Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 2 Martie 2025 sunt:
Salut,dacă termin un liceu Economic, as putea continua pe Navigație și transport Maritim? Sau Jandarmerie? Dau Funda:)
Sunt intr- o situatie in care am aproape 5 ani in campul muncii (18- 23 de ani insa doar 1 sau 2 ani in diferite companii, si chiar cateva luni. In prezent sunt intr- o companie de 1 an jumatate, dar...? (mai mult)
Buna seara, as vrea sa știu dacă in cazul astigmatismului (- 0, 5 si + 0, 5) pot avea ochelarii la mine in momentul in care sustin examinarea oftalmologica si dacă trebuie sa ma prezint cu reteta...? (mai mult)
Dupa parerea voastra care este in momentul de faa cea mai buna decizie de viitor cu privire la liceu si la meseria viitoare?
Salutare! Care ar fi o alegere mai buna: Facultatea de Comunicare și Relații Publice sau Facultatea de Litere? As vrea sa merg in București.
Dacă am un deget lipsa pot întra in politie? La rutiera?
Salut TPU. Sunt in cautare de un job full time, pentru o perioada mai lunga, si am nevoie de cateva detalii privind termenii din domeniul de curierat, mai exact firma Tazz, din cate am vazut sunt ...? (mai mult)
Buna seara, am o intrebare.Am terminat facultatea de stiinte economice, specializarea Afaceri Internationale( domeniul de licenta este Economie si Afaceri Internationale ). Vreau sa candidez pentru ...? (mai mult)
Salut TPU. Am ajuns in cele din urma in Germania, langa Dortmund. Mi s- a spus ca, in loc de sa ma angajez direct undeva, ca sa lucrez, cel mai recomandat ar fi sa incep un sprachkurs intensiv de...? (mai mult)
Cum pot ajunge actor, trebuie neaparat sa fac un liceu de actorie?
Bună! După terminarea facultății finante-banci, ma pot angaja ca si contabil?
Bună ziua! Aș vrea să știu dacă există liceu pentru a deveni pilot de avion, dacă este vă rog să îmi spuneți cum se numește. Vă mulțumesc!
Buna, cat reprezinta consumul in lei la un moped electric cu autonomie 120-150km? Intreb pentru ca zilnic fac naveta 50 km si voiam sa stiu daca ar fi o idee asta cu mopedul electric.
De la ce varsta poti lucra la teatrul Gong din Sibiu? Si ce salariu poti lua?
Buna ziua! Am si eu o dilema, nu stiu ce sa aleg intre fizioterapeut/kinetoterapeut si asistent medical.Ma poate ajuta cineva? Care ar fi o alegere mai buna? Si care e diferenta de salariu dintre ele?...? (mai mult)
Ce părere aveti de un job ca prezentatoare de jocuri de noroc online?
Salut. Am un prieten de 15 ani care se întreabă dacă mai poate ajunge fotbalist profesionist în România... Gen el acum vrea sa se apuce de antrenamente...(joacă fotbal de la 7 ani) Eu ii ziceam...? (mai mult)
Cum arata CV- ul ideal pentru slujba de secretara intr- un birou notarial? Ar fi ideal sa mentionez cat mai multe aptitudini? Adica multi le mentioneaza, dar pe parcurs descoperi ca, de fapt, nu le ...? (mai mult)
Bună ziua, Absolvenții următoarelor două specializări (Contabilitate și informatică de gestiune, Management) pot preda după absolvire discipline economice în învățământul preuniversitar?...? (mai mult)
Dacă am un deget lipsa pot întra in SMURD? Sau sa fac academia de politie ca să fiu polițist? Dar in SAJ?
Ce scoala trebuie sa fac ca sa ajung agent vamal adica ce liceu si dupa liceu trebuie sa urmez o facultate?
Cu ce se ocupa Sanepidu, sunt mai multe ramuri in acest domeniu? Vreau sa merg in controale la magazinele alimentare, ce facultate trebuie sa urmez si cum ajung acolo?
Trebuie sa decid la ce facultate sa merg si nu stiu care ar fi aceea, nu stiu ce trebuie sa urmez ca sa lucrez in controale la magazinele alimentare, sa verific marfurile, nu stiu ce presupune ANAF ...? (mai mult)
Ca sa lucrez la ANAF VAMAL ce facultate trebuie sa urmez? Sau in general ca sa lucrez la ANAF pentru controale
Bună! A absolvit careva facultatea de psihopedagogie speciala sau încă studiază și îmi poate spune cum este? Dacă merita sau nu și dacă aveti deja loc de munca acolo? Mulțumesc!
Bună seara! Cum ar fi mai avantajos pentru angajat, sa ii fie mărit salariul sau să i se ofere câteva sporuri și să rămână cu același salariu? Dar pentru angajator cum ar fi mai avantajos? Ofer...? (mai mult)
Salut. Îmi puteți da o idee de afacere în care sa investesc 10.000€ iar într-un an sau doi să scot măcar 8000de lei pe lună?
Salut, ce meserie poți avea daca termini liceul tehnologic?(stiti voi..liceul ala unde se duc numai elevii cu medii mici, liceul ala de la care nu ia nimeni bacul.) Ce meserie pot avea după ce termin...? (mai mult)
Salut. Sunt student în anul 4 la farmacie. Dacă termin farmacia și după 3 ani de lucrat în domeniu fac chimia, ce să fac ca să lucrez în timpul celei de a doua facultăți cu normă întreagă?...? (mai mult)
Buna! Pareri Universitatea,, Vasile Alecsandri,, Bacau?
Aud des in ultima vreme " Merge treaba? " Are vreo semnificatie ascunsa sau care e faza ca devine repetitiva si plictisitoare... :p Nu ii vad rostul si e foarte stupida avand in vedere ca noi ca romani...? (mai mult)
Salut, vreau să dau probe la o echipă de fotbal, am 18 ani am fost la liceu cu program sportiv unde am făcut fotbal nu pot să zic de performantă dar inainte de asta am jucat la liga a 3- a si la...? (mai mult)
Buna ziua! Mie imi place foarte mult gatitul si dupa ce termin cu liceul si cu bacul vreau sa fac un curs pentru bucatari, doar ca nu sunt cel mai indemanat om, si mi- e cam rusine sa merg sa fac pe acolo...? (mai mult)
Salutare. Am și eu o întrebare dacă se pricepe cineva. Caut un loc de munca și cam peste tot se cere o calificare. Partea nasoala este ca am doar 8 clase. La toate cursurile de calificare care sunt...? (mai mult)
Salut, vreau să îmi fac worker visa in Uk, dar îmi trebuie testare în engleză, credeți că pot folosi rezultatele de la bac?
Facultate inginerie tehnologică si management industrial Brasov pareri?
Bună! Puteți să îmi recomandați, vă rog, cărți în limba engleză utile pentru un asistent de laborator? Îmi doresc să învăț termeni medicali în limba engleza.
Salutare! Am o intrebare legata de un post de munca la stat.In anuntul postului este specificat faptul care cel care aplica pentru post trebuie sa fie licentiat in stiinte economice.Acuma vine intrebarea:...? (mai mult)
Buna. M- am angajat ca operator Chat pentru o banca din Anglia și azi mi- a venit echipamentul. Sunt doua monitoare, un mini pc(e cat un router), cabluri de alimentare, tastatura și mouse. Problema...? (mai mult)
E adevarat ca biologii mor de foame si ca nu se castiga mare lucru din asta? Sunt pasionat de natura si de fauna si vreau sa ma inscriu la bio la UBB iar ai mei imi tot zic ca din asta nu se castiga si...? (mai mult)
Ce facultate ati alege:Facultatea de Chimie Alimentara, Chimie Medicala sau Farmacie?
Dacă faci scoala de subofițeri de pompieri poți avansa la Ofiter prin munca multa, silința și altele?
Bună. Anii lucrați în strainatate, iti sunt recunoscuti in RO? Lucrez ca asistenta medicala in strainatate. Si am inteles ca daca nu lucrezi in tara timp de 5 ani, va trebui sa dai iar un ...? (mai mult)
Bună! Care sunt atribuțiile ajutorului de barman? Cineva care a lucrat în domeniu?
Daca o sa devin inginer agronom sau inginer agricol ce o sa trebuiască să fac, ce salariu in mare parte as putea câștiga și ce liceu trebuie sa urmez? As fi vrut să fac Liceu Agricol Industrial(Brașov...? (mai mult)
Salut. Stie cineva care sunt pasii care trebuie trecuti la viza medicala pentru scoala de agentie de politie?
Bună! Am câteva întrebări despre meseria de secretară sau avocat! SECRETARĂ 1) Trebuie să urmez un liceu sau o facultate specifică? 2)Ce salarii are în medie o secretară? 3) Cu ce se ocupa...? (mai mult)
Cum ați caracteriza un șef pe care îl simțiți și care este arogant și sarcastic din fire dar care încearcă să- și țină aroganța în frâie, apelând la profesionalism și diplomație? ...? (mai mult)
Ce sa aleg dintre Calculatoare si Comunicații pentru apărare și securitate de la academia tehnica militara?
Buna, am si eu o intrebare, exista posibilitatea sa iti plateasca compania aeriana cursurile pentru pilotaj ca in schimb sa lucrezi la ei pentru o anumita perioada?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ElenaD05 întreabă:
farcry444 întreabă:
Anonimhack35 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O s?- ?i zic cum vad eu situa?ia.Te n?eleg fiindc? ?i eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani ?i m- am distan?at de el ?i el...acum regreta dar degeaba, ma ?in ct mai departe de...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)
Spiderman
Ai trait in suspans la fiecare film cu Spiderman? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre acestea!