru susținerea examenului la capitanie)?
Cum verific daca o masina are sechestru
Bună! As dori niște informații legate de facultate UniBuc de biologie? Se intră pe dosar? Și ce poți ieși după terminarea facultății? De asemenea aș mai dori recomandări de facultăți din ...? (mai mult)
Salutare tuturor! Sunt în clasa a XII a pe profil mate- info. Ma gândeam sa dau la facultatea de constructii din Iași. Doresc sa devin inginer proiectant. Nu știu cum va fi la facultate dacă nu știu...? (mai mult)
Va salut! Sa încerc sa dau la liceul militar sau sa urmez un liceu normal, iar apoi sa dau pe jandarmerie ori politie? Vreau răspunsuri serioase și argumente!
Bună! Dacă mă poate ajuta cineva sau știe niște firme care oferă oportunități de muncă de acasă, aș aprecia foarte mult. Nu contează domeniul, mă adaptez ușor și învăț repede, chiar...? (mai mult)
Salut! Știe cineva dacă se dă admitere la asistență medicală generală la Universitatea Pitești? Nu găsesc nimic concret
Salut! Știe cineva daca se dă admitere la Centrul Universitar Pitești la asistență medicală generală?
Pentru a continua mai departe cu criminalistica, ar trebui sa fac neapărat academia de politie sau mai sunt si alte facultati pe care le pot termina ca sa ajung la criminalistica?
Bună ziua! Cei care lucrați pe situl Openflexibil ați avut vreodată probleme cu timeouts-urile? O zi bună!
Joi merg să dau probele la liceul militar din Câmpulung Moldovenesc. Am niște nelămuriri la proba psihologică. Mă poate ajuta cineva cu niște exemple de întrebări care au picat și niște...? (mai mult)
Buna! Sunt clasa a opta si nu stiu pe ce profil sa merg mai departe, pe scurt sunt extreeem de confuza. Urasc din tot suflerul romana si istoria, deci filo pică din start.Chiar daca am note de 6/7 la...? (mai mult)
Salut! Trebuie ceva materie ca sa faci facultate de arte plastice pe foto-video?
Buna tuturor! Am primit o oferta de angajare de la Bucharest Nord Investement ca Manager Vanzari. Stie cineva ce salariu castiga un Manager in domeniul Imobiliar? Ce sfaturi imi puteti oferi? Se castiga...? (mai mult)
Bună ziua! Ar putea cineva să mă ia în spațiu pentru buletin, contra cost deoarece, eu am crescut la casa de copii și anul acesta îmi doresc să mă înscriu din nou la școală. Mulțumesc!
Salut! Ca politist, ce facultate de drept din Bucuresti sa aleg pentru a ma ajuta in cariera? Mi- a spus un coleg ca la Hyperion treci fara batai de cap. Doar ca as vrea o facultate cat de cat cunoscuta,...? (mai mult)
Bună ce locuri de munca cunoașteți în Olanda am mare nevoie acum, va multumesc
Salutare,ma poate ajuta si pe mine careva cu spețe pentru ANP! ce anume te intreaba? multumuesc frumos!
Buna! Pot sa intru la academia fortelor aeriene daca nu fac liceul militar? Daca da, ma dezavantajeaza?
Salut, sunt angajat temporar la o fabrica cu contract pe perioada determinata de 4 luni. daca raman aici 2 luni si aleg sa mi dau demisia trebuie sa depun preaviz si voi lucra 20 de zile?
Buna, Tou! Adresez aceasta intrebare persoanelor care au idee, cunoștințe sau au facut si ei acelasi lucru. Imi doresc sa incep sa fac putin freelancing pe partea de grafic design (anumite produse ...? (mai mult)
Chiar se castiga asa bine din tuns? Salut, vin si eu cu niste curiozitati, azi am fost cu masina la service, cat timp asteptam vin 2 baieti, unul cu un Porsche Cayenne iar altul cu un Cla2020, fiind...? (mai mult)
Este oficial, sunt înghețate angajările la stat?
M-am angajat cu o oferta de angajare ce cuprindea salariul net + bonus de prezenta, dar din cate vad nu e trecut nimic in contract legat de acest bonus. Il voi primi sau?
Salut TPU, m- am gândit sa vad cum ne descurcam în România și să vă dup întrebarea, voi ce salarii aveti? Dar fără aberații ca în online avem toți sume exorbitante față de real, Eu am ...? (mai mult)
Bună seara! Sunt student și aș dori să mă angajez pentru a- mi susține studiile. Am văzut oferte de la Sizzer și Inditex (ZARA, MASSIMO DUTTI, BERSHKA, PULL&BEAR, STRADIVARIUS, ZARA HOME,...? (mai mult)
Salut, cineva care lucreaza la digi ca si OPERATOR RETELE- INSTALARI la digi? Am fost sunat, mi- au pus cateva intrebari au spus ca ma suna a doua zi. A trecut o saptamana pana au sunat inapoi…si...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Adi1987 întreabă:
militiaromana întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Voltaj
Stii toate melodiile formatiei Voltaj si te consideri un adevarat fan? Hai sa vedem cat de bine cunosti formatia!