Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
Salut. Se cauta ingineri geodezi, topografi?
Bună seara! Are cineva idee unde pot face și eu curs de electromecanic Ploiești?
Intrebare pentru cei care au facut cursuri de marketing digital: Ce curs de marketing digital ati facut, v-a folosit si l-ati recomanda?
Salut! Sunt elev in clasa a 8 a si doresc sa ma duc la un liceu de profil uman, dupa ce termin liceul pot sa urmez o scoala de electronica, iar apoi sa ies electronist?
Salutare TPU, sunt băiat, am 23 de ani, din Braşov, am carnetul cat b de 7 luni şi vreau să mă angajez ca şofer. Am tot auzit că pentru începători în domeniu se poate începe la curierat,...? (mai mult)
Bună seara! Doresc să strâng bani pentru a face câteva schimbări în viață, fiindcă este necesar. In primul rand îmi doresc o chirie/rată pentru o garsonieră într- un oraș cu diverse posibilități...? (mai mult)
Buna ziua! Ma adresez persoanelor ce au absolvit medicina de recuperare (fizioterapie/kinetoterapie/balneofiziokinetoterapie), ce program de masterat ati urmat? Doresc recomandari de mastere si Universitati,...? (mai mult)
Salut TPU! Credeți ca m- ar ajuta sa fac un curs de arte, mai exact de desen, înainte de a face un curs de tatuaje? Desenez de când eram mic, nu vreau sa spun ca desenez perfect, pentru ca nu știu...? (mai mult)
A mai lucrat cineva ca, copiator de chei? Ce experiențe ati putea oferi?
Ce trebuie sa fac ca sa lucrez la CFR ca "naș"?
Pentru a te alatura SIAS sau SAS este mai bine sa fii absolvit scoala de agenti sau academia de politie?
Bună! Am tot văzut anunțuri privind nevoia tarii de noi militari voluntari. Din câte am văzut, pe parcursul stagiului de pregătire persoanele care aleg sa facă asta primesc 2.700 de lei pe luna,...? (mai mult)
Buna, as vrea sa ma apuc de balet, am 18 ani, stiu ca este tarziu dar acum mi- am descoperit pasiunea pentru muzica clasica si balet. Am facut 2 ani gimnastica cand eram mica, 3 ani dans, 1- 2 ani...? (mai mult)
Bună! Facultatea de Inginerie Electrică, profil electromecanica m-ar ajuta într-o viitoare cariera de ofițer la poliție sau este necesar neapărat "Dreptul"?
Salut! Sunt un elev in clasa a12a la mate info si m- ar interesa ultimele medii de la Ingineria sistemelor respectiv Calculatoare si Tehnologia informatiei de la Automatica si Calculatoare din Iasi.Multumesc...? (mai mult)
Salut! Am 14 ani si nu stiu ce sa fac.:) Adica sunt un baiat pasionat de technologie. In Septembrie intru la liceu si nu stiu ce sa aleg in functie de viitor...cu ce ma puteti ajuta? Mi ar placea sa fac...? (mai mult)
Salut! Cam care ar fi diferențele dintre un subofițer jandarm si un ofițer jandarm? Dacă ești subofițer poți deveni ofițer in timp?
Bună! Puteți să îmi spuneți la ce licee se găsește profil de limbi străine? Și că o părere despre ce materii sunt orar și cât de greu este! ????❤️
Salut TPU! Părinții mei se cearta aproape în fiecare zi... Tatăl meu aseară cica s- a întâlnit cu o fata dar el nu recunoaște dacă a făcut asta sau nu. Mama mea nu are nici o putere doar taica...? (mai mult)
Salutare,cam ce salariu se castiga la mack donals cu tor cu bonuri de masă, bonusuri si sporuri?
Salut as vrea sa dau la mapn armata am si bacul luat. Stiu ca anul trecut ca sa fi admis se desfasura o evaluare psihologica: test de aptitudini și de personalitate, valuarea capacității motrice (probe...? (mai mult)
Heyyy TPU! Sunt Bogdan și mă bate gândul să mă înscriu la cursuri de actorie :)) Vreau să devin actor, dar, bineînțeles cu munca. Credeți că la 13 ani este prea târziu să mă apuc de actorie?...? (mai mult)
Buna! Imi doresc sa intru la facultatea de limbi straine din Bucuresti. In primul rand as dori sa stiu daca pot sa dau la aceasta facultate daca eu sunt pe profilul de stiinte sociale. Ar trebui sa ma...? (mai mult)
Am o problema serioasa. Sunt in clasa a 8- a, dau anul acesta examen si bazandu ma pe rezulate, voi intra la liceul dorit. Am note bune atat la romana, cat si la matematica. Eu vreau la arte. Dar...? (mai mult)
Ce note trebuie sa ai la matematica etccc la gimnaziu ca sa intri la jandarmerie?
Vreau doar sa stiu pentru viitor, unde ma pot angaja cu un 8 in bac si ce se intampla.
Operator calitate. Este sau nu un loc de muncă greu pentru o persoana care nu are experiență? Este obositor? Este nevoie de rezistenta la efort fizic? Sunt multe cerințe ce trebuie îndeplinite și...? (mai mult)
M- am angajat recent, eu sunt cam emotiv din fire, ma întreb ce sa însemne următoarele comportamente ale colegilor mei: un coleg ma ia foarte des de după cap, ma bate pe spate ușor, o colega îmi...? (mai mult)
Bună TPU! Știe cineva dacă poți face injecții cu acid hialuronic ( buze, corectare nas, bărbie etc)si botox daca faci postliceala de asistent medical generalist? Sau trebuie facultate de asistenta?...? (mai mult)
Salut TPU, cunoaste careva un site de incredere pentru locuri de munca in afara? Zic fara tepe si testate va rog frumos. Nu am pretentie unde, cat timp vorbesc engleza si nu ma ia peste picior ca sunt...? (mai mult)
Ce profil de liceu ar trebui sa urmeze cineva care ar vrea sa ajunga regizor de film?
Unde aș învăța mai bine la seral sau la liceu la zi? Și dacă m- as înscrie la filologie aș face față oare? Eu am fos la profesională pe profilul mecanic auto. De timp nu este nimic o problemă...? (mai mult)
Pot lucra în armata după liceu (stiinte sociale)?
Dacă am 18 ani, dar nu am facut armata voi primi si eu livret militar? Am rude care au facut armata acum mult timp și zilele astea au primit.
Bună ziua! Ce sa aleg intre un salariu din Romania și unul în Germania, de 1600 euro, de baza(dar prin agentie)? Cât reușesc să strâng în 12 luni in cele două cazuri? Cu cat rămân în Germania...? (mai mult)
Conteaza media la purtare la academia fortelor aeriene si daca da, cat trebuie sa fie?
Mai fuge lumea de munca in constructii sau șantier? Tot grea a ramas munca de acolo sau s- a mai usurat? Caut sa incep altceva de munca pentru ca m- am săturat de fast fooduri si nici nu e asa de bine...? (mai mult)
Ca sa faci școala de pilotaj pentru piloți de avion trebuie neapărat sa ai un venit mare ca să faci un împrumut în banca pentru înscrierea la școală? M- am uitat pe site- ul scolii de pilotaj ...? (mai mult)
Hello! Urmeaza sa am maine primul interviu online pentru un job la Deichmann! As vrea sa stiu si eu cum este, ce intrebari se vor pune. Ceva sfaturi, va rog! Daca e careva pe aici care a lucrat sau...? (mai mult)
Buna! Am si eu o intrebare... Am cautat pe net si nu gasesc. Mi- am construit din nou maselele cu pivoti, la fisa medicala de la politie, in special Academia de Politie, ma considera inapt? Poate o ...? (mai mult)
Daca lucrez intr- un depozit de farmacie, sunt sanse ca personalul sa ofere cadouri de medicamente, din bunatatea colegilor? Am auzit de la unii din cercul meu ca ar fi posibil, adica stocuri care ...? (mai mult)
Salut,în ce țara e cel mai bine sa pleci la munca?(în străinătate)
Salutare TPU. Sunt clasa a 12-a si ma gandesc sa fac ASE-ul la contabilitate. As vrea sa stiu daca este o meserie care merita? Cat se castiga? Ce beneficii imi aduce? Multumesc.
Lucreaza cineva de pe aici in domeniul Comunicarii? Stiti unde as putea gasi in mod deosebit anunturi cu astfel de joburi? Multumesc!
Buna, as dori să știu care sunt pașii de urmat să pot profesa, după ce termin facultatea de biologie și master în biologia medicala? Sau ce master să urmez să pot avea o profesie? De la persoane...? (mai mult)
Acuma pe 12 februarie am examenul teoretic pentru CPI marfa, am niște prieteni care au promovat și îmi spun să nu îmi fac griji, că o să fie bine și o să trec, adevărul că la întrebările...? (mai mult)
Bună TPU! Eu as vrea sa devin jandarm dupa liceu, pentru a deveni unul trebuie sa faci o academie de 6 luni sau o facultate specială?
Buna ziua, Eu după ce iau diploma de bacalaureat, doresc sa fiu bun la inginerie Mecanica, inginerie Aerospațială și Inginerie Aerodinamică. Întrebările mele sunt: 1. Ce fel de stiinta...? (mai mult)
Daca vreau sa ma fac profesor de universitate dupa ce termin facultatea, cum as putea proceda?
Ce facultati credeti ca sunt de viitor?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
LisaJulie întreabă:
Kufu95 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The good wife
Te-a captivat povestea Aliciei si crezi ca stii tot despre acest serial? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre The good wife!