Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
Salutare! Care sunt cerințele si probele pentru a profesa ca jandarm? Ce salarii sunt?
Bună ziua! Dacă am implanturi mamare, operație estetica și vreau sa fiu cadrul MAI- Politie, o sa am probleme la vizita medicala? Ați fost în situația aceasta și ați trecut cu bine de examinarea...? (mai mult)
Salut ce ar trebui sa fac daca vreau sa intru la mate- fizica in primul rand fizica nu prea am facut la scoala pentru ca profesorul nu prea intra mai deloc la ore si mate abia din anul acesta avem un prof...? (mai mult)
Cum iti promovezi canalul de Youtube?
Cat castiga profesorii din America? Salariul e mai mare ca cel din România?
Bună! De ce este nevoie pentru a deschide o "mică afacere" cu printuri? (De exemplu, sa faci invitații de nunta,cărți de vizita, imprimat pe tricouri). Mulțumesc anticipat!
Dacă fac cursurile de la cisco, as putea lucra pentru ei remote doar cu acele cursuri? Este îndeajuns unul sau ar trebui si celelalte?
Salutare TPU! In ultima vreme am inceput sa imi scriu tot felul de aforisme, filosofie in general, si am aratat la mai multa lume si la toti le- a placut, cei mai multi imi spuneau ca am talent. Vreau...? (mai mult)
Buna ziua, doresc sa ma angajez la Tazz, Glovo, etc, dar nu stiu exact procedura, vad multe anunturi pe olx, le dau mesaj, nu raspund. Am aplicat pe diferite site- uri, la fel, nimic. Cum este...? (mai mult)
Sunt student la un colegiu pe un profil alimentar in an terminal in Marea Britanie si doresc sa imi continui studiile la o facultate in Romania. Acum problema este ca cei de la CNRED imi cer gcse+ gce ...? (mai mult)
Salut! Vreau sa ma apuc de un curs de frizerie, doar ca mai am 6 luni pana împlinesc 18. Se pot face chiar dacă nu sunt major?
Știe cineva cum pot ajunge mecanic de locomotiva și ce studi îmi trebuie? Sau bac
Cât se câștigă în general în Timisoara in fast food/shaormerie/ajutor bucătar/bucătar?
Salutare! Sunt foarte indecis, as vrea sa merg la scoala de politie, dar nu stiu la care, la Campina sau Cluj? Sunt din Maramures, dar vad ca locurile la Cluj sunt pe la 200 si cele de la Campina sunt...? (mai mult)
Salutare! Poate nu e categoria potrivita, nu am idee unde sa pun intrebare asta. Poate e o intrebare stupida dar, te invața sa conduci la scoala de politie? Daca nu ai permis, te invața ei cumva?...? (mai mult)
As vrea sa ma transfer la anul(in clasa a 10 a adică) la un liceu de arte, pe specializarea de design, ce probe trebuie sa dau și din ce se dau tezele? Eu sunt momentan la un liceu cu profil uman, ...? (mai mult)
Salut! Dacă vreau să mă fac profesor de matematica ce ar trebui sa urmez? Este urgent. Vă mulțumesc.
Buna, vreau sa dau la academia de politie dar am un dinte stramb este vreo problema?
Buna ziua! Sunt o adolescenta de clasa a 8a si m- ar interesa liceul militar. Sunt pasionata de chimie si biologie, sunt ok la fizic si m- ar interesa cariera de medic militar. Cei care stiu cu ce se ...? (mai mult)
Buna TPU! La facultatea de medicina faci probleme la chimie?
Salut, poti intra la Armata sau Politie fara permis auto? Dau funda :)))
Știe cineva dacă mai trebuie nota de la evaluarea naționala pentru liceul militar?
Este vreo diferenta între programator și inginer programator? Dacă termini o facultate de informatica cu tot cu licență iar pe licență scrie "Licențiat în Informatica", asta se traduce prin...? (mai mult)
Un curs de contabilitate de timp de 2 luni poate asigura un loc de munca ca, contabil primar? Cam cat ar fi salariul pentru cineva junior, cu acest curs?
Ce trebuie sa fac pentru a deveni asistent de producție?
Buna! Sunt eleva in clasa a 8 a si incep sa ma gandesc serios sa dau la un liceu militar. Ce parere aveti? Cum este viata acolo? …Merita? ….Am auzit destul de multe lucruri rele si as vrea sa stiu...? (mai mult)
Salut, pot să fac academia de poliție in viitor daca am fost privat de libertate timp de un an pentru o faptă în minorat? Mai exact la jandarmi? Dacă ești cursant al academiei cât de des poți...? (mai mult)
Poți deveni web developer fără facultate în domeniu? Dacă ai voința si iti dau interesul, te poți angaja sau găsești ușor loc de munca ca web developer, fără facultate în domeniu? Este cineva...? (mai mult)
Sunt in clasa a VIll- a, visul meu este sa devin pilot, ce liceu ar trebui sa urmez? Trebuie neapărat un liceu militar sau pot sa urmez un liceu oarecare bineînțeles cu standarde ridicate și pe urmă...? (mai mult)
Cum pot ajunge un health coach?
Buna! Credeti ca este tarziu sa dai la Academia de Politie/Scoala de Agenti de Politie la 23-24 ani? Pe locurile pentru minoritati se intra mai usor? Cat de stricta este proba medicala?
Cat e salariu la un model care apare in lenjerie intima?
Cand caut locuri de munca pe site- urile aferente (ejobs, olx, publi24, lajumatate, etc), unii angajatori spun ca nu cer experienta, studii, diploma, abilitati, ca ei ii vor antrena pe cei noi...? (mai mult)
Buna! Ce facultate trebuie sa urmez și ce profil pentru a ajunge inginer proiectant?
Care este nota minimă pentru proba scrisă din cadrul admiterii in licee militare?
Pot sa devin psiholog scolar daca fac licenta in asistenta sociala si master din psiho? Sau numai consilier?
Când se dau probele pentru militar?
Buna. Pareri UMF Iasi, AMG?
Este cineva care studiaza Asistență Medicala(facultate)? Constanța daca se poate. Mulțumesc!
Buna ziua. Intrebare pentru angajatii Vodafone care se ocupa de persoanele juridice: se face comision usor sau e greu sa iti atingi targetul? Daca nu ating targetul nu primesc niciun leu in afara de salariul...? (mai mult)
Buna, ce tip de poza se pune la cv? Gen pot sa pun poza din a 12 a, cea de la promoție? Sau trebuie o poza recenta?
Hei TPU! Dupa terminarea facultății cat timp ai la dispoziție sa dai liceenta? Am terminat la Spiru in 2011.
Buna, imi puteti recomanda va rog cateva facultăți care ma ajuta să imi iau un job bun de viitor? Parintii mei ma obliga să dau la medicina sau la academia de politie dar mie nu- mi place niciuna....? (mai mult)
Ce salariu are un dispecer 112 (status)?
Aș vrea să studiez în Franța la limbi străine. Oare care este procedura de înscriere?
Salutare, stie cineva cum as pot face un cont uber eats pentru bicicletă? As fi recunoscător, dau funda+vot.
Salut TPU! După ce semnezi contractul de 5 ani în Legiunea Străina, ai dreptul să te retragi după 2-3 ani de exemplu din serviciul militar?
Buna. Sunt clasa a 11- a iar pentru cand termin liceul mi-am propus sa dau mai departe la FPSE in Bucuresti. Domeniul Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar. Pareri, sfaturi?
Am 25 de ani şi nu- mi gasesc un loc de muncă. Am lucrat la un restaurant dar am fost dată afară din cauza colegelor care işi bateau joc de mine eu fiind mică de statură nu indrăzneam sa comentez! ...? (mai mult)
Salut, sunt pe a 12- a si am nevoie de o parere pentru alegerea facultatii. Vreau sa fac o facultate decenta, dar care totusi iti lasa ceva timp limber. Dintre UBB Cluj, UTCN ETTI si UTCN AC, care ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
Mindfulness întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
LisaJulie întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Numele reale ale celebritatilor
Stiai ca numele real al lui Nicki Minaj este Onika Maraj? Sau ca pe Marilyn o chema de fapt Norma Jean? Afla cat de bine cunosti celebritatile momentului.