Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 1 Martie 2025 sunt:
E cineva de la UVVG Arad transferat de la medicina dentară la generala? Sau cineva care știe cum se procedează?
Bună ziua! Dacă ești anul I la medicina dentara în Arad, te poți transfera la generala?
Cum sa incep o cariera muzicala?
Hei TPU, cu ce se ocupă ANOFM? În ce domenii îți găsești un loc?
Bună, sunt în perioada alegerii facultăților. Sunt între alegerea facultății de drept, psihologie, economie (analiza economică) și pedagogie în învățământ primar. Sunt curioasă să aflu...? (mai mult)
Bună! Ma gândesc sa depun documentele la specialitatea tehnologia producției cosmetice și medicale, dar am invata la filologie toți 3 ani și nu sunt sigura ca ma voi descurca cu Chimia…. Este ...? (mai mult)
Buna...trebuie sa iau o decizie si nu stiu exact ce este mai bine de facut. Ii rog pe cei care au informatii sa ma ajute cu cateva sfaturi. Sunt absolvent de clasa a 12- a si am de ales intre profilul...? (mai mult)
Bună seara! As dori sa vin sa lucrez in Germania și vreau să vă cer părea despre munca in Germania comparată cu cea din România, pentru că aud pe toți aici în țară că munca in Germania este...? (mai mult)
Ce se face la facultatea de inginerie a sistemelor multimedia?
Salutare TPU, am și eu o întrebare pentru cei care au mai concurat la încadrări externe la M.A.I. Ce este mai exact/cu ce se ocupă/ce atribuții are și cam ce salariu are personalul contractual ...? (mai mult)
Ce părere aveți despre o șefă (sau un șef) care nu se implică în a pune la punct angajații care se exprimă vulgar, care pârăsc, care adesea se fofilează de la atribuții și care se iau aiurea...? (mai mult)
După ce termini facultatea de matematica, poți merge oricând sa predai in învățământ? (Categoric, mergând la evaluare- obținere post) Sau nu mai poți merge dacă nu ai predat in primii 2 ...? (mai mult)
Hei TPU, cei de la Anofm pot să te angajeze și în complexele comerciale (Mega Image, Cora, Carrefour, Penny, Kaufland, etc) în urma recrutărilor sau doar în primării? Pentru că, pe site-...? (mai mult)
Salut, as avea câteva întrebări despre o meserie cu destul de multe argumente pro și contra. În primul rând, doresc sa menționez ca nu sunt genul de persoana care s- a uitat la Sherlock Holmes...? (mai mult)
Buna! Este cineva pe aici care face medicina si lucreaza in acelasi timp? Sau știți pe cineva în această situație? Cum vă descurcați sau cum se descurcă persoana respectivă? Este posibil asa ceva...? (mai mult)
Salutare TPU! Vreau sa imi gasesc un loc de munca in afara, am 20 de ani, eu ma gandeam de exemplu in Elvetia cu niste conditii decente ce sfaturi aveti..am fost acum o luna in Germania si mi- am luat...? (mai mult)
Salut! Sunt in clasa a 10- a la liceu civil si vreau sa ajung pilot de vânătoare. Ar putea cineva sa- mi spună ce trebuie sa fac? Stiu ca este "Şcoala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri...? (mai mult)
Buna, revin din nou cu o intrebare legata de facultati. Am intrat la jurnalism la taxa si la litere la buget (cam mare ironia avand in vedere ca eu credeam ca va fi invers). Ce vreau eu sa stiu e, ce...? (mai mult)
Care sunt sansele sa fiu manager de magazin daca am facultatea de administrarea afacerilor, fata de celelalte din domeniul economic?
Buna, ce înseamnă domenii prioritare de dezvoltare a României și ce se poate intampla dacă am bifat in fisa de înscriere la facultate și am intrat?
Cat de cautat este un job de asisent de farmacie in strainatate (absolvent de scoala postliceala), in special in Norvegia, Danemarka, Suedia si Germania? Cat de bine se plateste, fiind absolvent de...? (mai mult)
Bună TPU! In legătură cu o carieră în poliție câteva a întrebări la care vreau să îmi răspundeți elaborat și la toate daca se poate. 1. Care este media minima de admitere? La liceu și...? (mai mult)
Ce părere aveți despre profilul " ingineria și informatica proceselor chimice si biochimice" de la Facultatea de Chimie si Inginerie chimica Cluj? În comparație cu celelalte profile, este mai dificilă? ...? (mai mult)
Bună ziua. Iin Timișoara sunt 2 firme Continental, una în Buziasului și cealaltă pe Avram Îmbrace. Știți la care sunt salarii mai mari? sau cam aceleași și cu ce se ocupa fiecare? Mulțumesc...? (mai mult)
Facultatea de medicină privată, de exemplu cea din Arad, are taxă și pentru rezidentiat? Sau am înțeles eu greșit
Salutare TPU! Am vazut ca deja s- a terminat perioada de admitere la Facultatea de Nord din Baia Mare si nu am apucat sa ma inscriu, oare o sa mai fie si o sesiune de admitere in toamna? Fiindca vad...? (mai mult)
Bună:) Am o întrebare mai stupidă, dar vreau sa fiu sigură! Dacă vreau să dau admiterea la fac de medicină, menționez că voi da în 2024! Dar eu doresc să mă pregătesc de pe acum! Din câte...? (mai mult)
Salutare! Ce facultate de istorie din tara ati recomanda? Sau, altfel spus, ce facultate de istorie credeti ca are profesori mai buni, proiecte mai faine, baza de cercetare etc?
Va rog sa raspundeti doar daca aveti ceva constructiv de spus. Am o prietena de familie care a absolvit facultatea de contabilitate si informatica de gestiune la ASE in urma cu 10 ani. Dupa ce a absolvit...? (mai mult)
Este cineva care este angajat la google? Sa lucreze de acasa? Merita? Multumesc.
Salut! As dori pareri despre UMC va rog!
Salut! Doresc sa susțin admiterea pentru Colegiul Național Militar Alexandru Ioan Cuza din Constanța, însă nu știu dacă se va mai mai da Evaluarea Națională din clasa a VIII- a in anul 2023. ...? (mai mult)
Salut! Este cineva de aici elev la Colegiu Național Militar? (nu conteaza care). La anul eu o sa susțin probele psihologice, fizice si cele la română si matematică si as avea nevoie de câteva pareri...? (mai mult)
Salut! Imi poate spune cineva va rog care e diferenta dintre un consilier service auto si un receptioner service auto? Multumesc
Bună! Sunt admisă la Științe Economice/ Marketing. Am studiat 3 ani la profilul umanist și matematica a fost minimă. Am studiat foarte puțin sau mai bine zis deloc. Merita să confirm locul și...? (mai mult)
Ce poti iesi din facultatea de mecatronica si robotica?
Salut. Am terminat clasa 12 profil filologie si m- am inscris la Arhitectura Navala in conditiile in care nu am mai facut matematica serios din clasa 8. Mai stiu doar chestiile de baza(adunari, scaderi,...? (mai mult)
Hei, TPU ce trebuie să faci la departamentul de marfă prefabricate lemn de la Hornbach?
Salut! Merită să fac Masterul în Inginerie Structurală la universitatea UTCB din București? Cer păreri despre acest profil. Mulțumesc anticipat!
Salut Azi! Azi m- a pus sa imi scriu demisia de mana (inca nu a bagat- o in calculator). Deoarece i- am spus sefei ca e ne....Am avut multe certuri cu sefa asta, la inceput ne intelegeam foarte bine dar...? (mai mult)
Salut. Dosarele de recrutare pentru academie se depun pana pe 22 iulie iar plata taxei se face intre 21- 27 iulie. Aveti idee cum ar trebui sa pun dovada plății taxei in dosar daca pe 22 se termina depunerea...? (mai mult)
Stiti cumva daca probele scrise pentru Școlile de subofițeri sunt mai usoare sau mai grele decat cele de la Academie?
În ce meserii poți câștiga bine dar fără mulți ani de studiu?
Cine cunoaște sau a făcut facultatea de asistente îmi poate da niște informații cu privire la materiile care se dau pentru admitere?
Cum se așează a 4 a ciorba in mana?
Întreb pentru o rudă, câți bani, exact, se pot câștiga la cules de portocale și mandarine în Italia? Poți rămâne cu niște economii, când te întorci în țară?
Iti poti crea o cariera cu o facultate de ecologie si protectia mediului pe viitor?
Buna TPU! Ma pot angaja ca vanzator la benzinarie daca am 17 ani?
Salut! Cu facultatea de istorie pot ajunge inginer topolog?
Ce poți face mai exact cu facultatea de drept, care sunt avantajele și dezavantajele, cât de bine se câștiga după terminarea facultății, sau care este cea mai bine plătită meserie din acest...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tu stii sa scrii corect?
Esti un grammar nazi si nu iti scapa nimic atunci cand vorbim despre gramatica? Atunci, te provocam sa obtii 100 de puncte la testul nostru!