Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
Salutare, locuiesc in Brasov am terminat de ceva timp liceul si ma gandeam sa urmez un curs de electrician, ce scoli imi recomandati si care sunt optiunile de calificare. Mersi
Buna ziua! Unde sunt mai putini candidati pe un loc, la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi "Grigore Alexandru Ghica" Drăgăşani sau la Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi "Petru Rareş"...? (mai mult)
Poate sa-mi zica cineva unde as putea sa ma angajez ușor ca minor?
Va salut! Stiu ca suna cliseic ce urmeaza sa spun, dar chiar intreb pentru o cunostinta. Un prieten doreste sa se angajeze la cargus ca si curier si ar vrea sa afle mai multe in cazul in care este cineva...? (mai mult)
Salut, am de ales dintre doua locuri de munca si nu stiu pe care sa il aleg, poate ma puteti sfatui ca nu prea am pe cine sa intreb. Primul loc de munca este 2100 + 500 lei dupa 3 luni program 8 ore ...? (mai mult)
De ce am nevoie sa devin electrician și ce medie am nevoie la capacitate să pot da la profilul acesta? Localitate Campina
Difere salariul unui profesor de matematica la liceu fata de un profesor de matematica de gimnaziu? Cu toate gradele sa fie ambii. Aproximativ cam cât ar fi pentru fiecare? Mulțumesc!
Buna! Facultatea de Medicina Dentară vs Farmacie? Ce sa aleg si de ce? Menționez ca nu vreau sa fiu de top pe perioada facultății, e indeajuns un 5-6-7, 8
Pot infiinta o firma pfa in cazul in care fac tablouri pe comanda? Nu am facultate de arta
Cât e salariul unui profesor debutant de matematica? (Gimnaziu si respectiv liceu) Dar pentru un profesor de matematica cu toate gradele? (Gimnaziu respectiv liceu) Mulțumesc!
Poate sa lucreze un proaspăt absolvent de matematica informatica in poliție? Sau SRI? Sunt ceva posturi care ar fi in concordanța cu matematica/ statistica? Mulțumesc!
Buna. Facultatea de Medicina Dentară vs Farmacie? CE sa aleg si de ce? Menționez ca nu vreau sa fiu de top pe perioada facultății, e indeajuns un 5-6-7.
Buna TPU, am o mica afacere cu obiecte handmade, cum as putea sa o promovez? Mai ales ca sunt persoana fizica doar.
Salutare TPU! Mă bate gândul să urmez o cariera in actorie.Plus de asta mi- au spus mai multe persoane că am stofa de actor. Am mai întrebări și vreau să- mi răspundă persoanele care au experimentat...? (mai mult)
Bună ziua! Dacă urmează să- mi dau demisia și am zile de concediu pe care nu le- am luat, știind ca sunt șanse minime să- mi fie plătite la sfârșit, există vreo șansă să se poată transfera...? (mai mult)
Buna. Gasesc si eu pe aici un avocat cu care pot discuta?
Salut, am 14 ani.Si visez sa devin evaluator imobiliar ce liceu trebuie sa fac am nevoie de bac sau de facultate, este greu sa devii așa ceva? Și nu în ultimul rând aș fi vrut să devin și tractorist...? (mai mult)
Salutare, vreau sa ma bag la Tazz și la bolt food în același timp, merge? Doresc sa fac cu masina proprie și as vrea sa știu dacă merita, sunt student și mi- ar prinde bine 3- 4 ore pe zi și...? (mai mult)
Salut, daca intru la SGP dupa cat timp pot avansa? (am bacul luat)
Bună! Aș vrea să știu mai multe despre cum poți ajunge paramedic. Dacă ești mai întâi voluntar, te poți angaja pe parcurs? Sau trebuie sa urmezi o scoala ceva? Mulțumesc!
Bunaaa! A participat cineva la concursul,, Alege este dreptul tau"?(cel de la ANPC) daca da cum vi s-a parut? A fost greu? Merci:*
Bună! Doresc să dau la medicina militara la Tg Mures. Îmi puteți spune în ce constă proba sportivă și ce manuale îmi recomandați pentru celelalte probe?
Hei. Imi puteti da niste pareri pro si contra despre meseria de tehnician dentar? Sunt in clasa a 12a si as opta pentru meseria aceasta.
Buna! Cam cat câștigă un angajat la KFC, net? Dacă ați lucrat, cum a fost? Sunt inca la liceu, însă mă gândeam să ma angajez part-time.
Hei. As vrea sa stiu niste pareri pro si contra despre meseria de tehnician dentar. Sunt in clasa a 12a si as opta pentru domeniul acesta.
Ce părere v- ați face despre un coleg de muncă de- al vostru, introvertit, sobru, diplomat, altruist cu colegii și echipa, care își face treaba, e responsabil, dar pe care îl vedeți cu o...? (mai mult)
Salutare. Revin si eu cu o intrebare stricta pentru acest job de curier, mai precis pe easybox sameday. Cei care sunt din Bucuresti, ce program aveti? Mai faceti si altceva decat easybox? Si un salariu...? (mai mult)
Daca iei psihologicul la MAI, MAPN,... cat timp iti raman acele lucrari la dosar?
Pentru a ajunge sa lucrez ca mecanic de locomotivă sau ajutor de locomotivă sau conductor tren ce trebuie sa fac sau ce cursuri sa urmez?
Sunt două întrebări. 1. Ce părere aveți de o persoană care atunci când se angajează undeva, dorește și muncește pentru ca în viitorul apropiat să fie promovat/ă în funcția de șef? ...? (mai mult)
Cineva care a facut scoala de soferi pentru cat c+e, cat v-a dus cu atestate cu tot? De preferat in ultimele luni
Salut! As avea nevoie de o informatie, va rog, in legatura cu instructia subofiterilor jandarmi. Am stagiul militar satisfacut, deoarece lucrez ca SGP in MApN si voiam sa stiu daca, avand acest stagiu,...? (mai mult)
Buna! Intrebare pentru persoanele care au aceasta ocupație. Care e treaba cu acele joburi in care faci reclame pe internet? Am tot văzut anumite anunțuri pe Facebook, am și o cunoștința care se ...? (mai mult)
Cum v-ati dat seama ce carieră vi se potrivește?
O părere stanlybet ca si loc de munca și cât de greu este trainingul?
Ce părere aveți despre o persoană care la locul de muncă, lucrând în echipă, îi place și dorește să preia (aproape) tot greul sau toate comenzile (asta nu numai când șeful îi verifică),...? (mai mult)
Ce puteti spune despre facultatea de constructii din cadrul Universitatii Gheorghe Asachi din Iasi?
Buna! Am și eu o problema, am fost angajata de o firma iar contractul îmi expira pe 22 Martie, nu am mai dorit prelungirea contractului pe perioada nedeterminata deoarece mi am găsit un al job in...? (mai mult)
Imi puteti recomanda un curs Photoshop de la 0 la avansati. Multumesc!
Salutare! Eu și cu un coleg am vrea ca vara aceasta sa plecam la munca la litoral, ospătari sau barmani! Eu am 18 ani, el are 17, cazarea nu ar fi o problema deoarece putem găsii o garsoniera...? (mai mult)
Cum e facultatea de design industrial și managementul afacerilor 'Gheorghe asachi'? Ce o sa devii după? Ai un loc de munca asigurat după ce o termini? Trebuie sa știi sa desenezi? (nu știu dacă ...? (mai mult)
Pedagogia se poate face ID(învățământ la distanță)?
Cat as castiga daca as munci o zi da si una nu la glovo sau tazz in Timisoara 8-10 ore pe zi?
Credeți că unele concursuri televizate de tip competiție din România sunt aranjate? Adică e stabilit un câștigător de dinainte, chiar dacă se face mascarada competiției? Mă refer la emisiuni...? (mai mult)
Buna! Pentru ce facultate ați optat sau la care vreți să mergeți, care sa vă poată ajuta sa vă realizați și pe plan financiar?
Buna, la ce materii se da admiterea pentru Academia Fortelor terestre- Stiinte militare, informatii si ordine publica?
Este cineva la Facultatea de Chimie si Inginerie chimica din Cluj? As avea nevoie de pareri. Cum sunt profesorii, materia?
Unde este mai bine sa cauti un job, pe site-uri de munca unde poti gasi acelasi anunt postat de mai multe ori sau sa mergi direct la fortele de munca?
Salut.Imi puteti recomanda ceva de downloadat sau ceva de unde sa invat c++ sau chestii de se foloseste in vremea de azi in IT?
Salut.Imi poate spune cineva care lucreaza in It ce face acolo si in ce lucreaza si cum a invatat? Sunt clasa x si vreau sa ma angajez in IT dar nu stiu exact in ce.Stiu doar bazele din c++
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Lumea apelor
Care este cel mai mare ocean din lume? Dar cel mai lung fluviu? Tu stii?