Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
Salutari! Am si eu nevoie de parerile voastre, scuze ca este atat de lung, sper sa cititi tot, doar aici pot apela. Am terminat in 2021 un liceu tehnic, specializare "Electromecanica", am ...? (mai mult)
Cat castiga un Ospatar în UK? Și cum găsesc un site pentru locuri de munca uk..ospatari..sa nu fie țepari?
Imi poate recomanda cineva o școală postliceală pentru asistenți medicali în Craiova? M-ar interesa în cazul în care nu iau nota destul de mare pentru facultatea pe care o vreau.
Buna, cum stii la ce facultate sa te duci?
Cum este programul unei săptămâni de munca atunci când lucrezi in 2 ture cate 12 ore? Mă interesează cum este pauza dintre zilele de muncă și cum se trece de la o tura la alta? Credeți că este...? (mai mult)
Intrebare pentru cei care au facut cursuri de marketing digital: Ce curs de marketing digital ati facut, v-a folosit si l-ati recomanda?
Ce intrebari se pun la un interviu de angajare de obicei?
Salut TPU, Sunt clasa a 8 a si vreau sa intru la colegiul economic din Buzau pe gastronomie. Aveti idee cu ce se mananca economicul? E multa matematica?
Ca ce poti lucra in cibernetica? NU in Romania
Cine se pricepe si cine lucreaza in Shutterstock, iStock Photo, 500px Prime, Stockxpert, SmugMug Pro, Dreamstime, Etsy, Flickr, Getty Images, pentru a posta poze, imagini si a scoate si bani ...? (mai mult)
Este chineza, japoneza, ebraica sau araba o limbă mai căutată pentru un expert contabil? Știu deja de engleză că este necesară, dar una în plus reprezintă un punct în plus în carieră
Hey! Pentru rezidențiat in specialitățile chirurgicale, cu precadere cardio- vasculara sau ginecologie, este absolut necesara efectuarea stagiilor in afara pentru performanta? Cat timp se pleaca pentru...? (mai mult)
Buna! Un consultant într-un anumit domeniu poate tine consultanta mai multor institutii sau doar la una?
Bună! Aș dori să dau la Facultatea Aerospațiala din cadrul Universității Politehnica din București. Îmi poate spune cineva cum se calculează media de admitere?
Salut TPU. Am 15 ani si sunt la un liceu pe profil mate- info. Pe viitor vreau sa dau la UPB, sa iau masteratul in automatica si calculatoare. La ce instituii de stat as putea sa dau cu aceasta facultate?...? (mai mult)
Cele mai bune facultăți de drept din București? Nu contează dacă e de stat sau privată. Sa fie cea mai buna.
Salut! Am 18 ani, sunt in clasa a 12 a și doresc sa aplic la o facultate unde primul pas spre admitere este trimiterea unui cv. Nu am mai făcut asta pana acum și m- am documentat putin pe internet ...? (mai mult)
Am reusit sa deschid o portita spre dezvoltarea profesionala intr- o cariera de asigurari. Numai ca depinde o buna interactiune cu oamenii. Cum as putea incepe o relatie cu oameni straini in legatura...? (mai mult)
Ce ai nevoie pentru a fii inginer cibernetic? (nu stiu daca ma exprim bine)
Unde as putea gasi baremul medical pentru SRI? In sensul in care, pentru a te angaja la SRI ai nevoie sa treci si de o proba medicala, insa unde vad in ce consta aceasta si acel 'barem medical' care...? (mai mult)
Bună! Aș dori să știu ce ar trebui sa fac ca să ajung profesoară de BIOLOGIE,? Ce liceu, facultate? Dar medii?!
Buna, o parere despre Valoris Center? Cine a mai lucrat, am un interviu luni!
Salut, Salut. Am și eu o întrebare pentru voi fără să mă luați la mișto Unde mă pot angaja cu studiile astea 11 clase profesionala, am diploma. Știu că la poliție îmi trebuie bac ...? (mai mult)
Salut! Am făcut școală profesionala de mecanic auto, de un an jumătate sunt ucenic mecanic într- o reprezentanță ford, continui studiile la învățământul seral pe profilul tehnician transporturi,...? (mai mult)
Salut! Am 18 ani si tind sa ma orientez spre o cariera in Jandarmerie. Am de gand sa dau la scoala de jandarmi de la Falticeni. Am citit articole despre asta, m- am informat dar am zis sa arunc si aici...? (mai mult)
Saluut TPU, ce joburi/locuri de munca îmi recomandați? In Iunie împlinesc 18 ani și evident nu am nici un fel de experiența, dar mi-ar plăcea ceva usor/de vara. Multumeesc
Salut. Sunt un baiat pasionat de Tehnologie si IT am 14 ani Vreau sa stiu si eu ce fel de Ingineri inventeaza si creeaza tehnologie sau daca sunt ingineri care si creeaza tehnologie si o programeaza?
Buna ziua! Stie cineva daca pot gasi un loc de munca la distanta(remote), in strainatate exclusiv cu limba romana?
Care din cele 3 categorii își riscă cel mai mult viața pe timp de război ofițerul, subofițerul sau gradatul? Și care primește toate onorurile și meritele după terminarea războiului?
,,Candidatul ideal este mult mai mult decât un simplu executant,,.Cum vi se pare aceasta formulare dintr-un anunț de angajare?
Salutare! Vreau sa aplic pentru un concurs din sursa externa la pompieri, dacă voi întra voi fi SGP, vreau sa știu dacă cu timpul mai pot creste din grad adica din SGP sa ajung ofițer
Ce face un Om de stiinta?
Merita sa faci facultatea de limbi străine?
Salut! Sunt clasa a 12 a si vreau sa merg la facultate..problema e ca nu stiu ce sa aleg. Eu m- am gandit la următoarele:facultatea de drept Facultatea de construcții civile Facultatea de agronomie...? (mai mult)
Există cineva care studiază la facultatea de limbi străine? Dacă da, ați putea să îmi spuneți dacă are vreo noimă să fii traducător sau interpret, în cazul meu, de limba chineză simplificată? ...? (mai mult)
Buna seara TPU. Sunt interesant de ani buni de zile de cariera militara. Sunt clasa a 10 si sunt dedicat in aceasta meserie nu- mi doresc altceva. Vreau sa va intreb, sunt destul de informat dar, as ...? (mai mult)
Buna! Sunt pe profil de filologie dar vreau să dau la medicină dentară. Sunt sigura că poți trece de examenul grilă la chimie și biologie, dar îmi e frică că nu voi rezista pe parcursul celor...? (mai mult)
Salut, Este adevarat ca poti face bani prin GoPublish?
Daca am terminat un profil economic, pot aplica la facultatea de biologie?
Stie cineva cand se fac inscrierile la armata anul acesta? Pentru SGP. Multumesc.
Salut! M-am înscris si eu la liceul militar și am auzit ca este si o probă de interviu.Am auzit ca e usoara, dar as vrea sa stiu în ce constă. Si ce întrebări sunt?
Am o mare dilemă. Nu pot alege dintre a ma face profesor de matematica, fiindcă o ador si a ma face fotomodel,am un corp frumos si mult potential, și imi place. Sfaturi?
Salutare. Vreau si eu sa stiu daca te poti angaja in Austria cu vaccinul johnson. Pe net am gasit ca e valabil pentru calatorie, nu am gasit nimic legat de munca. Multumesc
Angajatorul se poate uita in Revisal să vadă unde am lucrat?
Salut.ce domeniu e bine plătit în Anglia? Gen domeniu fără facultăți. unde pleacă Romanii. Nu are rost sa rămân în România. vr sa plec și sa lucrez în Anglia...chiar dacă părinții mei ...? (mai mult)
Imi puteți da un sfat? Sunt clasa 12 la profil chimie- bio si ma gandesc sa incep o facultate dar nu sunt hotarat. In ultimul timp m- am gandit la Gheorghe Asachi din Iasi Facultatea de costructii civile...? (mai mult)
Cat castiga un soldat gradat profesionist si ce beneficii are pe langa bani de chirie?
Salut.ce pot sa mai adaug la numele meu pe care vreau sa îl pun la canalul meu de Youtube? Numele începe cu Tech
Vreau nume pentru un canal de youtube..va rog ... vreau sa postez content de genul Top 10 animale pe cale de dispariție Top 10 cele mai periculoase țări. Asta vreau sa postez. vreau un nume va...? (mai mult)
Salutare tuturor. Sunt clasa a8- a. Am terminat semestrul 1 cu media 8, 16. Vreau sa dau la colegiul militar Tudor Vladimirescu din Craiova. Anul trecut am avut media anuala 8, 35. In clasa a5- a ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
Mindfulness întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
LisaJulie întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Numele reale ale celebritatilor
Stiai ca numele real al lui Nicki Minaj este Onika Maraj? Sau ca pe Marilyn o chema de fapt Norma Jean? Afla cat de bine cunosti celebritatile momentului.