Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 1 Martie 2025 sunt:
A facut careva contabilitate la ASE? Daca da, ce parere aveti despre aceasta facultate?
După terminarea studiilor ce loc de munca bun plătit în informatica as pute gasi?
Ce pot deveni dupa terminarea unui liceu tehnologic pe profil servicii specializarea economic fara facultate?
Bună TPU! Îmi puteți spune când se dau probele pentru facultatea de Pedagogie învățământului primar și preșcolar?
După terminarea facultății de matematica și a masterului pe acesta materie, dacă tu nu profesezi timp de câțiva ani de zile, mai apoi nu mai poți preda? Sau cum vine asta? Bineînțeles ca dai...? (mai mult)
Salut,am si eu o intrebare.Nu am facultate nu am bacalaureatul luat,as vrea sa fac cursurile la marina, ce salariu as avea de inceput si la ce salariu as putea ajunge fara bac, mulumesc anticipat.
Salut, doresc sa aplic la o facultatea insa m-am lovit de urmatoarea problema, am de ales intre: Sesiune licenta preadmitere 2022 sau Sesiune licenta iulie 2022? Care sunt diferentele? Dau funda!
Buna TPU,am o mare dilema,care este diferenta dintre academia de politie si drept, ce poti sa iesi de la fiecare? DAU FUNDA!
Cat castiga un inginer de sistem in informatica in Romania?
Mai merita sa te faci mecanic de locomotiva in ziua de azi?
Buna TPU, ce joburi sunt in criminalistica? Si cam ce faci in fiecare? Dau funda!
Hei TPU, aș dori să vă întreb și eu pe voi, dacă este posibil să participi la un concurs pentru ocuparea unui loc de muncă în cadrul departamentului, , Administrația străzilor", fără să...? (mai mult)
Buna seara! Informatii despre Colegiul Nenitescu, va rog...
As dori sa fac un TOP al slujbelor part- time sau flexi- time ce se pot face lejer pe internet fara contacte la sediu. Astept parerile DVS, la prima mânā, cu specificatiile legate de costuri- beneficii,...? (mai mult)
Păreri facultatea de administrație publica Valahia?
Salut! Ma gândeam sa ma duc la ASE la contabilitate.Este grea aceasta facultate pentru mine daca sunt la filologie și nu prea îmi place matematica?
Buna TPU, sunt inca in generala, pe viitor vreau sa fac ceva in criminalistica, nu stiu multe sau chiar deloc ce trebuie sa fac pe viitor sa ajung acolo unde imi doresc(profil de liceu, ce facultate, ...? (mai mult)
Salut! Sunt indecis în luarea unei decizii legate de facultate, nu știu ce sa aleg ( administrație publica sau științe politice). Știu ca perspectivele de cariera sunt asemănătoare însă vreau...? (mai mult)
As putea urma facultatea de medicină daca sunt pe turism si alimentație?
Bună! Imi poate spune cineva cum e la Academia de politie? Pe parcursul facultății ce grad de dificultate e, cât timp liber au și cum se simt acolo. Ce posturi sunt la birou? Dacă este cineva care...? (mai mult)
Salut TPU, saptamana viitoare urmeaza sa ma angajez la o sala de evenimente ca ospatar, la inceput va trebui doar sa debarasez mesele dupa ce termina lumea de mancat iar in timp voi progresa in "functie",...? (mai mult)
Buna, La farmacie Iași nu este mare competiție, dar dacă intru cu 6 sa zicem și intru la buget deoarece nu sunt mulți concurenți și vin cei de la medicina care nu au avut loc și au media mai...? (mai mult)
De ce unii că mine care au avut note bune în trecut și le-a mers bine, când intră la liceu se străduiesc și dau totul rămân repetenți?
Cineva care a intrat in toma socolescu ploiești pe Construcţii, instalaţii şi lucrări publice?
Din punct de vedere profesional, care treapta e mai sus? Treapta I sau treapta II?
As vrea sa ma inscriu anul viitor la Medicina si Farmacie Galati pe specializarea Tehnica Dentara. Datorita faptului ca am terminat deja o prima facultate la buget si nu m- a ajutat prea mult in gasirea...? (mai mult)
As vrea sa ma inscriu la Babes Bolyai la informatica in engleza. Intrebarea mea este daca certificatul de limba engleza trebuie tradus in romana sau se poate pastra in original, in engleza.
Salut TPU. Care e faza cu programul neet? Imi poate explica cineva? Merita sa ma inscriu la acele cursuri?
Help! Am terminat liceul si am luat bacul si acum m- am inscris la Facultatea de Inginerie Aerospatiala si toata lumea imi spune acum ca nu se gasesc locuri de munca in domeniu si ca femeile sunt platite...? (mai mult)
Cum se poate deschide un studio de videochat? Ce acte iti trebuie si pe ce platforme se incarca videoclipurile?
Bună. Vreau sa mă apuc sa învăț pentru a mă angaja în domeniul IT. Chiar mă pasionează și am văzut că se castiga foarte bine. As vrea sa știu cu ce limbaj de programare da incep sau daca știți...? (mai mult)
Dacă ești angajat in alta parte, de exemplu profesor, poți lucra in proiecte europene pe lângă? de exemplu ai master pe proiecte europene. Ideea e ca poți avea doua joburi cum ar veni?
Cam cu cât ar trebui sa rămâi bani in mâna de la un salariu brut de 4800 lei? Aproximativ. Mulțumesc!
Cum vine asta cu treptele profesionale? I, II, IA? Ce inseamna și care treapta e,, mai mare"? Mulțumesc!
Ce salariu are un agent de poliție?
Buna! Ce recomandări de liceu în Iași aveți? As vrea un liceu chill dar bun cu profesori de treabă. Eu sunt pe profil știinte ale naturii și vreau sa merg tot pe asta. Trec in clasă a XII- a și...? (mai mult)
Ca sa ma fac asistenta medicală la ce profil ar trebui să dau(liceu)? Și cu cât aș putea să întru, și ce materii se fac?
Media generala de absolvire a gimnaziului este media cu care ai terminat clasa a9 sau media notelor de la examen
Buna TPU! Am o intrebare legat de facultate. Cand vreau sa ma inscriu imi cere o fisa anexa si habar n am unde sa fac rost de un model sau de ceva. Ma poate ajuta cineva?
Daca la un interviu as zice ca am prostul obicei de a ma apuca de un lucru si de a nu- l termina(gen citit carti), as face o impresie proasta? Eventual sa zic ca nu am timp, caci am multe de facut, ...? (mai mult)
Buna TPU Sunt intr- o mare dilema cu privire la orașul in care sa studiez. Eu sunt din Ardeal, și deși e departe de casa, îmi doresc sa merg la Iași. Mulți nu văd cu ochi buni aceasta decizie…voi...? (mai mult)
Salut, Având în vedere ca am terminat o facultate cu profil uman și nu am făcut pana acum un master, ma gândeam sa dau la SNSPA la Comunicare și Relații Publice, la profil IDE. În prezent lucrez...? (mai mult)
Salutare, Soferi Profesionisti, cum rezistati noaptea cu condusul in echipaj? Niste sfaturi va rog sa nu adormim la volan. Mulțumesc.
Mă poate ajuta cineva cu găsirea materiei ce se da la Școală de agenți Câmpina in PDF? (Daca este posibil). Sau măcar o culegere cu materia respectiva.
Salut. Imi puteti pune niste linkuri cu legislatia care se da pentru incadrare directa la Politia de Frontiera pentru a le descarca? Le-am cautat dar nu le gasesc nicaieri.
Salut. As vrea sa ma inscriu la seral anul acesta. Ce documente trebuie sa pregatesc? Care e perioada de inscrieri?
Bună! Sunt oare șanse de a intra la buget ca roman de pretutindeni la Universitățile din România cu media 7, 50 la bac și 9, 14 la liceu?
Salut. Doresc sa ma inscriu la facultate la UBB Cluj la specializarea Informatica in limba engleza. Trebuie sa am diploma Cambridge sau ceva certificat special? Sau e suficient ca am dat bacalaureatul ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre Facultatea de Inginerie a Instalatiilor? E ok, avand in vedere ca se studiaza apa, canal, termice, gaze, electrice? Se cauta in Romania(sunt din Cluj), e platita cat de cat?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Viata cu Louie
Ai copilarit alaturi de Louie, cei 10 frati ai sai si cicalitorul Andie Anderson? Hai sa vedem cate iti mai amintesti despre ei!