Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 1 Martie 2025 sunt:
Bună seara! Cat câștiga un barista la Starbucks (în România)? Dacă știe cineva va rog. Mulțumesc!
Am un prieten din Algeria ce doreste un loc de munca în Romania, daca sunteti interesati va rog sa ma cautati
Salut! Am nevoie o nelămurire în privința CV-lui de tip Europass. Până la urmă trebuie sa atragi un astfel de CV sau poți descărca oricând un model? M-am încurcat puțin.
Ce curs pentru programator pot face, ca după terminarea cursului sa ma pot angaja in domeniu? Sunt începător. Stiu să lucrez dor in Excel Word Power Point.
Chiar se câștigă atât de bine ca tractorist în România? Și dacă da, sunt curios de cum poți deveni (mă refer la studii) și dacă sunt și părți mai puțin neplăcute în această...? (mai mult)
Știți cumva dacă la universitatea Ovidius Constanța se dau acele probe eliminatorii (muzica, desen etc) pentru pedagogia învățământului primar si prescolar? Pe site nu am găsit nimic legat de...? (mai mult)
Am terminat clasa 8 a și nu stiu ce medie de admitere trebuie pentru economic Valcea, ma puteți ajuta?
Ce parere aveti despre Facultatea de Drept Constanta?
Stie cineva locuri de munca cu cazare in Bucuresti?
Exista oameni pe aici care stau cu chirie in Bucuresti si au nevoie de un coleg?
Cum sa invat mai eficient mecanica de la scoala rutiera?
Bună ziua! Eu și câțiva prieteni intenționăm să mergem pentru a ne angaja în Germania. Dorim să facem asta printr- o agenție românească de recrutare. Am dori și noi niste păreri despre ...? (mai mult)
Hei. As dori o parere. FABIZ(administrarea afacerilor in limbi straine, engleza mai exact) din cadrul ASE Bucuresti sau Administrarea afacerilor cu predare in limba engleza din cadrul Facultatii de Business...? (mai mult)
Salut! Urmează să dau probă ca ospătar într-un loc unde se țin nunti și botezuri și îmi doresc foarte mult acest post. Ce sfaturi îmi puteți da?
Bună! 1.Daca sunt la liceu cu profil real pot să intru la facultatea de pedagogie? 2.Ce trebuie sa faci la probele de dicție și de citit?
Ce probe trebuie sa dai la academia de ofițeri (întreb pentru cineva) ca aceasta persoana vrea sa intre cu taxă și nu știe dacă are examenul garantat.
Buna! Ce acte trebuie sa am ca sa devin taximetrist? dau funda
Buna ziua, am si eu cateva intrebari referitoare la Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică din cadrul ASE Bucuresti. 1. Daca vin de pe profil uman de la liceu am sanse...? (mai mult)
Salut TPU, sunt clasa a 11- a, am media 9 la biologie pe semstrul 1, iar 3 pe semestrul 2.In viitor as vrea sa incerc la academia de politie si sunt ingrijorat din cauza acestei medii, ma va afecta...? (mai mult)
Hei TPU! As vrea sa merg ai departe la Iasi la Ioan Cuza, pe chineza- japoneza. M- am uitat pe site ul facultatii se pare ca nu au limbile astea..Asta e singura mea optiune, nu stiu ce ma fac daca nu...? (mai mult)
Poate sa-mi dea cineva detalii despre ce trebuie sa fac pentru a intra la facultatea de actorie din Bucuresti?
Imi ziceti si mie un job in Romania bine platit? De preferat sa fie in Tg.Neamt
Buna ziua! Imi doresc o cariera in IT, dar vreau sa stiu daca trebuie neaparat o facultate si daca da trebuie una specializata sau imi trebuie doar o diploma de orice facultate? Multumesc!
Hey TPU, (scuzați categoria) aș vrea să-mi spuneți la ce facultăți în București pe profil de chimie anorganica pot intra fără admitere. Mulțumesc
Cat de grea e armata pana la urma? Am un unchi care mi- a zis ''M- a ferit Dumnezeu de armata''si e ''bombardier'' ca sa zic asa, e de treaba omu', dar nu l- am vazut sa fie speriat si nu emana nici sentimentu...? (mai mult)
Bună, știți de site-uri unde pot vedea când sunt concerte si cine vine.
Ce nota trebuie sa iau la examen sa pot intra la liceul dorit?
Salut! Pareri in legatura cu Facultatea de nutritie si dietetica din cadrul Universitatii de Medicina din Targu Mures? Cum este practica? Job-uri dupa terminarea facultatii?
Buna ziua! O sa sustin probele pentru jandarmerie in toamna si nu stiu unde sa merg. Adica la Falticeni sau Dragasani Distanta este relativ aceeasi si as vrea sa stiu diferentele Cati stau in camera...? (mai mult)
Un student poate deveni rezervist voluntar in timpul facultatii? Nu stiu cum e perioada de instruire, am auzit ca e de 3-6 luni, ma intereseaza sa stiu daca se poate face intr-o vara?
Buna! Exista pe aici si persoane care au studiat la Facultatea de Drept si nu si- au dorit sa profeseze neaparat pe joburile de baza. gen avocat, procuror etc? E o facultate inutila? Nu te ajuta si in...? (mai mult)
Bună! Sunt în clasa a 8- a și sunt îmi sta pe gânduri întrebarea dacă ar trebui sa dau pe mate- info intensiv sau ba. Eu la informatica nu ma prea pricep ce- i drept, dar la mate sa zicem ca ma...? (mai mult)
Hey, TPU pentru a avea bodyguardul tău cine îl plătește sau cum e viața lui? Nu aș vrea eu să am, doar întreb am văzut multor vedete.
Buna ziua! Sunt elev de clasa 12 - a (PROFIL UMAN) si vreau sa ma reorientez catre o facultate de informatica. Partea urata este ca foarte multe facultati de acest tip (daca nu toate) cer nota din bac ...? (mai mult)
Bună ziua, anul viitor vreau să mă înscriu pentru SGP doar ca am un inceput de dermatita seboreica si am inteles ca la medical se merge si la dermatologie, credeti ca o sa fiu apată? Cine s- a mai...? (mai mult)
Buna TPU, Am și eu nevoie de o informație, când se termina practica la Scoala Postliceala Fundeni, când se încheie semestrul mai exact?! Va mulțumesc, o zi frumoasa!
De ce unii angajați cer unor colegi să îi ponteze când aceștia nu vor să se prezinte în ziua aceea la serviciu? Ceilalți colegi sau superiorii nu vor remarca lipsa acelui angajat/coleg? Cum de...? (mai mult)
Buna! Inainte de a va prezenta situatia mea, va rog sa nu "aruncati cu pietre" in mine. Sunt si eu un om, cu sentimente, prea putin experimentat si trecut prin viata la varsta pe care o am acum, de...? (mai mult)
Hei TPU, este normal să te angajeze un director fără să te vadă și doar dacă i-a dus cineva de la mine un CV către el?
Salut, sunt la medicina anul 3 si am nevoie de un sfat pentru cei ce au trecut deja prin experienta asta:). La semiologie medicala nu reusesc deloc sa retin particularitatile tuturor afectiunilor, simptome,...? (mai mult)
Ce ați alege dintre Şcoala de Subofițeri de Pompieri şi Şcoala de Agenţi de Poliție? Reportat la job, salariu, program de munca, condiții de lucru.Mersi
Salut.Am o problema.Lucrez la un magazin si un client mi- a facut reclamatie ca i- as fi inchis casa in nas (cand doar eu i- am spus ca e casa inchisa, produsele nici macar nu le avea pe banda). Problema...? (mai mult)
Hei! Vreau sa studiez la Facultatea de Inginerie chimica si Biotehnologii, dar din cate am auzit s- ar putea sa nu imi gasesc loc de munca dupa terminarea facultatii. Imi place foarte mult chimia, deci...? (mai mult)
Ce meserie iese mai bună la banii din profilele științe sociale,economic,turism și alimentație, mecanica, electrică automatizari, sportiv, sau protecția mediului?
Ce oportunități de muncă sunt după terminarea Facultății de Litere?
Ce părere aveți despre meseria de grefier? Ai nevoie de Facultatea de Drept? Este o meserie bună?
Salutare. A facut careva dintre voi cursuri la A.j.o.f.m.? Cam dupa cat timp primesti banii promisi?
Ce ar fi mai avantajos să studiez la facultatea uvt? Engleză cu spaniolă sau cu rusă?
Stie cineva ce studii trebuie sa ai pentru a putea lucra la AJOFM? Si pe ce pozitii?
Buna ziua. Urmez o scoala postliceala de asistenti medicali generalisti, insa as dori dupa terminare sa ma angajez pe smurd. Este posibil? Cum trebuie sa procedez? Se poate face cursuri pentru smurd? ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
One Direction
Cat de multe stii despre formatia cu milioane de fani?