Hei! Care facultate considerați că are mai multe oportunități? Unibuc, Politehnica sau Ase-ul? Și sfaturi dacă ați făcut o facultate din cele enumerate.
Salut,as vrea sa ma duc la facultatea de drept si vreau sa aflu cati ani de studiu imi trebuie ca sa ajung procuror de caz si daca merita aceasta meserie de "procuror de caz".
Hello! Vreau sa încep sa învăț pentru angajare din sursa externa în politie, însă ma speria tematica. As avea nevoie de niște sfaturi legate de stilul de a invata. Se învață mecanic? Cum sa...? (mai mult)
Bună, eu vreau sa ma duc la liceu pe profil de filologie. Îmi doresc sa devin stewardesa. Pot ajunge stewardesa dacă întru pe filologie, vreau răspunsuri sigure și ce facultate as putea urma ...? (mai mult)
Buna, eu am terminat liceul pedagogic și sunt educatoare cu studii medii, iar anul acesta as vrea sa ma înscriu la facultatea de drept, credeti ca ma ajuta acesta facultate pentru meseria pe care ...? (mai mult)
Salutare! Stau intr- un oras care nu prea are locuri de munca(la paza si la hipermarketuri cica mai sunt)! Intentionez sa castig un banut pe timpul verii pana incep anul 2 la facultate! Unde sa ma angajez-...? (mai mult)
Buna,stie cineva o idee de a lucra de acasa? Sunt mamica in concediu de maternitate si caut un venit in plus, mersi.
Salut, vreau sa fac o echipa de hip-hop e cineva interesat de ceva serios în asta?
Salut, nu stiu ce sa fac, am vrut de mic sa fiu fotbalist, dar m- am nascut intr- un sat si n- am jucat niciodata la o echipa de fotbal sau sa fiu la o academie. Ideea e ca eu am vrut sa fac asta de ...? (mai mult)
Bună, TPU! îmi doresc să ajung la liceul militar, însă în urmă cu 5 ani am suferit o operație pentru a îndepărta un chist femural benign. În prezent nu mai sufăr de așa ceva, dar am rămas...? (mai mult)
Bună! La facultatea de pedagogie a învățământului primar și preșcolar din Iasi(A.I.Cuza), la proba de muzică pe lângă că trebuie să cânți 2- 3 cântecele pentru copii, ce mai trebuie sa ...? (mai mult)
A fost cineva de aici la PIPP?(Pedagogia Invatamantului Primar si Prescolar) Imi poate da mai multe detalii? Ai mult de invatat/multe proiecte In special as vrea sa stiu daca se poate lucra in...? (mai mult)
Salut, am 18 ani, am terminat liceul, am luat bacul. S- au scos posturi pentru sursa externa în jandarmerie și as vrea sa ma înscriu. Întrebarea mea e, dacă întru, din septembrie sau de când...? (mai mult)
Care este salariul unui games tester? Si care sunt conditiile de munca si cerintele pe care le are angajatorul, daca aveti idee.Dau funda!
Cum poți ajunge sa lucrezi in ISU? Menționez ca am terminat facultatea de matematica informatica.
Buna ziua! Pareri despre facultatea de Limbi straine? Merita? Cam cat ar fi salariul unui traducator?
Diferența dintre ISU și IGSU.
Care e diferența între pompieri și ISU?
Buna TPU! Aveti idee daca in Bucuresti exista un curs/formare in logoterapie? Ma intereseaza de ceva vreme insa nu am gasit, din pacate. Sau daca stiti o formare legata de partea asta spirituala(eu sunt...? (mai mult)
Ce locuri de muncă poți avea cu 12 clase si bac în România? Mă întreb asta pentru că am trecut a 12- a si după liceu aș vrea să mă angajez undeva, menționez că sunt la mecanică și când...? (mai mult)
Salut, imi puteti spune diferentele dintre mascati, jandarmerie, politie? Si la care este mai greu sa intri. Dau funda
Buna tuturor! Daca stiu limba Engleza la un nivel mediu, credeti ca o sa fac fata la Facultatea de litere, specializarea Engleza ( limba principala)- *spaniola, sa zicem (ca limba secundara)*? Imi...? (mai mult)
Sunt deja în clasa a 11- a iar eu nu știu ce facultate să urmez. La început de a 9 a am vrut la politie, acum m- am răzgândit pentru că nu este de mine. Apoi și în prezent aș vrea la Litere,...? (mai mult)
Daca termini o postliceala sanitara privata, o sa se puna aia 3 ani la vechime? O sa se adauge la salariu?
Cu ce facultati iti gasesti cel mai usor un loc de munca in domeniul studiat?
Ce facultate ati alege si de ce? 1. Instalatii 2. Geodezie 3. Cai Ferate, Drumuri si Poduri
Trec clasa a12a și m- am gândit sa ma duc mai apoi la pompieri in cadrul academiei Alexandru Ioan Cuza din București.De pe net am aflat toate informațiile despre admitere însă nu știu cum arată...? (mai mult)
Bună, la ce facultate pot invata ca web designer? Mulțumesc anticipat
In cazul in care ma înscriu la o facultate la zi și, ulterior, înainte de începerea anului universitar, vreau sa schimb, la aceeași facultate, la învățământ la distanta, se poate face asta? ...? (mai mult)
In cazul in care ma înscriu la o facultate la invatamant la zi și ulterior, înainte de începerea anului universitar, vreau sa schimb la aceeași facultate, la invatamant la distanța, se poate ...? (mai mult)
In ziua de azi, mai e nevoie de adeverinte de vechime de la locurile de munca ca sa dovedesti anii lucrati, ca sa fie adaugati la pensie?
Salut! Cât va fi salariul minim net in Germania de la 1 iulie 2022 pentru lucrătorii în producție? Dar cel mai mic salariu in funcție de domeniul de activitate? Mulțumesc!
Salut, vreau sa ma duc la o facultate de asistenti medicali si vreau sa- mi satisfaceti o curiozitate, este posibil sa fac si modulul psihopedagogic in cadrul acestei facultati ca sa predau biologie ...? (mai mult)
Salut! Ce diferență este intre un registrator medical pentru internari și cel pentru triaj? Unde este mai putina "bătaie de cap"? Cât este salariul net pentru un registrator debutant cu studii medii? ...? (mai mult)
Pentru a lucra in cadrul jandarmeriei, este necesar sa ai carnet de sofer? Ca la politie?
Salut, sunt foarte decis sa ma fac actor dar ceva ceva tot ma face sa nu vreau..bine imi place faima..sa apar la reclame, emisiuni, sa ma stie lumea, sa faca poze cu mine, dar de ce sa mint imi plac...? (mai mult)
Heyy! La facultatea cu frecvență la zi, dacă vreau să mă angajez în paralel cu aceasta, 2 zile da, două nu, se iau în considerare absențele? Sau nimeni nu are treabă cu tine, contând doar ...? (mai mult)
Hei! Cei care stați la cămin, în afară de plata chiriei și mâncare ce mai trebuie plătit? Curentul, apa și gaza le plătesc tot studenții?
Buna! Cum inveti python? Adoca ca sa inveti c+ + , poti sa iti iei codeblocks ca sa poti sa faci programe. E ceva in gen si pentru python? De asemenea stiti unde as putea gasi probleme pentru limbajul...? (mai mult)
Bunaa TPU! Am o intrebare,media mea de la bacalaureat este 8, 35.Credeti ca sunt sanse sa intru la facultatea de Sociologie din Bucuresti la buget? dau funda multumesc
Salut! Daca sunt la profesionala ași putea să mă angajez in domeniul care sunt in timpul studiului?
Câte zile pe săptămână se merge la facultate? Se poate lucra în perioada facultății în cadrul celei cu frecvență?
Salutare TPU! Daca fac doar licența si modulul pedagogic pentru Filosofie, pot sa predau Filosofia in Liceu? Din cate am inteles, pentru a preda la liceu, indiferent de materie, trebuie masterat,...? (mai mult)
Buna TPU! Am o intrebare, as dori sa ma inscriu la facultatea de Sociologie din Bucuresti si media mea de la Bacalaureat este 8, 35.Credeti ca sunt sanse sa intru la buget? Multumesc
Este cineva care a lucrat ca model de videochat? Si daca da, imi puteti spune si mie studioul unde ati lucrat sau cele mai bune studiouri din experienta voastra? Si cum e atunci cand te angajezi prima...? (mai mult)
Salut! As dori si eu o părere despre facultatea "Administrarea afacerilor" specializarea "economia comerțului, turismului și a serviciilor" din cadrul universității UPG Ploiești. Am absolvit recent...? (mai mult)
Salut, as dori sa știu care este diferenta între facultatea de management și cea de Finanțe bănci, atribuțiile unei persoane care a terminat si lucrează în fiecare domeniu și prin ce se diferențiază....? (mai mult)
Bună! Mă poate lămuri cineva în legătură cu următoarele aspecte? Dacă intri la o facultate, la buget, pe baza notei de la bac, cât timp nu plătești facultatea? Și care e diferența între...? (mai mult)
Ce se practica la criminalistica si cat de greu este sa ajungi acolo?
Salut! A terminat cineva Facultatea de instalatii / e student acum? Ce parere aveti despre facultate, oportunitati, etc?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Ioana20Andreea întreabă:
Robert74G întreabă:
rusucristinel1901 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Steagurile Lumii
Tu cate steaguri din intreaga lume cunosti? Pune-ti la incercare cunostintele.