Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
Bună! Puteți să îmi recomandați, vă rog, cărți în limba engleză utile pentru un asistent de laborator? Îmi doresc să învăț termeni medicali în limba engleza.
Salutare! Am o intrebare legata de un post de munca la stat.In anuntul postului este specificat faptul care cel care aplica pentru post trebuie sa fie licentiat in stiinte economice.Acuma vine intrebarea:...? (mai mult)
Buna. M- am angajat ca operator Chat pentru o banca din Anglia și azi mi- a venit echipamentul. Sunt doua monitoare, un mini pc(e cat un router), cabluri de alimentare, tastatura și mouse. Problema...? (mai mult)
E adevarat ca biologii mor de foame si ca nu se castiga mare lucru din asta? Sunt pasionat de natura si de fauna si vreau sa ma inscriu la bio la UBB iar ai mei imi tot zic ca din asta nu se castiga si...? (mai mult)
Ce facultate ati alege:Facultatea de Chimie Alimentara, Chimie Medicala sau Farmacie?
Dacă faci scoala de subofițeri de pompieri poți avansa la Ofiter prin munca multa, silința și altele?
Bună. Anii lucrați în strainatate, iti sunt recunoscuti in RO? Lucrez ca asistenta medicala in strainatate. Si am inteles ca daca nu lucrezi in tara timp de 5 ani, va trebui sa dai iar un ...? (mai mult)
Bună! Care sunt atribuțiile ajutorului de barman? Cineva care a lucrat în domeniu?
Daca o sa devin inginer agronom sau inginer agricol ce o sa trebuiască să fac, ce salariu in mare parte as putea câștiga și ce liceu trebuie sa urmez? As fi vrut să fac Liceu Agricol Industrial(Brașov...? (mai mult)
Salut. Stie cineva care sunt pasii care trebuie trecuti la viza medicala pentru scoala de agentie de politie?
Bună! Am câteva întrebări despre meseria de secretară sau avocat! SECRETARĂ 1) Trebuie să urmez un liceu sau o facultate specifică? 2)Ce salarii are în medie o secretară? 3) Cu ce se ocupa...? (mai mult)
Cum ați caracteriza un șef pe care îl simțiți și care este arogant și sarcastic din fire dar care încearcă să- și țină aroganța în frâie, apelând la profesionalism și diplomație? ...? (mai mult)
Ce sa aleg dintre Calculatoare si Comunicații pentru apărare și securitate de la academia tehnica militara?
Buna, am si eu o intrebare, exista posibilitatea sa iti plateasca compania aeriana cursurile pentru pilotaj ca in schimb sa lucrezi la ei pentru o anumita perioada?
Buna ziua! Stie cineva care sau daca este o diferenta intre pilot de liie de avion si pilot comercial de avion?
Buna ziua! Stie cineva care sunt scolile de aviatie pentru pilot comercial din Romania si cat costa cursurile la acestea?
Buna! As avea si eu o intrebare, stie cineva exact ce etape trebuie sa parcurgi ca sa ajungi pilot comercial? Exact ce cursuri si ce certificate trebuie sa ai, cat dureaza sa le faci si cam cat costa...? (mai mult)
Salut! Unde pot găsi locuri de munca pentru persoane defavorizate? De preferat la stat, dar și privat... Ofer funda!
După finalizarea școlii postliceale de jandarmi, pot urma și facultatea de jandarmi?
Ce face un inginer topograf? Ma refer cu ce se ocupa el? Este o meserie buna de viitor si de ce studii ai nevoie?
Ce profil îmi recomandați la academia tehnică militară?
Buna, Sunt clasa a XI- a si mi- as dori sa merg la o facultate de politie. Desi, am vazut multe intrebari si raspunsuri cum ca "nu ai voie daca ai orice boala cronica." si eu am astm. Stie cineva ...? (mai mult)
Salut. Sunt pe profil mate info clasa X si vreau sa ma angajez in IT. As fi interesat de Programator, dar nu stiu cu ce se ocupa programatorul, adica eu in clasa x la info deocamdata fac probleme cu matrice,...? (mai mult)
Salut..mai merita sa te faci fotbalist în 2020+?
Ce salariu are un asistent medical în România? (La bani în mână mă refer)
Stie cineva ce job as putea sa am cu 10 clase in Timişoara (din județul Timiş)?
Care este cea mai bună cale de a comunica managerului că aţi greșit (conform tipului său de personalitate), pentru a rezolva eficient o situaţie de la locul de muncă?
Daca vreau sa întru in armata, conteaza inaltimea? E un criteriu care trebuie indeplinit?
Salut. Cum fac fotografii albumele foto? Le fac pe siteuri de astea custom? Sau la librarii sau unde și cum mai exact?
Buna, cineva care stie cum e cu admiterea la Facultatea de Limbi Straine,respectiv Limbi Moderne Aplicate, atat la Cluj cat si Bucuresti?
Ce părere v- ați face despre un angajat care e echitabil și cu spirit de echipă, își ajută colegul sau echipa (depinde cum e repartizat la job) dar care e în același timp competitiv, vrea să-...? (mai mult)
Ce domenii de inginerie ar fi pentru fete?
Bună. Sunt la primul meu job și nu știu din păcate prea multe, legat de preaviz si cum funcționează el. Vreau sa demisionez si mi se impune sa raman in preaviz. Dacă in perioada de preaviz ma răzgândesc...? (mai mult)
Salutări! Vă rog să-mi recomandați niște agenții de recrutare pentru străinătate (Europa de preferat). Mă interesează sectorul de alimentație publică, respectiv ca bucătar. Mulțumesc!
Salut! Aș dori să plec la muncă în străinătate pentru o perioadă de 1- 2 ani și nu știu de unde să încep. Doresc să merg în sectorul de alimentație publică, respectiv ca bucătar sau ...? (mai mult)
Salut! Cat de greu e sa faci un liceu militar? Transpiri mai mult ca sa inveti sau sa faci efort fizic?:)
Cum să fac bani după ce am terminat a 12-a? Stau de jumate de an și n-am găsit nimic de lucru. Ce as putea face, nu sunt cu munca grea.
Ce părere aveți de firmele care spun că indiferent de răspuns,te vom contacta și apoi nu mai auzi de ele? Contează un feedback, chiar și negativ
Buna TPU daca fac liceul teologic pot face apoi facultatea de sociologie si psihologie
Buna ziua.Recent m- am inscris la scoala de soferit pentru categoria B, a fost a 5a sedinta si inca imi mai moare motorul. Ma grabesc sa- i dau drumul la ambreiaj prea repede. Ma poate ajuta cineva cu...? (mai mult)
Bună! Sunt clasa a 11 a mate info si vreau sa dau la medicina! Îmi puteti spune la ce sa încep pregătirea și cum e cu admiterea?
Cum mai marge cu food delivery prin Bucuresti? Oare mai cauta curieri in aceasta perioada?
Pot sa dau la facultatea de limbi straine/litere de la liceul de arte?
Buna ziua! La un program part-time, câte ore trebuie lucrate intr-o luna? 80 sau 88? Luând in calcul ca pe contractul de munca scrie 20 de ore la săptămâna. Mulțumesc!
Ca vorbitor de engleză, germană și franceză imi pot găsi ușor loc de muncă?
Daca merg la FSEGA la Cluj Napoca pe ramura contabilitate, o sa imi fie greu de la profil uman? Unde pot sa lucrez dupa aceea?
Ce am nevoie sa devin tractorist pe camp, arat și din astea bac, facultate? Ce școală am nevoie, pot face orice liceu? Sau trebuie profesionala. Vreau un răspuns complet cu tot ceea ce am nevoie, ...? (mai mult)
Va salut! Cu o intrebare deranjez: Imi plac animalele si vreau sa ma inscriu la medicina veterinara(usamv)dupa terminarea facultatii, se organizeaza ceva targ de joburi(daca da cei din institutiile de...? (mai mult)
Pentru a lucra la DSP, in control la magazinele alimentare, ce facultate trebuie sa urmez? (Cluj Napoca)
As dori sa întreb dacă se poate face o cariera în ceva cu diploma de școală profesionala. Dacă da ce și ce trebuie sa fac!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Pretty Little Liars
Atentie, posibile spoilere! :) Totusi, cat de multe stii despre "Micutele Mincinoase"?