Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 22 Noiembrie 2024 sunt:
Bună seara! Sunt eleva in an terminal și aș dori să urmez academia de poliție. Sunt nelămurită, însă, în privința unui aspect referitor la examinarea medicala. La prevederile pentru controlul...? (mai mult)
Salut, cum pot lucra in fortele cibernetice (cred ca asa se numesc) ale armatei romane? Poate oricine care este pasionat de informatica si matematica sa ajunga acolo? Si de exemplu daca as avea o boala...? (mai mult)
Salut, daca de exemplu o persoana pica la admiterea de la politie (fie academia, fie scoala de agenti) din cauza medicalului (are o boala de ex. diabet) poate sa se angajeze in politie ca informatician...? (mai mult)
Hey lume cum reacționați atunci când sunteți fumător și va luați pauze țigară la lucru iar colegii nefumători va fac reclamație la directorul general și la itm ca ei sunt discriminați din ...? (mai mult)
Bună,ce părere aveți despre operator flexibil de chat? E excrocherie? Mulțumesc ????
Salutare, am o întrebare codul COR: 243216 analist servicii clienți necesita studii superioare? Am terminat facultatea însă nu am susținut diploma de licență. Vă mulțumesc
Care este salariul unui detectiv de politie? Inteleg ca un detectiv la particular primeste bani atunci cand termina un caz, dar avand in vedere ca un detectiv de politie este angajat de puterile de forta...? (mai mult)
A absolvit careva de la universitatea de medicina si farmacie, , carol davila" din Bucuresti la facultatea de moase si asistenta medicala, din care ati ales asistenta medicala? Cum a fost? Ce materii...? (mai mult)
Saluut, este cineva care a terminat liceul pe profil economic sau care este la economic? Dacă cineva mă poate ajuta cu detaliile despre acest profil, și dacă ar fi șanse ca după acesta sa pot da...? (mai mult)
Sunt elev clasa a x-a și caut job part time Craiova, pe site-uri specializate am aplicat și voiam sa pun întrebarea pe site, m-ar interesa sa fie part time.
Doresc sa mi se elibereze actele de la facultate. Am absolvit anul acesta la buget insa nu am dat licenta. Pana nu dau licenta nu cred ca mi se elibereaza actele. Exista posibilitatea sa inghet facultatea...? (mai mult)
Salut, ce pensie are un politist militar?
Salut! Fratele meu a termimat liceul si are 19 ani si vrea să plece in afara la munca dar nu cunoaste pe nimeni si n- avem nicio ruda decat doar in Italia. Prind agentii romanesti poate lucra in afara?...? (mai mult)
Salut! Dacă nu am ales un liceu militar și peste câțiva ani termin liceul la care sunt acum mai pot alege o carieră militară? Eu știu că după terminarea liceului pot să mă înroleze, dar nu...? (mai mult)
Salutare. Ma gandesc sa ma duc pe comunitate (3.5t). Ce recomandari ati avea pentru incepatori?
Salut, vreau sa-mi incep o cariera ca si electrician, de unde sa incep si ce cursuri sa fac si unde?
SALUT! Dacă nu am terminat un liceu militar și vreau un post de subofițer sau ofițer în armată, cum pot face asta? Trebuie după ce termin liceul actual( profil economic) să urmez o școală de ...? (mai mult)
Salut, posibil sa te transferi de la IEEIA tuiasi la AC sau ETTI in anul II. Mersi!
Buna, am vrut mereu sa devin o stwardesa/ajutor de bord dar am o cicatrice de la o arsura de gradul 3 pe o fata din tot antebratul meu si in palma am o gaura tot de la arsura, am auzit ca nu ai voie ...? (mai mult)
Salut, am văzut ca se fac ceva angajari la armata. Ca soldat gradat profesionist arma politia militara. Adică voi fi politist militar sau?
Bună! Daca am licenta pe biologie, am făcut modulul 1 postuniv, iar acum sunt la master pe chimie și vreau sa fac modulul 2 postuniversitar, pentru a putea lua ore la liceu, pot opta in continuare...? (mai mult)
Hey! Colegiul national militar Alexandru Ioan Cuza este doar de marina sau are si terestru?
Credit ipotecar sau chirie? Cum credeți ca e mai bine? Vreau sa nu mai stau cu mama, am un servici ok și as vrea sa stau singur, sa nu îmi mai controleze nimeni viata la 30 ani.
E greu sa devii vindecător alternativ sau cum e? Ce trebuie sa înveți? Îmi doresc mult sa fiu așa ceva.
Bună Vreau să dau la master Calitatea produselor si serviciilor industriale la UPB și aș vrea să știu cum e admiterea are cineva o tematică? Profesorii pun întrebări complicate, te pun în...? (mai mult)
Bună ziua! Pentru persoanele cunoscătoare în domeniul educației am o întrebare. Dacă eu am susținut titularizarea și am obținut nota 6, 63 iar în zona mea există un post pe care este un ...? (mai mult)
Buna! Stiti care din aceste doua licee militare este mai bun? Cel de la Constanta sau cel de la Breaza?
Astrologie sau Religie? Ce sa aleg ca hobby principal poate chiar domeniu de profesie în viitor? Problema este că îmi plac amândouă.Dar mai mult astrologia.Totusi mă gândesc și la condamnarea astrologiei...? (mai mult)
Știe cineva dacă ești student la Pedagogia învățământului primar si prescolar poți sa profesezi din timpul facultăți?
La farmacie sau la cinematograf se intra cu pile? Sa lucrezi plasator zic.
Hei, știe cineva dacă se studiază engleza la management ucv?
Buna, TPU! Imi puteti da mai multe detalii de specializarea "matematica" din cadrul UBB Cluj sau UNIBUC? Cat este de grea matematica de acolo?
Buna TPU. Dupa cat timp de la sustinerea interviului pentru atestatul de libera practica - specializarea psihologie clinica se elibereaza diploma? Multumesc frumos!
Salutare! Am văzut, recent, pe net cum că cei de la Grup Feroviar Român te școlarizează pentru mai multe profesii din domeniul feroviar și mai apoi te angajează la ei. Pe mine, personal, m- ...? (mai mult)
Hello! Vreau sa dau admiterea la academia fortelor aeriene pe arma piloți și as vrea sa știu dacă am un plus fata de alți colegi ce vin din licee civile dacă particip la tot felul de concursuri și...? (mai mult)
Unde isi gasesc locuri ee munca cei cu psihoza, toc dar functionali cat de cat?
Buna TPU, am nevoie de ajutor Eu am intrat la ETTI Iasi dar si la Universitatea Transilvania din Brasov specializarea Calculatoare. Mie personal imi place foarte mult programarea si asta as vrea sa fac...? (mai mult)
Salut TPU! Pe viitor doresc sa lucrez intr- un notariat, mi- ati putea spune ce facultate ar trebui sa urmez si in ce consta admiterea la aceasta? Eu banuiesc ca trebuie dreptul dar nu stiu sigur asa ...? (mai mult)
Buna, astazi am fost la un interviu la motivi si as vrea sa ma angajez la ei. doar ca eu am lucrat unde e mai greu si am avut casa automata care imi scria restul… iar eu am fugit sa zic asa de calcule...? (mai mult)
Bună TPU! Aș vrea să devin redactor și m- ar interesa să știu dacă se poate și fără studii, dacă nu ce studii trebuie făcute, cu ce mai exact se ocupă, dacă se poate lucra și de acasă,...? (mai mult)
Traseul aplicativ de la Jandarmi (sursa externă ) este același cu cel de la poliție, nu?
Ceva păreri legate de Hyperion (facultate București)? Eu vreau să dau pe domeniul Regie de film. La Unatc am mai încercat și nu am reușit. Orice sfat e binevenit.
Să- ți găsești de muncă mi se pare cel mai greu lucru. Locuiesc într- un mediu rural și am un oraș micuț în apropiere, doar că nu găsesc nimic de muncă de acolo pe internet, vreun anunț ceva....? (mai mult)
Salut TPU. Anul asta, profesorii au primit un card de cariera didactica, cu 1500 lei pe el. Ideea mama a făcut o comanda la Emag, dar a anulat-o. În cât timp ii revin banii pe card?
Buna cunoscatorilor in domeniu! Intre Administrație publica ASE și SNSPA care considerați că are mai multe șanse în fața unui angajator, eventual privat, sau care credeți că merită urmată...? (mai mult)
Bună ziua! Vreau sa îmi fac transferul la alt liceu, eu fiind pe profil economic sa ma transfer pe un profil construcții. Am avut 5.72 media la en, la liceul unde vr sa ma transfer ultima medie a ...? (mai mult)
Salutare! Am văzut ca în avizul medical trebuie specificat (LOCUL DE MUNCĂ și OCUPAȚIA) dacă încă nu lucrez undeva și vreau doar să-mi iau anticipat avizul, cum se procedează?
Ce se intampla daca ți se face referat la locul de munca?
Hei,vreau sa devin idol kpop ce trebuie să fac? Daca ma mut in coreea si deputez imi vor oferi ei totul(mâncare, cazare etc)? Si pot deveni idol kpop si la 20 ani?
Am si eu o intrebare....as dori sa stiu cu cat se intra media la liceul "octav bancila"si daca au profil de teatru acolo,also, cu ce probe se poate intra, mersi
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Anonimms128 întreabă:
nyoentox2002 întreabă:
10Bubico întreabă:
Generalgrevious031 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Proverbe romanesti
Cine sapa groapa altuia, departe ajunge? Cine se trezeste devreme, casca toata ziua?