Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
Salut! As vrea sa stiu si eu niste licee filologie/stiinte sociale din Bucuresti in care pot intra cu media de la 6 in sus. Mersi
De 3 ani tot ma gandeam sa imi schimb viata, sa merg la studii intr- un alt oras mare in Italia. Faza e ca locuiesc intr- un orasel italian de vreo 4 ani dar tot ma simt naspa si trist ca nu fac ceea ...? (mai mult)
Hello! In legătură cu admiterea la UPT AC secțiunea Informatică, am cautat de ceva timp un tabel sau ceva concret pe care sa scrie modalitatea de admitere, pentru ca am înțeles ca poți opta pentru...? (mai mult)
Bună! Anul acesta termin liceul, dar nu știu exact unde vreau sa merg mai departe. Oscilez între școală postliceala de politie sau la facultate, profilul fiind de limba și literatura romana- limba...? (mai mult)
Salut. Sunt la liceu (X) si vreau sa ma duc in IT (sunt mate-info) dar nu stiu exact pe ce. Imi puteti da niste detalli sau sfaturi despre joburi in it si ce se face acolo si ce imi trebuie.
Am comandat de la bershka ieri 10.02. 2022 și a spus ca îmi va veni coletul joia care vine dc asa de târziu
Salut, m- as gandi sa intru in armata, de regula imi plac antrenamentele, lupte si sa trag cu o arma.Plus ca este satisfactia ca faci ceva care multi cam fug. Puteti sa- mi povestiti din experienta...? (mai mult)
Cum pot afla date despre inginer Gabriela Gane, nascuta Tigoiu, angajata inginer chimist la Uzina Tractorul din Brasov, In anii 1960- 1963, era, inca, in activitate la uzina Tractorul din Brasov.Va...? (mai mult)
Ce faci când ai o funcție importantă și îți face avansuri cineva tânăr și frumos? Cum îți păstrezi obiectivismul funcției, imparțialitatea daca doriți?
Salutare! Ce se lucrează la operatori de productie cablaje auto? E adevarat ca trebuie sa ai mare forta sa lucrezi acolo? Altii zic ca e greu, altii ca nu, ce să mai inteleg?
Bună! Am văzut că s- au dat startul înscrierilor la școala de subofițeri de jandarmi, Fălticeni și Drăgășani. Am văzut că trebuie diploma de bacalaureat iar eu încă sunt în clasa a 12 ...? (mai mult)
Ce este aia facultate, dar master, dar doctorat? Nu inteleg ce sunt.Ce invat acolo..cum se dau examne daca se dau..cum ma pot angaja? Ce este CV ul? Sunt inca la liceu dar nu inteleg ce trebuie sa fac...? (mai mult)
Salut TPU. Sunt clasa a 10 a la un liceu nu foarte bun din orasul meu dar nu e rau si efectiv nu stiu ce sa fac dupa ce dau bacul. Voiam sa merg pe ceva militar de exemplu marina dar nu stiu.La scoala ...? (mai mult)
Salut! DAU FUNDA! Cum se face promovarea in grad la armata? Adica vreau sa dau la SGP, am bac luat si vreau sa merg la SGP si sa promovez in grad pana la caporal cls. I. Dupa cativa ani ma gandesc...? (mai mult)
Buna, as putea intra la Academia Forțelor Terestre daca am aparat dentar si par scurt scurt? (mentionez ca sunt fata).
Ce facultate as putea urma incat dupa ce o termin sa pot aplica relativ cu usurinta la un job in care sa am un salariu decent(2000- 2500 de lei de inceput)? Sunt pe filologie in clasa a 12 a si nu stiu...? (mai mult)
Bună ziua.Stiti cumva cam ce întrebări se pun la un interviu pentru postul de asistent medical? Am trecut cele 2 probe și am interviul joi...Mulțumesc
Pentru 2 camere este ok sa platesti o menajera cu 100 de lei? Calcatul nu este inclus. Vine la 2 saptamani.
Salut, stiti ceva de jobul mecanic de locomotiva? M-ar interesa sa lucru in domeniul asta dar nu stiu daca e nevoie de bac sau unde fac scoala pentru asa ceva
Salut, Daca aveti informatii cu privire la admiterea in institutiile militare imi puteti spune la ce materii se da examen de admitere la scolile de maistri si subofiteri in speciala la Fortele Aeriene? ...? (mai mult)
Salut. Vreau sa fac Glovo in Focsani! Am completat quiz-ul din aplicația lor acum o luna si tot nu m-au contactat! Sugestii?
Salut, am o nedumerire. Am 12 clase (fara bac) la liceul sportiv. Eu vreau sa dau la armata ca si sgp, ce este o specialitate, ce specialitati poti sa ai ca si sgp fara bac. Ps: fortele terestre.
Buna seara, vreau sa incep sa lucrez pe platformele Tazz, Glovo etc... daca mi- ati putea da un sfat(cat se castiga, care sunt zonele ce le mai bune sa preie comenzi) orice detaliu e bine- venit. Multumesc...? (mai mult)
Bună! Dacă as vrea să urmez după liceu școala de subofițeri jandarmi ar conta ce profil as alege la liceu? De exemplu cineva care a ales științe sociale are un avantaj față de cineva care a ales...? (mai mult)
Salut! Dacă vreau să mă fac pilot de avion (de pasageri sau de armata), ce liceu, facultate trebuie sa urmez? Va mulțumesc!
Salut.M- am decis sa fac un experiment la Glovo 10 ore 7/7 pe Bicicleta bine eu sunt pe jos dar sunt trecut pe bicicleta si fac si cu mijloacele de transport in comun cum mai fac si alti curieri.Deci cat...? (mai mult)
Ce cariera recomandați dacă imi place statistica, matematica și un pic de informatica? M- am regăsit in munca pe care o face un analist de date sau statistician, însă cunosc prea putine detalii...? (mai mult)
Sunt curios, voi ce joburi veti? Eu la randul meu sunt in cautare si m-ar ajuta. Stiti alte joburi de baza, cautate, in afara de IT si Arhitectura care platesc in aceeasi zona?
Ce domenii /cariere sunt pe partea de statistica (matematica)? Menționez ca in curând voi termina facultatea de matematica-informatica.
Un curs de infirmiera în Cluj, știe cineva? Sa fie autorizat ma refer. Macar un site de încredere dacă știți din auzite, daca nu pe cineva care a urmat un asemenea curs în Cluj. Mulțumesc:)
La facultatea de psihologie si științele educației la specializarea de pedagogia învățământului primar si preșcolar in afara de proba eliminatorie se mai dau si alte probe?
Din ce se da examenul de admitere la facultatea de pedagogie (daca se da)? Ce probe sunt?
Vreau sa devin tehnician veterinar, dat am terminat doar profesionala care e de 11 clase și acum sunt la seral pentru a avea 12 clase, pot sa încep un curs de tehnician veterinar înainte de a termina...? (mai mult)
Ai nevoie ca și jandarm\ polițist sa deții criptomonede sau sa investești la bursa? Și la ce se refere cuvântul acționar din articolul precizat de lege
Buna ziua! Sunt clasa a 11a si as dori sa devin redactor. Este necesara facultatea de litere? Daca da, cat ar trebui sa iau in BAC pentru a putea fi admisa? Multumesc!
Ca sa te poti angaja in armata care este lungimea maximă a părului pe care o poti avea?
Care este lungimea maxima pe care o poti avea ca sa te angajezi ca soldat în armată?
Salut TPU! Am și eu o intrebare, urmează să mă angajez ca ajutor de pizzar ce face mai exact un ajutor și daca este dificil?
Am facut analizele medicale (medicina muncii) pentru a ma angaja la o firma, dar m- am decis, nu mai doresc sa ma angajez la acea firma, nu am semnat niciun contract, o sa trebuiasca sa platesc eu ...? (mai mult)
Bună! Am câteva întrebări : E grea informatica? Trebuie să știi foarte bine engleză? Cât câștigă un IT-ist în UK? Dau funda la cel mai bun răspuns.
Care este cea mai bună facultate de inginerie chimică?
Buna seara. Ma puteți ajuta cu materiale pentru tema mea de licenta? Eficienta utilizării forței de muncă în agricultura României comparativ cu alte state membre ale Uniunii Europene. Inca nu ...? (mai mult)
Salut,doresc si eu sa devin profesor de engleza(1-8) si nu stiu ce trebuie sa fac, cumva este necesara inca o limba de stiut in afara de engleza si in plus la ce facultate dau?
Buna, as vrea sa stiu ce posturi pot obtine in armata (sunt mate-info intensiv si as prefera sa fie un post bazat pe informatica) si ce academii militare ar fi sugerate pentru acele posturi.
Buna, am o intrebare. Daca doresc admiterea la jandarmerie dar anul asta de liceu am avut media la purtare 8 si in semestrul 2 voi avea 7. DOAR ANUL ACESTA, in restul doar 10, exista vreo sansa sa...? (mai mult)
Un salariu de 1700 de lei net este decent pentru un contabil care lucrează la o firma mare de contabilitate și duce firma pana la balanta și inchide lunile și acum invata declarațiile și...? (mai mult)
Salut! Vreau sa cer si eu părere sincera persoanelor care au făcut facultatea si au considerat- o ușoară. Știu că e relativa treaba și că fiecăruia îi este ușor in domenii diferite, dar aș...? (mai mult)
După ce faci facultate de teologie sociala in ce domeniu te poti angaja?
Este in Romania facultatea de Teologie Ortodoxă Sociala cu frecventa redusă?
Se poate intra in armata de la varsta de 18-20 de ani? Ca fiind fată si as vrea să știu mai multe despre asta atât cat si limita de greutate și înălțime si ce criterii sunt.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The Originals
Stii totul despre vampiri, varcolaci si hibrizi? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul The Originals!