Buna ziua, stiti cumva cand se scot posturi pentru agent politia romana, Bucuresti?
Buna TPU! Am 17 ani si as dori sa devin jandarm, dar locuiesc la tara si din cauza unor lovituri pe la treburi mi au ramas niste cicatrici ( una deasupra degetului mare la mana stanga 2 cm si una pe...? (mai mult)
Bună seara, aș dori să particip la cursuri de actorie/teatru în Timișoara. Întrebare este următoarea, știe cineva unde aș putea să mă înscriu deoarece am căutat în ultimă săptămâna...? (mai mult)
Cat câștigă un detectiv pe lună in Romania?
Salut, a lucrat cineva la TechVenture banck, vreo părere? Mulțumesc
Bună! Aveți idee ce program de lucru are un asistent medical pe ginecologie- recoltare? Lucrează la fel ce și celelalte cadre medicale sau doar L- V și un anumit interval orar? Cineva care are...? (mai mult)
Hey, vreau sa va povestesc ceva: Am avut un prieten de familie și acest băiat a picat bacul și toți oamenii îl descurajau total de parcă era ultimul om și nu va face nimic în viața, dar părinții...? (mai mult)
Ce trebuie facut mai exact la lucrarea de licenta? Am adunat niste carti.Trebuie sa copiez lucrurile din carti cuvant cu cuvan si sa le pun in lucrare sau trebuie sa citesc si sa pun aceleasi idei dar...? (mai mult)
Salut TPU, mai am puțin și termin liceul, eu sunt pe profil tehnic (electrică) și vreau să merg la o facultate unde sa învăț să merg la un service GSM că îmi place să repar telefoane, laptopuri...? (mai mult)
Aveti idee cat este perioada de studiu sau pregatire pentru agent de paza la politia penitenciara?
Nu știu ce să mai fac cu viața mea, simt că o iau razna! Trăiesc un coșmar! Parcă îmi vine să mă sinucid. Nu am fost lăsat de părinți să- mi urmez o carieră sau o meserie pe care as fi ...? (mai mult)
Cea ce spun acum e foarte important pentru mine, daca ma puteți ajuta. Trebuie neapărat bacul ca să poți să fii mecanic de locomotivă? Din câte am înțeles ar merge și diploma de absolvire a ...? (mai mult)
Salut! Este cineva care a absolvit Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi? Cum e facultatea? Poti intra si cu profil de stiinte ale naturii?(pentru ca la stiinte matematica este mai usoara si nu as...? (mai mult)
Ce ar trebui sa completez intr -un CV la "clasificare internationala"?
Ce abilitati ar fi necesare pentru un post intr -un birou notarial? Am scris: abilitatea de a cumula informatii rapid, cunostinte medii de calculator, dar as mai ada7ga vreo 2, insa nu am idee care.
Salut. Imi puteti spune va rog cand se depun dosarele de admitere pentru academia de politie si ce trebuie sa detina? Am cautat pe net dar nu este nimic explicit, este încurcat si greu de inteles
Buna TPU. Am și eu o nelămurire în legătură cu școală de soldați gradați profesioniști. Am înțeles, după spusele altora ca acolo este ca la pușcărie și nici telefonul nu ai voie să...? (mai mult)
Bună seara! Ce diferențe sunt intre ospătari și picoli? Ofer funda pentru răspuns detaliat.
Am de scris un CV serios pentru a mă putea angaja tehnic la o instituție de stat (gen armată poliție servicii). Ce trebuie sa scriu într- un cv care să îi placă unui om ce a lucrat toată viața...? (mai mult)
Salut. Pentru cei care reusesc sa ocupe un loc la SGP in armata, care e salariul de baza? Creste cu timpul? Se dau si bonuri? Am auzit ca armata o sa plateasca o suma ca ajutor pentru chirie, pe langa...? (mai mult)
Salut, poti lua probele sportive la armata fara sa faci antrenamente pe traseu cu un profesor (doar sa te antrenezi singur)? Si cand iti poti baga dosarul la armata daca s-au scos locurile?
Stie cineva care e baremul pentru 2000m SGP?
Am dat de un anunt de angajare de la consilo web! STITI CEVA DESPRE EI? As avea nevoie de un raspuns rapid!
Salut, TPU! Pentru a putea profesa ca profesor in invatamantul gimnazial, e neaparat sa faci masterul sau sunt diploma de licenta si dppd-ul suficiente?
Are vreun viitor domeniul securitatii cibernetice in Romania? Ma pasioneaza partea de pentesting web, practic treaba asta cam din 2019 in scopuri etice fara primirea de recompense in schimbul gasirii ...? (mai mult)
Salut, ma poate ajuta cineva sa fac CPA?
Salut. Ce salariu are un inginer in România? Nu contează ce inginer, vreau sa stiu ce fel de inginer e cel mai bine plătit. E un salariu mare sau să mă axez pe străinătate?
Salut. A lucrat careva la takeaway (Bucuresti)? Imi poate spune cineva, va rog, cum e cu programul de lucru/salariul/bonusurile? S- ar merita fata de celalalte firme de curierat precum glovo bolt etc....? (mai mult)
Salut tuturor. Poate sa-mi spuna si mie cineva daca dermatita seboreica este interzisa la pompieri?
A lucrat cineva la un amanet și/sau curs valutar? Ce experiențe și sfaturi de viitor aveți pentru cineva? Voi avea un interviu curând și mi- ar plăcea să fiu cât de cât pregătit, mai ales...? (mai mult)
Buna,la lucrarea de licenta partea a doua, e legat de cercetare, ce ar trebui sa fac? Sa citesc noi metode aparute scrise de alte persoane sau sa inventez eu personal?
Aș dori să urmez cursurile unei facultăți pentru a deveni inginer chimist. Nu vreau să plec din țară. După terminarea facultății o să îmi găsesc de muncă in domeniu? Salariul unui inginer...? (mai mult)
Salutare. Care este diferenta dintre un agent de politie provenit dintr- o sursa interna si una externa? Daca de exemplu, eu intru in politia romana prin sursa externa - ce avantaje/dezavantaje am fata...? (mai mult)
Salut. Bolt food, glovo sau tazz? Pentru ce optați? Fiind cu masina, Bucuresti
Salut, cum vi se pare meseria de marinar, ce beneficii aduce si care sunt dezavantajele?
Cat este salariul unui inginer chimist in industria farmaceutica/cosmetica?
Știe cineva în Botosani/Suceava o școală pentru atestat buldoexcavator, excavator și alte utilaje grele? Am tot cautat pe net dar nu am găsit mare lucru.
Cu ce medie s-a intrat la facultatea de PIPP ID la București în 2021?
As dori să devin organizator de evenimente...chiar îmi doresc mult dar eu as vrea sa merg la Fsega la marketing (ar fi mai ok management?)... eventual am auzit păreri că ar fi mai bine la relații ...? (mai mult)
Păreri despre Academia Britanică de Afaceri și Comunicare?
Pace TPU. Am fost la liceu Tehnic, specializarea electromecanica unde am dat si un atestat profesional. Am 3 diplome de competente si una de liceu unde scrie specializarea. Ce pot sa fac cu diploma...? (mai mult)
Buna! Sunt clasa a 12- a si ma tot gandesc la faptul ca imi doresc foarte mult sa intru la AMG- UOC, dar ma gandesc si la faptul ca nu o sa am bani sa platesc școlarizarea. M- am gandit sa optez si ...? (mai mult)
Bună! Mi- ati putea spune cum e să fii stewardesă? E meseria care mă fascinează, dar nu știu super multe despre aceasta. As dori câteva detalii în legătură cu programul, nivelul limbii engleze,...? (mai mult)
La ce profil ar fi preferabil să mă duc dacă îmi place criminologia?
Unii își laudă șefii (sau șefele), zic: ce oameni "tari", încrezători și impunători sunt. Ei bine, cât credeți că e admirație pentru funcția lui/ei și câtă este de fapt pentru omul...? (mai mult)
Salut, am primit o oferta la lucru în Germania pe un vas de carat marfa, salariul la inceput este de 1450 euro pe luna din care iti plătești mâncarea, lucrezi 56 de zile și 28 esti acasa tot plătite...? (mai mult)
Ce servicii poate oferi un magazin de alimente?
Buna, Pentru a deveni sofer pe tir ai nevoie de limbi straine neaparat sau te poti descurca doar cu engleza sau nici chiar?
Sunt clasa a 8 a și vreau să dau la colegiul Militar din Alba Iulia și aș vrea să știu căteva chestii: 1. Care sunt condițiile de la cămin? 2. La cămin avem baie personală în cameră? 3.Ne...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Smiley
Stii care este numele real al lui Smiley? Dar cate albume a lansat pana in prezent?