Este necesară facultatea pentru a deveni translator?
Bună! La universitatea din București Pshihologie, media de intrat în această facultate este doar pe baza concursului? Media de la bac are influența? Vă întreb, fiindcă nu am găsit pe site- ul...? (mai mult)
Iti gasesti de munca daca te faci inginer topograf/geodez? Dar ce oportunitati de angajare sunt dupa ce termini Ingineria Transportului si a Traficului?
Buna TPU! As dori sa ma inscriu la niste cursuri de prim ajutor in Timisoara cu sau fara plata acestora. Imi puteti recomanda ceva? Pe net nu prea gasesc nimic
Buna.Ma pricep la scris.Cum as putea câștiga bani din asta?
Hei,stiti liceul Gheorghe Asachi din Focsani?:) Credeti ca daca m-as duce la el as putea face o facultate?
Ce parere aveti de departamentul de comunicare si limbi straine din cadrul universitatii politehnice din Timisoara?
Să zicem că ați lucrat alături de un coleg de muncă o scurtă perioadă de timp după aceea el a fost concediat din alte motive decât cele de bună purtare. Dat fiind că era introvertit/foarte ...? (mai mult)
Ce ma pot angaja cu diploma de tehnician in hotelarie? Dau funda si multumesc anticipat!
Doresc un site de unde pot gasi informatii despre angajatori ( an infiintare, productie, angajati ) Se gaseste asa ceva?
Aș vrea să ma înscriu într- un Partid Politic, ca membru, la o filiala municipală. Îmi puteți spune cu ce se poate ocupa un membru de partid? (Fara misto de genu’ "fura, etc"). Vreau niște...? (mai mult)
Daca am creat cateva campanii de promovare pe anumite platforme, la ce sectiune din CV as putea sa mentionez lucrul asta? Mentionez ca nu am facut asta in cadrul unui loc de munca sau la facultate, ci...? (mai mult)
Stie cineva cam la ce facultati pot intra cu media 7 la bac?
Salutare tuturor, am 24 de ani si sunt student la medicina generala anul 5 avand restante peste restante si 0 motivatie sa o mai continui nu ma vad medic si nu ma identific cu mai nimic. S- a ajuns aici...? (mai mult)
Salut. Este târziu pentru o persoana de 15 ani sa se apuce de fotbal? Gen sa- și facă o cariera din asta. Țin sa mentionez ca prin, , a se apuca" ma refeream la antrenamente nu la jucat..pentru...? (mai mult)
Salut. Daca fac un an de facultate in tara(Afaceri/Management)ma pot transfera dupa la o facultate in strainatate? Sau trebuie sa raman in tara?
Bună! Am nevoie de ajutor de la cineva care știe despre ce este vorba. Urmează să mă angajez la un restaurant pe postul de „asistent manager", însă pe fișa postului prezentată de ei, figurează...? (mai mult)
Salut, am si eu nevoie de un cod de invitatie pentru a crea cont la FD Company... dau fundita.
Buna, TPU! Credeți ca am șanse sa intru la FABIZ (administrarea afacerilor) in limba franceza la buget, cu media 9, 55?
Am auzit ca unii au obtinut interviuri de angajare pe Linkedin datorita faptului ca s- au bagat in seama cu recrutorii si, in felul asta, au iesit in evidenta fata de ceilalti candidati. As vrea sa ...? (mai mult)
Salut, Imi puteti recomanda un site sau o sursa de informatie de unde pot sa verific in functie de domeniu, profesie, studii si experienta ce suma as merita sau care este intervalul salarial pentru...? (mai mult)
Buna, TPU! Ce profesii poți avea după ce termini facultatea de administrarea afacerilor de la ASE?
Buna! As dori sa ca întreb ce părere aveți despre facultatea de administrarea afacerilor in limba franceza de la ASE. Este o facultate buna?
Poti ajunge la S.A.S din jandarmerie? Stiu ca e foarte greu sa ajungi in S.A.S, dar nu stiu daca poti din jandarmerie... Cei din sas pot da amenzi? sa faca dosar penal etc...
Bunaaa, am nevoie de niște păreri.Ce părere aveți despre postul de call center colector creanțe?
Salut, ieri am fost in Viena si ma gandeam cum e sa lucrezi acolo, este complicat? Sau imi e usor dupa ce rezolv locul de munca si ma accepta? Adica daca imi gasesc chirie job si ma descurc, o sa imi...? (mai mult)
Bună! Ce studii trebuie sa ai ca să ajungi negociator în cadrul politiei?
Cat castiga un medic kinetoterapeut la privat?
Hey! Care ar fi meserii banoase, in afara de doctor?
Buna! Exista printre voi persoane care lucreaza/au lucrat la libraria anticexlibris din Bucuresti? M-ar interesa sa stiu parerea voastra despre job-ul la ei.
Buna, am un interviu mâine pentru consultant colector creante și am nevoie sa mai aud și alte păreri. Daca ar trebui sa sunați anumiți clienți pentru a le spune ca au de achitat datoria și ar ...? (mai mult)
Am auzit ca unii au obtinut interviuri de angajare pe Linkedin datorita faptului ca s- au bagat in seama cu recrutorii si, in felul asta, au iesit in evidenta fata de ceilalti candidati. As vrea sa...? (mai mult)
Buna :) Am o întrebare, acum ceva timp am urmat cursurile unei postliceale, toate locurile erau la buget acum as vrea sa ma inscriu la o a doua.Stiu ca ai dreptul doar la o singura postliceala/ facultate...? (mai mult)
Bună seara. Tocmai mi- am luat bacul în comerț și m- am înscris la o facultate, acum aștept să fiu admisă. Mă gândesc la viitorul meu foarte des si încă nu știu ce vreau să fac când va...? (mai mult)
Buna seara! Doresc sa ma angajez la ANAF pe postul de inspector fiscalitate.In anuntul concursului se specifica ca participantii trebuie sa detinta diploma de studii superioare, licentiat in stiinte economice/juridice.Eu...? (mai mult)
Hei, TPU. Cum nu am o persoană serioasă în viața mea caruia să îi povestesc planurile mele, aleg să vă cer vouă sfaturi si incep prin va a povesti planurile mele in viața urmate de niște sfaturi. ...? (mai mult)
Ce as putea sa scriu la competente de comunicare într-un cv? N-am idee ce sa scriu având in vedere ca n-am experienta. As putea sa las necompletat?
Buna! Doresc sa ma inscriu la facultatea de informatica de la UNIBUC, invatamant la distanta (ID). Este cineva care a facut acolo in regim ID si mi- ar putea da cateva detalii: cat de exigent este, cat...? (mai mult)
Salut TPU, stiti un loc de munca pentru minori de 12-13 ani pe perioada verii?
Buna TPU, pentru a te face mecanic de locomotiva îti trebuie liceu? Eu am facut profesionala si as vrea sa ma fac mecanic de locomotiva sau merge sa ma fac mecanic de locomotiva daca fac seral?
Hei.De mult timp ma gândesc sa muncesc vara aceasta la mare, dar nu stiu dacă merita sau nu.Care sunt avantajele și dezavantajele.Sunt studenta in anul 1 si vreau sa strâng niște bani pentru anul...? (mai mult)
Cat lucreaza un IT-ist pe zi? Are program de 8 ore?
Pot da la academia de politie sau la scoala de politie daca fac liceul la fq si dau bacul?
Salut! De curând am început un nou job, comisioner (nu în România) și pot spune că mă descurc cu liza, sunt rapid. Deocmadată nu am o normă, sunt de 1 săptămână, dar după 3 săptămâni...? (mai mult)
Salut! As vrea sa ma angajez la tazz by eMAG part time sa livrez 4 ore pe zi.Din cate am auzit eu vad ca toata lumea zice ca este un salariu foarte bun si nu iti trebuie calificari sau experienta si vreau...? (mai mult)
Salut. Dupa terminarea bacalaureatului, vreau sa depun dosarul pentru a fi admis la academia de politie. Printre documentele necesare se cere si autobiografia candidatului iar un paragraf mi- a atras ...? (mai mult)
Ma pot angaja la KFC sau McDonald's pe timpul verii desi am 16 ani?
Bună! E cineva voluntar ISU? Daca da, imi poate explica in ce consta activitatile de voluntariat? Dar pregatirea dinainte si proba sau examenul aceala de dupa pregatire? Cam care e orarul? E cam aceeasi...? (mai mult)
Salut TPU. Administratie publica sau drept? Unde am mai multe posibilități de angajare? Spumeți-mi si mie diferența între drept id și drept if. Dau funda, mulțumesc!
Am terminat mate info. Ce facultate imi recomandati: ASE sau inginerie economica?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
Draghici_Andrei_Madalin_2000 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Frumoasa si Bestia
Ai urmarit cu drag povestea lui Belle si a printului transformat in Bestie? Afla cat de multe stii despre ei!