Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 21 Noiembrie 2024 sunt:
Ce pensie ia o persoană care a lucrat doar 15 ani?
Dacă după ce am absolvit un liceu militar, nu mai vreau sa merg la academie, pur și simplu vreau sa ies din sistem, se poate, fără sa plătesc cei 4 ani de liceu, sau sunt obligat sa rămân ...? (mai mult)
Salutare tuturor, mă interesează și pe mine ce salariu ia un șofer (B+ C) în armată, ca și SGP dacă se poate să mi răspundă cineva care e în sistem sau care știe aproximativ sigur, ...? (mai mult)
Din ce se da bacul pe profilul mate-info?
Hei, Ptr ca este o comunitate atât de mare aici vreau să vă cer o recomandare, caut un job part - time program flexibil online, ce recomandați /nu recomandati. Nu știu care este treaba cu funda...? (mai mult)
Dacă eu(exemplu) sunt în cadrul unei scoli de politie și dând niște probe ca la finalul studiilor sa fiu repartizat în localitatea în care mi- o doresc, și sunt acceptat acolo, făcând practica...? (mai mult)
Salutare tuturor! Tot vad pe tot felul de site.uri, platformec, FB si altele anunturi precum " munca de acasa"... " vrei sa muncesti de acasa click aici sau mesaj in privat... Toate mesajele de fapt...? (mai mult)
1)Imi puteti spune platforme/aplicatii/etc., de cursuri/training-uri, gratuite, care sunt certificate? 2) Certificatele online(de pe platforme) sunt recunoscute de catre angajatori?
Bunaaa! Îmi poate recomanda cineva niște cărți, chestionare pentru politie/jandarmi?
Salut, mi-o spus cineva ca prin toamna se face ceva scoala la cfr pentru angajare, la diferite posturi. Pe ce site sa ma uit și unde o sa fie publicate, ca nu găsesc nicăieri?
Salut TPU, acum 2 săptămâni si cateva zile am fost la un interviu unde mi s- a zis că sunt angajat și că o să mă sune cineva ca să poată programa analizele necesare.Problema este că au trecut...? (mai mult)
Ce salariu are un medic militar?
Cat se castiga lucrand la dedeman?
De curând am început munca în străinătate, de una singură neștiind pe nimeni.La locul de muncă, încă din prima zi, șefa de tură se lua mereu de mine și mi controla mereu activitatea, fix...? (mai mult)
Are vreo treaba tic- ul pe care il facem in generala cu informatica pe care o facem la liceu? Trec clasa a 8- a si as vrea sa merg pe profilul mate- info, dar nu sunt buna deloc la tic si nici la calculatoare...? (mai mult)
Salut! Maine am un examen de diferenta pentru limba latina, m-am transferat de la profil economic la filo si as vrea sa stiu la ce sa ma astept. (anul acesta intru in a 12-a).
Buna TPU, ma pregatesc sa dau la politie in urmatorul an, dar am descoperit de ceva timp ca- mi place sa fac in special cocuri pentru nunti si diferite coafuri. Mi s- ar parea ok sa lucrez in cadrul...? (mai mult)
Buna! Ma pot duce la liceu pe profilul mate-info daca nu ma pricep deloc la calculatoare, dar ma pricep la matematica?
Cat este salariul pentru politie din sursa externa?
Buna! Daca voi termina scoala postliceala de asistent medical de laborator, voi putea ulterior sa ma angajez ca asistenta intr-un cabinet stomatologic?
Bună, TPU sunt a 8- a acum.Stiu că este mult prea devreme să mă interesez dar știe cineva un liceu cu cămin la științe sociale știu că acolo nu trebuie să dai examenul la mate și nu prea se...? (mai mult)
Buna. Am terminat in aceasta vara profesionala (ospătar/chelner). Am optat in a mă transfer la profil economic, am făcut cererea însă când am întrebat din ce dau diferențele au spus că mă suna...? (mai mult)
Bună seara! As vrea să știu dacă a colaborat cineva cu HR XPerience Group pentru muncă în străinătate! Doresc recenzii!
Bună ziua! Mă pot angaja ca soldat dacă am talonete
Ce salarii sunt la dgp si igi?
Cum s-a schimbat viața voastră după ce v-ați angajat pentru prima data și ați devenit independenți și pe picioarele voastre?
Bună, știe cineva dacă intrii din sursă externă la poliție pe posturi administrative ( la birouri ), te poți transfera după la operativ? La ordine publică?
Am intrat la facultatea de biologie, intru in anul 1, dar as vrea sa dau la medicina, ce ziceti as putea face fata la facultatea de bio si intre timp sa si invat pentru admiterea la medicina? Cum stiti,...? (mai mult)
Salutare, ceva păreri ca șofer pe camion de armată (categoria B+C) Cum e? Se lucrează doar la 8h am înțeles Ești în fiecare seară acasă? Si salariu cat de cât bunicel?
Pentru cei care ați reușit să vă transferați de la o unitate militara la alta, cum au decurs lucrurile, ați avut mult de așteptat, ați întâmpinat probleme?
Anul asta am bacalaureatul, daca dupa acesta as vrea sa nu continui studiile ca sa muncesc sa- mi strang o anumita suma de bani si urmatorul an as vrea sa intru la facultate, m- as putea incadra la buget?...? (mai mult)
Cum ne găsim jobul potrivit noua?
Sunt un portar de 13 ani la 168 de cm care joacă la u15 iar în echipa mea mai are un portar de 14 care are 170+ , lumea îmi spune ca sunt prea mic pentru a deveni titular.Ce pot sa fac sa fac sa devin...? (mai mult)
Buna! Imi poate da cineva mai multe detalii despre admiterea la Oradea, la facultatea de medicina, la medicina generala si dentara? Atata stiu ca 80% bio si 20% chimie, dar as vrea sa stiu cate intrebari...? (mai mult)
Salut, vreau sa ma inscriu in armata dar am niste tatuaje mai punk asa dar nu sunt jignitoare sau ceva sunt doar niste desene, dar nu au rasism sau ceva jignitor, dar am unu stil flacara pe mana langa...? (mai mult)
Cum pot ajunge jandarm in 2024, din sursă externa?
Salut, ce salariu are un șofer pe autospeciala de pompieri ca soldat gradat profesionist?
Salutare, are cineva idee la sgp, armă auto, se lucrează numai la 8h? Si cam pe la ce salariu sa ma aștept?
Ce înseamnă să fii militar în armată? E o funcție înalta? Sau care sunt funcțiile înalte?
Dacă am rămas corigent in clasa a 11 a la 2 materiii, corigente pe care ulterior le-am luat, mai pot ofta pentru admitere la una dintre academiile militare?
Salut TPU, ce pasi trebuie sa urmez pentru a ma inrola in armata, unde trebuie sa ma interesez? E posibil sa fiu respins la sgp daca am 3 clase de liceu profesional?
Am trecut clasa a Xl a, sunt pe profil economic... din clasa a lX a ma chinui sa ma transfer la alt profil și efectiv nu reușesc... oricât mă chinui e în zadar. (Nu sunt bun la mate, nu am nici ...? (mai mult)
Buna! Stiti etapele si probele pentru un transfer in clasa X la liceul militar?
Buna ziua. Am nevoie de ajutorul vostru cu niște răspunsuri. Urmează să ma angajez si am realizat, uitandu ma prin acte, ca adeverința de licență a expirat luna trecută, iar eu nu am apucat...? (mai mult)
Bună ziua, am o nelămurire. Am lucrat 2 ani ca și SGP, după aceea mi- am dat demisia, am lucrat 1 an în străinătate și în civilie în țară iar acum aș dori să dau la SubOfiteri pe indirect...? (mai mult)
Am nevoie de un raspuns la urmatoarea situație. Mi- am dat demisia, dupa 2 luni de munca si ma angajez la un nou job. De aici mi s- a cerut o adeverință cu venitul pe ultimele 6 luni. Eu am luat si...? (mai mult)
De ce e important sa avem cu toții bacalaureat?
Merita sa lucrezi la Tazz/glovo sau poți găsi și ceva mai bun și mai bine plătit?
Buna ziua, daca m-am înscris la postliceala Antipa Brașov, ce nota minima trebuie sa iau la examen ca sa intru. Sau intru indiferent de nota? Cum funcționează si cum pot fi sigura ca intru.
Este nevoie de facultate de kinetoterapie prezența? Pot recupera? se poate face cu alte grupe ore sau cu grupa pe care sunt?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
Anonimms128 întreabă:
nyoentox2002 întreabă:
Holy97 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Twilight
Ai urmarit povestea Bellei si a lui Edward? Afla cat de multe stii despre ei!