Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 17 Ianuarie 2025 sunt:
Salut TPU, Nu ştiu ce vreau să devin în viaţă dintre psiholog sau psihiatru pediatru, imi place sa ajut lumea din jurul meu, daca cineva are nevoie de ajutor ma ofer eu daca pot sa- i ajut cumva,...? (mai mult)
Pentru a fi fizioterapeut/ kinetoterapeut sau sa faci masaj terapeutic ce trebuie să stii? Mă refer la materie?
Salut TPU, sunt clasa a- 8- a si urmeaza sa dau examenul, stiu ca ma gandesc prea devreme, dar vreau sa devin psihiatru pediatru si trebuie sa urmez facultatea de medicina. Nu prea gasesc nimic pe google,...? (mai mult)
Salut! Am o intrebare din curiozitate.Bun.Deci, ati prefera sa locuiti intr- un oras mic dar fara oportunitati de locuri de munca dar foarte linistit si curat si mic? Sau sa locuiti intr- un oras mare ...? (mai mult)
Salut TPU, as vrea daca imi puteti da niste raspunsuri concrete, daca se poate chiar de la oameni experimentati in acest domeniu, deci eu am inteles ca limbajele de programare se invata cu foarte, ...? (mai mult)
M- am gândit mult și am decis că cel mai bine e să aleg profilul bio- chimie. Vreau să fac facultatea de medicină(deci nu merg pe bio- chimie doar că așa am chef). Problema e că nu știu exact...? (mai mult)
Salut TPU, am cateva intrebari despre programare, eu mi- as dori sa invat cod, gen python, java script etc, chestiile astea legate de software engineers, scriere de cod, ati prins voi ideea, sunt...? (mai mult)
Dupa ce termin scoala de subofiteri de pompieri si ies pe salariu, mai pot opta pentru Academia de Politie, Facultatea de Pompieri? Si daca da, cum se procedeaza, trebuie sa imi dau demisia de la subofiteri...? (mai mult)
Salutare! Sunt in clasa a XII-a și m-am gândit să urmez Facultatea de Silvicultură Stefan Cel Mare. Îmi puteți spune va rog cu ce meserie ies după ce termin facultatea?
Salut. Oare pot face un master și doctorat în alt domeniu decât cel făcut în facultate? De exemplu, am facultatea de farmacie dar vreau să fac masterul și doctoratul în chimie. Dacă da, cu ...? (mai mult)
Buna, imi puteți da idei de nume pentru un cont de tik tok cu edituri? Vreau să editez diferite persoane! Multumesc!
Salut! Oare exista facultate de pilotaj(de avion) în Cluj? Și daca nu este, care este cea mai aproape? Va mulțumesc!
Daca te duci pe facultatea de mate- info, poti sa faci acel modul pentru profesori (nu mai stiu cum se numea) ca sa ajungi sa devii profesor in mate sau info? *Asta e in cazul in care nu se reuseste ...? (mai mult)
Cineva care lucrează la Pepco pe aici? Îmi poate spune ce program au angajații? Va mulțumesc!
Buna ziua, am o intrebare, sunt pe profil mate info la liceu dar as vrea sa ma transfer pe profil bio chimie dar nu sunt sigur inca de ce vreau sa ma fac in viitor si as vrea sa am totusi niste optiuni...? (mai mult)
Ce se preda mai exact la jurnalism la facultate? Trebuie neaparat sa fiu super comunicativa pentru a excela? Dar la Litere? Inteleg ca acolo conteaza de limbile pe care ti le- ai ales, dar daca de exemplu...? (mai mult)
Dau funda! Contravizita Medicala Oftalmologie! M- am inscris pentru sustinerea probelor la ANP Tg. Ocna si am miopie de - 0.25 si - 0.50 Ce sa fac la contravizita, sa ma duc cu lentile? Sau in ce consta...? (mai mult)
Daca muncesti zi de zi la un job obositor, cum mai gasesti timp sa te dezvolti personal? (Sa citesti, sa faci sport, sa cunosti oameni noi, etc.)
Salut TPU! Ce joburi pentru a lucra de acasa conectata la internet mai cunoasteti? Am aplicat la Teleperformance acum doua saptamani si un raspuns venit de la ei au prea multe solicitari si inca nu mi-...? (mai mult)
Bună seara! Cat câștiga un barista la Starbucks (în România)? Dacă știe cineva va rog. Mulțumesc!
Am un prieten din Algeria ce doreste un loc de munca în Romania, daca sunteti interesati va rog sa ma cautati
Salut! Am nevoie o nelămurire în privința CV-lui de tip Europass. Până la urmă trebuie sa atragi un astfel de CV sau poți descărca oricând un model? M-am încurcat puțin.
Ce curs pentru programator pot face, ca după terminarea cursului sa ma pot angaja in domeniu? Sunt începător. Stiu să lucrez dor in Excel Word Power Point.
Chiar se câștigă atât de bine ca tractorist în România? Și dacă da, sunt curios de cum poți deveni (mă refer la studii) și dacă sunt și părți mai puțin neplăcute în această...? (mai mult)
Știți cumva dacă la universitatea Ovidius Constanța se dau acele probe eliminatorii (muzica, desen etc) pentru pedagogia învățământului primar si prescolar? Pe site nu am găsit nimic legat de...? (mai mult)
Am terminat clasa 8 a și nu stiu ce medie de admitere trebuie pentru economic Valcea, ma puteți ajuta?
Ce parere aveti despre Facultatea de Drept Constanta?
Stie cineva locuri de munca cu cazare in Bucuresti?
Exista oameni pe aici care stau cu chirie in Bucuresti si au nevoie de un coleg?
Cum sa invat mai eficient mecanica de la scoala rutiera?
Bună ziua! Eu și câțiva prieteni intenționăm să mergem pentru a ne angaja în Germania. Dorim să facem asta printr- o agenție românească de recrutare. Am dori și noi niste păreri despre ...? (mai mult)
Hei. As dori o parere. FABIZ(administrarea afacerilor in limbi straine, engleza mai exact) din cadrul ASE Bucuresti sau Administrarea afacerilor cu predare in limba engleza din cadrul Facultatii de Business...? (mai mult)
Salut! Urmează să dau probă ca ospătar într-un loc unde se țin nunti și botezuri și îmi doresc foarte mult acest post. Ce sfaturi îmi puteți da?
Bună! 1.Daca sunt la liceu cu profil real pot să intru la facultatea de pedagogie? 2.Ce trebuie sa faci la probele de dicție și de citit?
Ce probe trebuie sa dai la academia de ofițeri (întreb pentru cineva) ca aceasta persoana vrea sa intre cu taxă și nu știe dacă are examenul garantat.
Buna! Ce acte trebuie sa am ca sa devin taximetrist? dau funda
Buna ziua, am si eu cateva intrebari referitoare la Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică din cadrul ASE Bucuresti. 1. Daca vin de pe profil uman de la liceu am sanse...? (mai mult)
Salut TPU, sunt clasa a 11- a, am media 9 la biologie pe semstrul 1, iar 3 pe semestrul 2.In viitor as vrea sa incerc la academia de politie si sunt ingrijorat din cauza acestei medii, ma va afecta...? (mai mult)
Hei TPU! As vrea sa merg ai departe la Iasi la Ioan Cuza, pe chineza- japoneza. M- am uitat pe site ul facultatii se pare ca nu au limbile astea..Asta e singura mea optiune, nu stiu ce ma fac daca nu...? (mai mult)
Poate sa-mi dea cineva detalii despre ce trebuie sa fac pentru a intra la facultatea de actorie din Bucuresti?
Imi ziceti si mie un job in Romania bine platit? De preferat sa fie in Tg.Neamt
Buna ziua! Imi doresc o cariera in IT, dar vreau sa stiu daca trebuie neaparat o facultate si daca da trebuie una specializata sau imi trebuie doar o diploma de orice facultate? Multumesc!
Hey TPU, (scuzați categoria) aș vrea să-mi spuneți la ce facultăți în București pe profil de chimie anorganica pot intra fără admitere. Mulțumesc
Cat de grea e armata pana la urma? Am un unchi care mi- a zis ''M- a ferit Dumnezeu de armata''si e ''bombardier'' ca sa zic asa, e de treaba omu', dar nu l- am vazut sa fie speriat si nu emana nici sentimentu...? (mai mult)
Bună, știți de site-uri unde pot vedea când sunt concerte si cine vine.
Ce nota trebuie sa iau la examen sa pot intra la liceul dorit?
Salut! Pareri in legatura cu Facultatea de nutritie si dietetica din cadrul Universitatii de Medicina din Targu Mures? Cum este practica? Job-uri dupa terminarea facultatii?
Buna ziua! O sa sustin probele pentru jandarmerie in toamna si nu stiu unde sa merg. Adica la Falticeni sau Dragasani Distanta este relativ aceeasi si as vrea sa stiu diferentele Cati stau in camera...? (mai mult)
Un student poate deveni rezervist voluntar in timpul facultatii? Nu stiu cum e perioada de instruire, am auzit ca e de 3-6 luni, ma intereseaza sa stiu daca se poate face intr-o vara?
Buna! Exista pe aici si persoane care au studiat la Facultatea de Drept si nu si- au dorit sa profeseze neaparat pe joburile de baza. gen avocat, procuror etc? E o facultate inutila? Nu te ajuta si in...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The Notebook
Ai urmarit cu sufletul la gura povestea incredibila de dragoste dintre Noah si Allie? Afla acum cat de multe stii despre acest film!