Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 1 Martie 2025 sunt:
Ce locuri de muncă poți avea cu 12 clase si bac în România? Mă întreb asta pentru că am trecut a 12- a si după liceu aș vrea să mă angajez undeva, menționez că sunt la mecanică și când...? (mai mult)
Salut, imi puteti spune diferentele dintre mascati, jandarmerie, politie? Si la care este mai greu sa intri. Dau funda
Buna tuturor! Daca stiu limba Engleza la un nivel mediu, credeti ca o sa fac fata la Facultatea de litere, specializarea Engleza ( limba principala)- *spaniola, sa zicem (ca limba secundara)*? Imi...? (mai mult)
Sunt deja în clasa a 11- a iar eu nu știu ce facultate să urmez. La început de a 9 a am vrut la politie, acum m- am răzgândit pentru că nu este de mine. Apoi și în prezent aș vrea la Litere,...? (mai mult)
Daca termini o postliceala sanitara privata, o sa se puna aia 3 ani la vechime? O sa se adauge la salariu?
Cu ce facultati iti gasesti cel mai usor un loc de munca in domeniul studiat?
Ce facultate ati alege si de ce? 1. Instalatii 2. Geodezie 3. Cai Ferate, Drumuri si Poduri
Trec clasa a12a și m- am gândit sa ma duc mai apoi la pompieri in cadrul academiei Alexandru Ioan Cuza din București.De pe net am aflat toate informațiile despre admitere însă nu știu cum arată...? (mai mult)
Bună, la ce facultate pot invata ca web designer? Mulțumesc anticipat
In cazul in care ma înscriu la o facultate la zi și, ulterior, înainte de începerea anului universitar, vreau sa schimb, la aceeași facultate, la învățământ la distanta, se poate face asta? ...? (mai mult)
In cazul in care ma înscriu la o facultate la invatamant la zi și ulterior, înainte de începerea anului universitar, vreau sa schimb la aceeași facultate, la invatamant la distanța, se poate ...? (mai mult)
In ziua de azi, mai e nevoie de adeverinte de vechime de la locurile de munca ca sa dovedesti anii lucrati, ca sa fie adaugati la pensie?
Salut! Cât va fi salariul minim net in Germania de la 1 iulie 2022 pentru lucrătorii în producție? Dar cel mai mic salariu in funcție de domeniul de activitate? Mulțumesc!
Salut, vreau sa ma duc la o facultate de asistenti medicali si vreau sa- mi satisfaceti o curiozitate, este posibil sa fac si modulul psihopedagogic in cadrul acestei facultati ca sa predau biologie ...? (mai mult)
Salut! Ce diferență este intre un registrator medical pentru internari și cel pentru triaj? Unde este mai putina "bătaie de cap"? Cât este salariul net pentru un registrator debutant cu studii medii? ...? (mai mult)
Pentru a lucra in cadrul jandarmeriei, este necesar sa ai carnet de sofer? Ca la politie?
Salut, sunt foarte decis sa ma fac actor dar ceva ceva tot ma face sa nu vreau..bine imi place faima..sa apar la reclame, emisiuni, sa ma stie lumea, sa faca poze cu mine, dar de ce sa mint imi plac...? (mai mult)
Heyy! La facultatea cu frecvență la zi, dacă vreau să mă angajez în paralel cu aceasta, 2 zile da, două nu, se iau în considerare absențele? Sau nimeni nu are treabă cu tine, contând doar ...? (mai mult)
Hei! Cei care stați la cămin, în afară de plata chiriei și mâncare ce mai trebuie plătit? Curentul, apa și gaza le plătesc tot studenții?
Buna! Cum inveti python? Adoca ca sa inveti c+ + , poti sa iti iei codeblocks ca sa poti sa faci programe. E ceva in gen si pentru python? De asemenea stiti unde as putea gasi probleme pentru limbajul...? (mai mult)
Bunaa TPU! Am o intrebare,media mea de la bacalaureat este 8, 35.Credeti ca sunt sanse sa intru la facultatea de Sociologie din Bucuresti la buget? dau funda multumesc
Salut! Daca sunt la profesionala ași putea să mă angajez in domeniul care sunt in timpul studiului?
Câte zile pe săptămână se merge la facultate? Se poate lucra în perioada facultății în cadrul celei cu frecvență?
Salutare TPU! Daca fac doar licența si modulul pedagogic pentru Filosofie, pot sa predau Filosofia in Liceu? Din cate am inteles, pentru a preda la liceu, indiferent de materie, trebuie masterat,...? (mai mult)
Buna TPU! Am o intrebare, as dori sa ma inscriu la facultatea de Sociologie din Bucuresti si media mea de la Bacalaureat este 8, 35.Credeti ca sunt sanse sa intru la buget? Multumesc
Este cineva care a lucrat ca model de videochat? Si daca da, imi puteti spune si mie studioul unde ati lucrat sau cele mai bune studiouri din experienta voastra? Si cum e atunci cand te angajezi prima...? (mai mult)
Salut! As dori si eu o părere despre facultatea "Administrarea afacerilor" specializarea "economia comerțului, turismului și a serviciilor" din cadrul universității UPG Ploiești. Am absolvit recent...? (mai mult)
Salut, as dori sa știu care este diferenta între facultatea de management și cea de Finanțe bănci, atribuțiile unei persoane care a terminat si lucrează în fiecare domeniu și prin ce se diferențiază....? (mai mult)
Bună! Mă poate lămuri cineva în legătură cu următoarele aspecte? Dacă intri la o facultate, la buget, pe baza notei de la bac, cât timp nu plătești facultatea? Și care e diferența între...? (mai mult)
Ce se practica la criminalistica si cat de greu este sa ajungi acolo?
Salut! A terminat cineva Facultatea de instalatii / e student acum? Ce parere aveti despre facultate, oportunitati, etc?
Fsega - Cluj sau Fse - Oradea, păreri.
Salutare TPU! Nu stiți care e media minima la bac pentru a intra la filosofie la Babeș Bolyai? Oare cu media 7.33 la bac, o sa pot intra? Funda! Ps. Pentru cei care zic ca nu e o facultate folositoare,...? (mai mult)
Buna ziua, imi poate spune cineva va rog, ce facultate trebuie sa fac in Sibiu pentru a ajunge inspector ITP?
Bună! Anul acesta am terminat liceul și de asemenea, am luat și bacul. Eu îmi doresc foarte mult să dau la Școala de Subofițeri, iar inițial, m- am gândit să dau în sesiunea din martie- ...? (mai mult)
Salut, Intenționez să merg la unarte insa nu stiu daca o sa intru. Pot da la o alta facultate si daca sunt admisa la aceasta pot fi si admisa la unarte? Si sa aleg la care merg?
Salutare, Spuneti-mi va rog, ca sofer de tir pe comunitate, ce limba sa pot vorbi si intelege? Ce sa invat si in cat timp se poate invata? E foarte greu sa nu te intelegi.
Buna, caut facultăți unde nu contează atât de mult nota de la bac (pentru ca am 6 /7) ma interesează in special psihologia. Recomandări?
Salutare grup, in anul 2019 am inceput facultatea de litere pe profilul Limbi moderne aplicate engleza- germana, nu prea ma aveam cu germana pentru ca pana la acel moment nu mai facusem dar fiind o limba...? (mai mult)
Salutare TPU! Am termin liceul pe profilul filologie, am avut media 7.33 la bac, acum nu stiu la ce facultate sa merg. Ma gandeam la filosofie dar se pare ca nu prea exista job- uri dupa. La ce facultati...? (mai mult)
As vrea sa dau la drept,master si doctorat in criminalistică, ce salarii ar fi?(atunci cand voi fi angajată in criminalistica)
Salut. Ajutati- ma va rog cu niste informatii. Ma pregatesc pentru probele la Academia de Politie care se dau in august si am vazut ca in cateva zile MAI scoate in jur de 1500 locuri la concurs pentru...? (mai mult)
Bună TPU! Recent am luat bacul cu o medie ok, 7.66, profil de uman. Ce facultăți aș putea alege? Stric pentru profilul de uman
Salut. Am vazut mai nou ca pentru angajare din sursa externa in politie/jandarmerie/frontiera se da ca proba ligislatie. Ce fel de legislatie este? Aveti vreun link cu materia? Cat de mult este?
Facultatea de electromecanica ma va ajuta daca voi deveni vatman/mecanic de locomotiva?
Buna TPU,as vrea sa dau pe viitor la drept,partea de criminalistică, ce profil de liceu este recomandat?
Ce salariu are un lingvist cercetător în România?
La o scoala profesionala invat sa gatesc, tund etc de la zero sau ar trebui sa am niste cunostinte? Mi- ar placea sa intru la o scoala profesionala si sa invat sa gatesc dar abia stiu sa- mi fac ochiuri;...? (mai mult)
Salut. Ce parere aveti de Facultatea de Instalatii, Politehnica Cluj? E o facultate buna, cu oportunitati de angajare pe viitor in constructii stiind ca acopera instalatii sanitare, gaze, apa, canal,...? (mai mult)
Salut! As vrea sa ma angajez la Bolt. Imi puteti spune ce ar trebui sa fac? Am dat pe site la ei si am completat acolo tot, dar nu am primit niciun raspuns. Prefer sa imi raspunda cineva care stie procesul...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Savana
Esti fascinat de lumea animalelor din savana? Hai sa vedem cat de multe stii despre acestea!