Cum se poate deschide un studio de videochat? Ce acte iti trebuie si pe ce platforme se incarca videoclipurile?
Bună. Vreau sa mă apuc sa învăț pentru a mă angaja în domeniul IT. Chiar mă pasionează și am văzut că se castiga foarte bine. As vrea sa știu cu ce limbaj de programare da incep sau daca știți...? (mai mult)
Dacă ești angajat in alta parte, de exemplu profesor, poți lucra in proiecte europene pe lângă? de exemplu ai master pe proiecte europene. Ideea e ca poți avea doua joburi cum ar veni?
Cam cu cât ar trebui sa rămâi bani in mâna de la un salariu brut de 4800 lei? Aproximativ. Mulțumesc!
Cum vine asta cu treptele profesionale? I, II, IA? Ce inseamna și care treapta e,, mai mare"? Mulțumesc!
Ce salariu are un agent de poliție?
Buna! Ce recomandări de liceu în Iași aveți? As vrea un liceu chill dar bun cu profesori de treabă. Eu sunt pe profil știinte ale naturii și vreau sa merg tot pe asta. Trec in clasă a XII- a și...? (mai mult)
Ca sa ma fac asistenta medicală la ce profil ar trebui să dau(liceu)? Și cu cât aș putea să întru, și ce materii se fac?
Media generala de absolvire a gimnaziului este media cu care ai terminat clasa a9 sau media notelor de la examen
Buna TPU! Am o intrebare legat de facultate. Cand vreau sa ma inscriu imi cere o fisa anexa si habar n am unde sa fac rost de un model sau de ceva. Ma poate ajuta cineva?
Daca la un interviu as zice ca am prostul obicei de a ma apuca de un lucru si de a nu- l termina(gen citit carti), as face o impresie proasta? Eventual sa zic ca nu am timp, caci am multe de facut, ...? (mai mult)
Buna TPU Sunt intr- o mare dilema cu privire la orașul in care sa studiez. Eu sunt din Ardeal, și deși e departe de casa, îmi doresc sa merg la Iași. Mulți nu văd cu ochi buni aceasta decizie…voi...? (mai mult)
Salut, Având în vedere ca am terminat o facultate cu profil uman și nu am făcut pana acum un master, ma gândeam sa dau la SNSPA la Comunicare și Relații Publice, la profil IDE. În prezent lucrez...? (mai mult)
Salutare, Soferi Profesionisti, cum rezistati noaptea cu condusul in echipaj? Niste sfaturi va rog sa nu adormim la volan. Mulțumesc.
Mă poate ajuta cineva cu găsirea materiei ce se da la Școală de agenți Câmpina in PDF? (Daca este posibil). Sau măcar o culegere cu materia respectiva.
Salut. Imi puteti pune niste linkuri cu legislatia care se da pentru incadrare directa la Politia de Frontiera pentru a le descarca? Le-am cautat dar nu le gasesc nicaieri.
Salut. As vrea sa ma inscriu la seral anul acesta. Ce documente trebuie sa pregatesc? Care e perioada de inscrieri?
Bună! Sunt oare șanse de a intra la buget ca roman de pretutindeni la Universitățile din România cu media 7, 50 la bac și 9, 14 la liceu?
Salut. Doresc sa ma inscriu la facultate la UBB Cluj la specializarea Informatica in limba engleza. Trebuie sa am diploma Cambridge sau ceva certificat special? Sau e suficient ca am dat bacalaureatul ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre Facultatea de Inginerie a Instalatiilor? E ok, avand in vedere ca se studiaza apa, canal, termice, gaze, electrice? Se cauta in Romania(sunt din Cluj), e platita cat de cat?
Stiti pe cineva din Cluj-Napoca care pregateste pentru proba sportiva persoane pentru admitere la scoala de agenti de politie?
Cum se pot accesa fonduri europene pentru agricultura?
Buna! As vrea sa devin detectiv/criminalist, stiti cumva daca studiind la Universitatea Ovidius - Facultatea de Drept si Stiinte Administrative pot ajunge in acel punct? Exista un profil de criminalistica...? (mai mult)
Salut, TPU! Este posibil sa fac Facultatea de Automatica si Calculatoare in paralel cu Facultatea de Inginerie Electrica? (in cadrul Politehnicii)
Buna TPU! Am depus dosarul de inscriere la facultatea de mecanica saptamana aceasta.Si am ales domeniile "Ingineria autovehiculelor"si "Mecatronica si robotica", dar nu imi permitea sa aleg si specializarile...? (mai mult)
Bună TPU! Recent am luat bacu și în perioada asta se face înscrierile la facultăți și habar n- am ce pot să aleg. Inițial voiam la armată, dar din cauza unor probleme de sănătate nu am mai...? (mai mult)
Pentru facultatea de litere le UBB Cluj imi poate spune cineva exact de ce am nevoie in dosar pentru ca pe siteul lor nu gasesc nicaieri?
Stie cineva facultati de film ( cinematografie, regie, media. Fara actorie) din strainatate bune? As prefera una care are cursuri in limba engleza. Imi puteti da detalii legate de admitere?
A studiat sau studiaza cineva la AHA Brasov ( American Hotel Academy)? As vrea sa imi dau admiterea acolo avand posibilitatea de a da admitere inca din clasa a11- a. Puteti sa imi dati mai multe...? (mai mult)
Am o dilemă foarte mare.Îmi doresc sa ma fac arhitect, dar in acelasi timp politista in criminalistică.Cei care ati urmat una din acestea imi puteti spune daca este greu? Sau daca merita? Dau...? (mai mult)
Cam cat castiga mediu un curier glovo pe Bucuresti? Daca stiti din experienta sau de la apropiati sau cunostinte, ca nu imi prea mie vine a crede datele oficiale de pe net (25 lei ora).Dau funda!
Buna! Pareri despre profesia de medic stomatolog? Daca ai propriul cabinet poti avea mai multe zile libere de concediu? Stie cineva?
Bună! Eu doresc să merg la o facultate astfel încât să devin balneofiziokinetoterapeut. In București la Carol Davila nu am găsit facultatea ca fiind separată de medicină, spre deosebire de Ovidiu...? (mai mult)
Te va ajuta facultatea de management pentru cea de arhitectura?
Hei hei! Vreau sa merg la facultatea de drept. Dar mereu m- a interesat sa studiez în străinătate. Este posibil sa facu asta? Pentru ca ma gândesc ca dacă faci drept studiez legile din acea tara, ...? (mai mult)
Salut! Credeți că munca in Germania pentru români este rupere de oase? Sunt diferente de a fi tratat la locul de munca în Germania daca ești român? Este "hamaleala" cum s- ar zice? Mă refer la ...? (mai mult)
Am mai multe întrebări, sper că mi puteți răspunde la ele. 1)Mai este adevărat faptul că ieși subofițer din Campina? 2) Daca fac o facultate și după intru la școală de agenți Voina pot...? (mai mult)
Buna, sunt din Iasi. Ce facultate pot sa fac ca sa am o diploma de Inginer? De preferat inginer la Apele Romane Ofer funda pentru cel mai bun raspuns
Buna, sunt din Iasi si doresc sa devin inginer la Apele romane. Ce facultate as putea sa fac sa optin aceasta calificare? Pentru cel mai bun raspun Ofer funda
Salutare! Am terminat clas a11a si ar cam fi timpul sa ma decid ce facultate sa urmez in viitor. Acum sunt la liceu, profil mate- info. Mie imi plac mult masinile, domeniul auto, partea de electronica....? (mai mult)
Salutare TPU! Sunt clasa a VII- a, ma gandeam cand termin liceul sa dau ca sofer pe TIR in UK (Anglia ). Tin sa precizez ca vorbesc fluent engleză. M- ar interesa De ce ai avea nevoie pentru a lucra...? (mai mult)
Salut TPU. Am mai multe întrebări pentru cunoscători. Sunt clasa a XI- a și intenționez sa intru la Academia de Politie. Vreau sa stiu cum este acolo, dacă sunt materii grele și dacă merita...? (mai mult)
Salut! Imi puteti spune ce face mai exact politia militara, daca e greu si cam ce salariu este?
Salut! Daca am depus deja dosarul la armata si mai trebuie doar sa ma sune le pot zice nu? Ma gandeam sa dau la jandarmi
Buna TPU! Ce parere aveti pentru cei care stiu despre SAEL(Societatea de Analiza Existentiala si Logoterapie)? Merita acest domeniu? Oare vor incepe un nou curs/formare cat de curand? Intreb deoarece nu...? (mai mult)
Daca la un job perioada de proba este de 90 de zile inseamna ca angajatorul este cu adevarat serios? Intreb pentru ca la majoritatea joburilor acea perioada dureaza o luna. Si mai am o intrebare: daca ...? (mai mult)
Salut TPU! Ce studii imi trebuie pentru a deveni dispecer de transport? Multumesc
Bună ziua! Știe cineva ce probe se dau la Facultatea de psihologie și științele ale educatiei Iasi pentru învățământ primar și preșcolar? Multumesc!
Că să devin medic de familie, trebuie sa fac facultatea de medicină? Dau fundă!
Buna! Tocmai ce am terminat liceul la profilul mate info (medie bac 7.95) si as dori sa merg la facultatea din cluj la informatica economica. Eu nu prea am cunostinte in informatica aproape defel si vreau...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Ioana20Andreea întreabă:
Robert74G întreabă:
anonimus272727 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The Kardashians
Esti la curent cu detaliile din viata celei mai celebre familii dintr-un reality show?