Salut la toata lumea! Ca tot e perioada inscrierilor la facultati, a venit momentul sa o fac si eu, dar ma framanta ceva intrebari la care ori cei din jurul meu nu au avut un raspuns concret, ori nu...? (mai mult)
Am observat că multe anuturi de angajare iti cer "multitasking". Numai mie mi se pare foarte neproductiv și un obicei foarte prost? Nu credeți că prin asta vor să zică doar că te suprasolicita? ...? (mai mult)
As vrea sa studiez Informatica economica, dar sunt nehotarata in privinta universitatii. Oscilez intre ASE si Universitatea Romano- Americana. Din cate am citit in cadrul Universitatii Romano- Americane...? (mai mult)
Casier la Carrefour sau Lucrător la Mc/KFC? Dau funda
Bună TPU! In legătură cu liceu militar as avea câteva a întrebări la care vreau să îmi răspundeți elaborat și la toate daca se poate. 1. Care este media minima de admitere? 2. Ce se da la...? (mai mult)
Vă rog ajutați- mă cu sfaturi! Nu știu ce vreau să fac în viață, nu am o orientare anume... și acum se fac înscrierile la facultăți. Am terminat profil uman, prima oara am vrut psihologie,...? (mai mult)
Pot sa fiu incadrat din sursa externa la jandarmerie iar in același timp sa îmi continui studiile la facultate? Poate sună penibil, dar nu prea sunt informat.
Ce aptitudini ar fi ideale pentru o persoana care lucreaza in domeniul HR?
Salut TPU. Astăzi dau un interviu la Carrefour pentru jobul de casier program 6 ore pe zi. Nu am mai muncit niciodată. Credeți ca este bine sa intru direct la casa? Este greu? Ofer Funda!
Salut! Stiti cumva daca pot lucra ca însoțitor de bord daca port aparat dentar? Stiu sigur ca la companiile arabe nu, dar nu sunt sigur de cele europene, de exemplu Wizz! Vă mulțumesc anticipat pentru...? (mai mult)
Bună! Îmi doresc să intru la UNArte pe sculptură, dar nu îmi permit sa fac acea pregătire. Îmi puteți spune în ce constă acea mapă de lucrări pentru admitere? Trebuiesc desene sau poze cu ...? (mai mult)
Ce postliceala pentru asistent medical recomandați, FEG sau Henri Coandă?
Buna! Am aplicat in 03.05. 2022 la prestige model management. O zi mai târziu mi- au dat mail ca am fost acceptata. Și imediat alt mail in care trebuia sa plătesc 60 € in loc de 120 (reducere, cică)....? (mai mult)
La facultatea de inginerie geologica, matematica, fizica și chimia se iau de la început? Sunt praf la fizică și chimie.
Ca facultate tehnica sa aleg, etti sau ieeia?(Iasi). Ce diferențe sunt? Nu prea am făcut fizica în liceu dar sunt bunicel la info și înțeleg destul la mate. Dacă aveți și alte sugestii eu le...? (mai mult)
Bună seara! Am și eu o nelămurire, azi am avut prima mea zi de lucru la o firma în diaspora și m- au dat afară pe motiv ca nu sunt sociabil, dar eu am muncit acolo din greu și am răspuns la oameni...? (mai mult)
Facultatea Ovidius e atât de proasta pe cât se aude? Aud păreri împărțite și nu știu ce sa cred. As dori sa știu care ar fi diferențele dintre profilul de Finanțe Bănci de la Ovidius și o ...? (mai mult)
Ce categorie de bugetari beneficiaza de cele mai lungi perioade de concediu? Profesorii cumva? Sau cadrele militare? Sau ce alta categorie?
De ce da lumea asa mult hate la facultățile economice gen feaa? Eu unul chiar nu știu ce sa fac în continuare. E chiar asa rau după ce termini feaa? Ești chiar "muritor de foame" cu salariu de 2000...? (mai mult)
Se fac angajări la poliție din surse externă. În dosar se cere și copie după carnetul de conducere pe care nu îl am. Este obligatoriu să am carnet de conducere?
Daca inscrierea la o facultate se face exclusiv online, unde pun sub format digital diplomele si certificarele, mai trebuie sa merg si la ei la facultate sa depun dosarul fizic sau ajunge doar pe online?...? (mai mult)
Sincer. Pentru a deveni profesoara de limba si literatura franceza, este mai bine limbi moderne aplicate sau limba si lit franceza? Vreau profesor, nu translator... :)
Buna! Nu stiu ce sa fac dupa ce termin clasa 12 a, eu ma vad ca fiind ceva in domeniul medical (orice dar nu doctor.). Am potential dar tot nu stiu ce sa aleg, ca asistenta medicala mi s- a tot zis ca...? (mai mult)
Bună seara! Pot fi respins la medical la Academia de Poliție dacă am nasul putin deformat spre interior? Menționez ca am făcut box si de acolo mi se trage. Mulțumesc anticipat!
Cum se repartizeaza elevii daca la profilul ales sunt 4 clase A, B, C si respectiv D? Dupa medie?
Salut! Am luat tot la armata SGP, mai am sa bag dosarul joi si as vrea sa intreb cum e. Adica iti alegi postul, arma? De exemplu la parasutisti se castiga mai bine? Ma gandesc ca e un risc mult mai mare...? (mai mult)
Bună, după terminarea masterului în psihologie se poate practica în străinătate? Sau doar în tara de origine?
Sunt anul 1 la academia de poliție și mă gândesc să renunț. Sunt la o specializare in care fac 4 ani, deci as mai avea încă 3 și nu cred ca mai rezist aici. Săptămâna aceasta termin sesiunea...? (mai mult)
Salut! Daca fac in politehnica facultatea de transporturi, inginerie electronica si telecomunicatii specializarea telecomenzi si electronica in transporturi ce pot face ulterior? Unde ma pot angaja...? (mai mult)
Buna, la feea Timisoara pe profilul Cibernetică Statistică și Informatică Economică trebuie data admitere? Daca da din ce? Recomandati acest profil?
Buna TPU! Are rost sa ma inscriu la ASE pe ramura de drept, media de admitere fiind 9.51, iar eu luand 8.83 media generala in Bac? Stiu ca se intra pe baza unui eseu si a unui examen de competente lingvistice...? (mai mult)
Buna ziua! Daca nu am primit diploma de bac încă cum ma pot înscrie la facultate?
Buna, as vrea sa dau anul acesta la admitere la UNARTE Bucuresti, pe sectia grafica. Insa am auzit ca se intra mult pe pile acolo si daca mai esti si din alt oras bafta. Ce parere aveti? E adevarat?...? (mai mult)
Caut un site cu anunțuri de joburi sezoniere pe litoral, adică în Constanța, Mamaia, Costinești, Vama Veche sau Mangalia, ca barman, chelner, recepționer, băiat care cară bagaje sau casier...? (mai mult)
Hei TPU. Sunt absolventa de liceu si imi doresc sa ma angajez undeva, dar sincer nu stiu la ce tipuri de job sa aplic deoarece nu stiu ce inseamna denumirea lor. De ex reprezentant vanzari sau agent de...? (mai mult)
Buna tu, a facut cineva cursul:lucrator prin arte combinate? Ati gasit job, usor? Merita?
Salut.Deci, momentan sunt in perioada de practica de 15 zile la locul de munca. Daca renunt in aceasta perioada nu mai trebuie sa stau in preaviz 20 de zile? Sau daca trec de aceasta perioada si imi depun...? (mai mult)
Salut! Am 16 ani și pe 2 august fac 17. Vreau sa stiu dacă mă pot inrola in armata fara bac, eu acum fac o școală profesională iar după ce voi termina as vrea sa intru in armata. Daca este obligatoriu...? (mai mult)
Am auzit ca meseria de babysitter e bine platita doar ca exista o mica problema, sunt baiat. Ma pot angaja ca babysitter fiind baiat?
Salutare, as vrea sa aplic pentru sgp pompieri in perioada urmatoare, numai ca am niste nelamuriri, citisem undeva ca e pe perioada determinata si as vrea sa stiu daca poti sa avansezi in timp sau ai...? (mai mult)
Cum e sa lucrezi la HCL/HR? Este stresant? Trebuie sa lucrezi doar la calculator?
Salut TPU! Îmi puteți spune și mie care au fost ultimele medii la Academia de poliție în anul 2017 pentru Poliție, Jandarmi și Poliție de frontieră? Nu reușesc să le găsesc pentru anul...? (mai mult)
Cum e sa lucrezi la HCL?
Cum este sa lucrezi la Garda de Coastă ca ofițer? Ce salariu ai?
Hey! Ce parere aveti despre meseria de profesor? Credeti ca asigura un trai bun?
Ce acte îmi trebuie să mă înscriu la școala profesională?
Salut, vreau să mă duc la un liceu marin in Constanta, ce medie de admitere îmi trebuie (aproximativ) și dacă trebuie sa dau vreo proba sportivă. Am nevoie de câteva informații pentru că nu ...? (mai mult)
Salut, vin legat de un anunț de curier la Amazon în Hamburg, este rentabil sa ma duc, deși ei îmi asigura din spusele lor 2000 de euro, transport România Germania, cazare gratuita și diurna ...? (mai mult)
Urmeaza sa ma inscriu la USAMV Bucuresti, facultatea de inginerie si management in alimentatia publica si agroturism, forma de invatamant ID la taxa. Mi- am calculat media de admitere si este 6, 97...? (mai mult)
M- am gândit sa dau în toamnă la Câmpina, dar eu am o construcție mai solida, mai exact 1.81 și 93- 94 kg, exista ceva un barem care sa iti spună în funcție de înălțime greutatea maxima ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Ioana20Andreea întreabă:
Robert74G întreabă:
anonimus272727 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Dr Who
Ai urmarit cu atentie fiecare episod si ai trait fiecare batalie ca si cand ai fi fost acolo? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Dr Who!