Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 17 Ianuarie 2025 sunt:
Am terminat mate info. Ce facultate imi recomandati: ASE sau inginerie economica?
Inginerie civila in limba engleza UTCB. Este cineva student sau a terminat aici? As fi recunoscator daca ma poate ajuta cu diferite detalii si sa- mi impartaseasca experienta lui. Cat de grea este facultatea,...? (mai mult)
Salut! Vreau sa ma inscriu la o profesionala duala pe mecanica auto si imi zice pe foaia de inscriere ca Completeaza FISA UNICA DE INSCRIERE IN ANUL SCOLAR 2022- 2023, alegand ca optiune INVATAMANTUL...? (mai mult)
Salut TPU! Daca urmez facultate de Mecanica specializarea Mecatronica numai inginer de sistem pot deveni? Daca aceasta specializare include mecanica, electronica, informatica, matematica pot sa lucrez...? (mai mult)
Cu specializarea UMF Cluj de radiologie și imagistica ieși tehnician de radiologie sau asistent medical de radiologie? Ca nu am văzut sa menționeze. E super ca înveți numai aceasta specializare deci...? (mai mult)
Salutare tuturor Unde se castiga cele mai mari salarii? In special in care dintre aceste 5 tari germanice? 1) Germania 2) Olanda 3) Danemarca 4) Suedia 5) Norvegia Multumesc mult pentru fiecare ...? (mai mult)
Facultatea de Drept "Ovidius" Constanta sau "Titu Maiorescu" Bucuresti?
Cat de greu este examenul de admitere pentru grefieri? Credeti ca au sanse sa intre si cei care au terminat Facultatea de Drept in centrele mai mici(ex Constanta)?
Merita sa faci Medicina Veterinara? Este grea facultatea? Ce oportunitati de angajare sunt dupa terminare?
Controlul și expertiza produselor alimentare și chimia alimentara sunt similare ca si materie predată? Ma refer la facultăți.
În legătură cu Facultatea de Limbi Străine, secția Limba Rromani, ce posibilități de angajare îmi vor apărea după absolvire? La mine în familie se vorbește, dar nu atât de des, și mi-...? (mai mult)
Salut TPU. Vreau sa dau la teologie pastorala, ar putea sa imi zica cineva din ce carti ar trebui sa invat ca sa trec examenele ca sa intru la facultate? Si cum sunt repartizat in parohie, daca vorbesc...? (mai mult)
Salutare tuturor. Pentru cei care ati primit marire de salariu cu cat v-a fost marit? Si cam dupa ce perioada de la inceperea job-ului? Dau funda si vot.
Ce cursuri poți face de pe urma cărora sa ai un venit bun, un salariu peste 2500lei ma refer. Vreau sa fac o facultate, insa durează câțiva ani pana o voi termina și o sa trebuiască sa ma întrețin...? (mai mult)
Păreri despre cariera de asistent medical de radiologie? Știu ca ar exista efecte adverse datorita radiațiilor, dar se poate sa fie un job din care sa te poți pensiona? Sau aceste radiații te afectează...? (mai mult)
Salut! Îmi poate spune și mie cineva cat se câștigă în Germania lucrând în producție(fabrica) ca angajat român? Și cât oprește agenția de recrutare pentru cazare și utilități? As dori ...? (mai mult)
La Facultatea de Limbi Străine la ce nivel trebuie sa știi engleza(la admitere)? Te învață limba străină de la început sau trebuie sa o știi la un anumit nivel?(la secția traducere și...? (mai mult)
Cat de greu este examenul de admitere la grefieri/notari?
Credeti ca Facultatea de Drept este o facultate inutila? Majoritatea spun ca nu iti gasesti loc de munca dupa. Conteaza unde ai terminat facultatea?
Cu cât la suta plagiat ( lucrare de licența) poți intra in examen și sa o susții?
Salut. Am un vecin care deține o Dacie Dokker și un Vw Transporter T5 iar intrebarea mea este următoarea : merită sa își inițieze o firmă de transport persoane și colete (bagaje, trollere si ...? (mai mult)
Unde as putea sa lucrez dacă am aproape 15 ani?
Salut! Stie cineva in ce consta admiterea la facultatea de psihologie din Oradea? Mai exact intrebarea mea este daca exista un examen/test/concurs sau se ia în considerare doar media de la bac?
Ce acte iti trebuie ca sa te anjajezi la 16 ani? Si de unde le se i-au?
Salut, TPU! Ce profil (la liceu) trebuie sa urmez pentru a deveni agent la Brigada Anti Tero SRI sau agent diicot?
La ce profil ar trebui să intru la liceu pentru a da la drept?
Cum e mai bine in viata asta? Sa ai o calificare in ceva sau sa lucrezi necalificat restul vietii? Intreb serios.
Unde te poti angaja ca si traducator?
Bună! Știți care ar fi mediile de admitere la medicină? Știu că se intră cu medii mari, dar care credeți că ar fi minimul, cât să poți opta pentru această facultate?
AJUTOR! Sunt din Brasov, am 19 ani si am renuntat la facultate, era o facultate de publicitate. Acum nu mai stiu ce sa fac sau unde sa ma duc, am contemplat sa ma duc la o alta facultate, dar nu stiu...? (mai mult)
Salut. Ce parere aveti de facultatea de psihologie, nu pentru a fi mai apoi psiholog sau terapeut, ci pentru a intelege mai bine omul? Parerea mea este ca in momentul in care stii cum functioneaza gandirea...? (mai mult)
Am 2 intrebari foarte importante: cum pot completa un CV in format electronic? Daca lucrez la un call-center sunt asigurata medical?
Ma intereseaza inrolarea in armata si as avea cateva intrebari: - la liceele militare e posibil de a manca fara carne?(probleme cu stomacul)sau poti sa- ti prepari mancarea? - salariile(sgp, subofiter,...? (mai mult)
Puteți să îmi spuneți niste facultăți unde sunt salarii mari? Și cu ce se ocupa?
Ce părere aveți de job urile de sezon la Constanta? Știe cineva dacă se da tot salariul pe care îl scrie in anunt? Iar cu cazarea cum e?
După ce termin facultatea de silvicultura cum mă angajez ca inginer silvic?
Ce joburi sunt în domeniu BO?
Salutare! Dați-mi, vă rog, o părere: IMM București sau UMFCD?
Acum termin clasa a 8 a. M-am gândit să merg la economic, tehnician in activitati economice. Ce parere aveti de acest profil?
Salut! Este cineva care a terminat sau urmeaza in prezent Facultatea de Inginerie in Limbi Straine din cadrul Politehnicii Bucuresti (CTI sau IETTI)? O recomandati? Se compara ca facultate cu ETTI?
Buna! Ce meserie ar fi mai ok dintre arhitect sau doctor dermatolog? Care e mai profitabila? Și care este mai grea? PS: sunt fata
Salut, la ce companie de livrare mancare ma pot angaja daca am aproape 17 ani gen tazz/glovo etc?
Sault, sper să mă puteți ajuta, imediat termin cu bacul și am niste înclinații, mai am nevoie de informații despre următoarele facultăți: UNEFS kinetoterapie (este pe baza de dosar sau pe ...? (mai mult)
Salut, imediat dau bacul luna asta si inca nu stiu foarte multe detalii despre facultatile pe care vreau sa le urmez sau facultatea. As dori o parere si mai multe detalii (precum cand se fac admiterile...? (mai mult)
Am avut cateva probleme si nu am putut sa ma prezint la probele sportive pentru armata (erau probleme serioase, altfel m- as fi dus). Stiu ca asta inseamna ca am picat, intrebarea mea este daca ma pot...? (mai mult)
Va salut! Sunt încă în generala și am gândul serios de a deveni Polițist, e dorința mea ..Va rog frumos sa îmi dați niște sfaturi (ce liceu sa urmez, facultate etc.)Și cine a trecut prin asta...? (mai mult)
Salut TPU! Poti sa te angajezi in departamentul de Resurse Umane al unei firme doar cu Masteratul in Resurse Umane? Sau trebuie sa ai neapărat si o licență in Resurse Umane sau Psihologie?
Ce școala sau postliceala trebuie urmată pentru a a putea lucra pe Smurd?
Ca sa poți lucra pe Smurd trebuie sa faci școala de Subofițeri de pompieri? Și dacă da, fetele au flotări la traseu?
Dacă facultatea de chimie mă face chimist, masterul în chimie ce statut îmi dă?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
LisaJulie întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Cartea Junglei
Ai urmarit cu drag aventurile lui Mowgli prin jungla indiana? Cat de multe iti mai amintesti despre micul baiat si prietenii lui?