Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
E cineva pe aici care lucreaza la call center ca operator? Aici se poate gasi loc de munca de pe o zi pe alta? Totodata am mai auzit ca sunt firme care iti dau un target imposibil si nu il pot atinge si...? (mai mult)
Salut! Acum fac cursul de masinist utilaje cale și terasamente și as avea și eu o întrebare pentru cine a dat. Am primit suport de curs și teste și răspunsuri. Întrebarea mea este Ce sa învăț?...? (mai mult)
Hei. Sunt in clasa a 11-a si ma gandesc sa dau la drept la Iasi. Este adevarat ca 50% media de la bac si 50% media din anii de liceu? Eu stiam ca se da admitere din gramatica si economie.
Citesem faltul că după finalizarea școlii de subofițeri jandarmi, vei încheia un contract de lucru pentru 10 ani iar dacă nu îl închei sau renunți la el, va trebui să plătești toată școala....? (mai mult)
Am două întrebări pe aceași idee. 1. De ce aproape toți șefii (incluzând și femei) au o doză mai mare sau mai mică de aroganță, chiar dacă unii sunt diplomați și încearcă să- și ...? (mai mult)
Am fost la interviu la Kaufland, acum o saptamana, si mi-au spus ca ma suna ei în maxim o săptămâna, și nu mă mai sună nimeni, posibil să fiu respins oare, sau de ce să nu ma sune?
Buna! E cineva student la licenta sau master in Bruxelles, Belgia? Eu urmeaza sa merg din toamna, pentru un program de master. Daca e cineva, si imi puteti da niste sfaturi despre cazare, ce ar...? (mai mult)
Daca fac o postliceala de asistente medicale si in paralel o facultate de litere sau altceva, cand ma voi angaja mai tarziu ca asistent medical voi fi platita mai putin decat cei care au facut o facultate...? (mai mult)
Acuma o lună m- am angajat într- un loc de munca dar nu mi se potrivește și vreau să- mi dau demisia, oare trebuie sa vin in preaviz ca să iau restul banilor? Că eu știu că preavizul se aplica...? (mai mult)
Bună! Mă poate ajuta cineva sa imi spuna cate ceva despre facultatea de biologie din Cluj? Cum se face admiterea? Dupa terminarea facultatii ce pot face? etc
Ce acte imi trebuie ca să pot merge sa lucrez în Anglia? Ce trebuie sa îndeplinesc sa pot munci acolo?
Eu aș vrea să merg pe partea de filologie ca după sa dau la drept și criminalistica deoarece am auzit că e trebuie să ai facultatea de drept, aș vrea mai multe informații despre criminalistica...? (mai mult)
Bună! Ce imi puteti spune despre Facultatea de Zootehnie si Biotehnologii din Cluj? Despre admitere.Despre un loc de munca pe viitor
Salut! Anul acesta termin liceul, sunt practic clasa a XII- a. M- am gândit să mă fac profesor, deși nu știu ce s- ar potrivi cel mai bine. Îmi plac matematica și chimia, în special. Totuși,...? (mai mult)
Buna TPU! Daca ma poate ajuta cineva care știe, dacă eu fiind asistent medical de profesie, iar diploma mea expira anul acesta în august si eu nu am practicat deloc aceasta meserie, lucrez dar în...? (mai mult)
Este adevărat faptul că în momentul când un client nu își plătește consumația la un restaurant, ospătarul are obligația de a scoate bani din propriul buzunar pentru achitarea mesei?
Buna! Am terminat Facultatea de Medicina. Trebuie sa fac asigurare malpraxis. Din pacate in orasul meu natal nu sunt sedii pentru aceasta asigurare. Imi poate recomanda cineva un site pentru a face asigurarea...? (mai mult)
Salut, vreau sa mă duc în Franța sa lucrez și as avea următoarea întrebare: de ce acte aș avea nevoie sa pot lucra legal în Franța și cum se obțin?
Salut! Sunt interesat sa dau la un liceul militar (am fost admis la primele probe) și sunt curios cum este acolo. E atât de greu? Cum e colectivul și poți pleca în weekend acasă? E adevărat ce se...? (mai mult)
Salut, am 16 ani in curand fac 17.Am 2 ani de experienta ca vacar/caprar (munca la zi plata la zi negru) ar fi mai bine sa raman la munca sau sa continui merg la antrenament la kickbox poate imi fac un...? (mai mult)
Buna, vreau sa dau la kinetoterapie in Craiova si nu stiu cum e cu admiterea. In ce consta examenul de admitere si ce probe se dau?
Când te angajezi într-un loc de muncă, iau în mana salariul net sau salariul brut?
Poți ajunge pompier și fără academie?
Bună, poate pare o întrebare mai ciudata dar, știți ceva job- uri online unde nu ai nevoie de experiență? Nu pot munci pentru ca trebuie sa stau acasă câteva luni asa ca m- am gândit ca dacă...? (mai mult)
De ce anumiți angajați se simt mai motivați să muncească atunci când șeful/șefa îi supraveghează decât atunci când lucrează singuri sau in echipă?
Buna TPU! Ma întrebam daca in România există facultăți de medicină cu specializare in domeniul psihiatriei. Daca da, ce este necesar pentru a mă inscrie la una dintre ele? Este greu sa devii medic...? (mai mult)
Buna. Cine stie unde se poate face curs de tehnician radiolog in Cluj? Din cate m-am interesat cursul este de 2 ani doar ca la FEG nu au aceasta specializare. Ma poate ajuta cineva?
Bună! Am și eu o intrebare :La facultatea de medicina Carol Davila, din ce manual se da admiterea la biologie (Barron's sau Corint)?
Salut! Îmi puteți spune după părerea voastră sau din propria experiența dacă este mai bine ca agent de penitenciare sau maistru militar la comunicații. Mulțumesc!
Bună! Știe cineva dacă este obligatoriu să te prezinți la ședința impusă de angajator? Am alte planuri mai ales că îmi impune să mă prezint în ziua mea liberă și plus de asta m- a anunțat...? (mai mult)
Salut TPU! Doresc sa ma inscriu la vara la facultatea de Marketing din cadrul ASE Bucuresti, la distanta (ID), intrucat as vrea sa ma si angajez in IT deoarece stiu programare si stiu ca sunt necesare...? (mai mult)
Ce părere v- ați face despre un prieten/coleg de muncă, care declară, cu euforie și sclipindu- i ochii (vorba vine), că vrea într- o zi să fie șef, să aibă putere, să ia locul actualului...? (mai mult)
Imi mai pot lua al 2- lea job? Am un un job full time de 1 si jumatate de zile, iau bonuri de masa, am asigurare medicala, lucrez 8h pe timp de noapte si am destul timp la dispozitie si ma gandeam daca-...? (mai mult)
Pot lucra ca mecanic intretinere cu calificare de tehnician mecatronist?
A mers cineva sa lucreze ca AMG in Norvegia prin intermediul companiei Focus Care si imi poate da niste pareri?
Am și eu câteva intrebari despre profilul Tehnician in gastronomie. 1. Ce materii se fac? 2. La ce materii se dau bacul? 3. Cât de greu/ușor este? Daca mai știți alte detalii despre acest ...? (mai mult)
Salut. Aveți cunoștințe care au terminat facultatea de educație fizica și sport? Și au ajuns profesori? E greu? Merita? E frumoasa meseria?
Cum pot sa intru la S.I.A.S ca ofiter?
Salut. Cum se procedează mai exact când vrei să demisionezi de la actualul loc de muncă? Să spunem că ai depus CV- uri la diverse firme şi la un moment dat o firmă te sună.Te duci la interviu....? (mai mult)
Hello:) am o întrebare, ce parere aveți despre un job Part-Time la Kaufland? Vreau cât mai multe detalii, puls să îmi spuneți daca recomandati sau nu.
Diferă salariul la gimnaziu fata de liceu? (Vorbim de profesor cu același grade)
Ce inseamna studii de lunga durata vs studii de scurta durata? (Profesor cu studii de lunga durata)
La jandarmerie trebuie sa știi limbi străine? Dacă da ce anume? (la fel și pentru subofițeri politie intreb). Ce probe scrise se dau? Și cum arata aceste probe scrise?
Am 19 ani si vreau sa fac partyuri in cluburi. Am vazut mai nou un trend, au aparut organizatii care organizeaza partyuri in cluburi, cu dj locatie tot. Cele care imi vin in minte acum sunt Sympnosium...? (mai mult)
Aveti idee cati candidati au fost pe loc in 2021 la academia de politie AI Cuza?
Buna! As dori sa stiu cum pot intra in domeniul fotografiei...nu fotografie de evenimente. Poate fotografie de produse, de peisaje. Unde as putea sa gasesc idei sau joburi pentru asa ceva? Care sunt pasii...? (mai mult)
Ce meserie ai putea avea in poliție sau SRI dacă ai terminat facultatea de matematica?
Poți lucra in SRI dacă ai terminat facultatea de matematica informatica?
Niște meserii pentru puturoși și începători? Am 12 clase.
Salut. M- am angajat recent la livrări Tazz cu bicicleta (prea scumpa benzina). Prin urmare câștig max 20 ron pe oră, pot lucra doar part time din cauza facultății, și prin urmare nu îmi ies ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Te consideri fan al filmului de mare succes Avatar? Hai sa vedem cate iti mai amintesti despre planeta Pandora, populatia Na’vi, Toruk si Omaticaya!