Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 22 Noiembrie 2024 sunt:
Buna seara, va rog am nevoie urgent de un răspuns. Mi.sa cerut pentru angajare extras de cont. Eu am ing.dar de ce a cerut extras de cont pentru angajare?
Ce salariu ai în Cibernetica?
Salutare lume, am și eu o nelămurire daca îmi fac singur vizualizări pe YouTube și postez un videoclip și îmi creez alt cont și fac singur vizualizări afectează cu ceva canalul?
Cum te poți angaja la aeroport? cu facultate am înțeles
Bună, am o întrebare. Anul acesta am terminat cu bac- ul și m- am înscris la doua facultăți, si anume contabilitate si informatica de gestiune si matematica- informatica. Ambele ma atrag, însă...? (mai mult)
Vin și eu cu o întrebare, în prezent învățătoare, studentă la facultatea de drept anul 2, doresc să îmi schimb domeniul și am de ales între poliție, Jandarmerie, armată, care dintre...? (mai mult)
Pot termina o facultate dacă nu prea știu limba engleză, limba de predare la facultate este limba română.
Bună ziua, îmi poate spune și mie cineva, ce pot face cu un master în psihopedagogie? Mă ajută cu ceva sau e destul sa am doar licența?
Buna! Am o întrebare. Recent, am fost respinsa de la umfcd. As vrea sa stau un an acasă pentru a mă pregăti să intru la anul, dar multi îmi recomanda postliceala un an ca sa nu ies din ritm. Aveți...? (mai mult)
Bună ziua, știe cineva dacă pot intra la liceul pedagogic Botoșani cu media 6.70 pe profil de filologie?
Devinopolitist.ro, site-ul e de încredere?
Salut TPU, am si eu o intrebare legata de transferul dintre universitati. Spre exemplu daca intru acum la Facultatea de Matematica si Informatica Bucuresti (departamentul de matematica) este posibil in...? (mai mult)
Bună seara,pentru proba teoretică la categoria B ce trebuie să învăț, mulțumesc!
Bună! Mă poate lămuri cineva ce înseamnă "studii liceale tehnice" într- un anunț de angajare? Mai exact vreau sa stiu dacă se referă strict la profil tehnic. Eu am absolvit un liceu tehnic cu ...? (mai mult)
Am o intrebare, am facut 2 facultăți teoretic una de 3 ani ( Politehnica) și continuarea ei, profilul difera și nu am luat licenta, si nu am o licenta cu care ma pot angaja (o meserie), si ma gândeam...? (mai mult)
Există laboratoare de studiu și cercetare pe partea de fizică în România? Și dacă terminăm facultatea de fizică, putem lucra în cercetare? Pe ce direcții ar fi cercetarea în domeniul fizicii...? (mai mult)
Bună dimineața! Dacă intru ca ingrijitor educatie timpurie la stat și am postliceala de asistenta medicala generalist ce salariu voi avea?
La fabrica de instinctoare ce trebuue sa faci? Repari sau ce? Cati lucreaza pe tura?
Bună seara! Ce face un ingrijitor educatie timpurie?
Știe careva cum se numește job- ul online al celor de la eMag care este online și trebuie sunați clienții? ( marketing teams, logistics teams, retail teams, customer care, marketplace, commercial,...? (mai mult)
Se poate sa- ti dai demisia daca managerul nu e la munca? Vreau sa- mi dau demisia mâine, vineri, doar ca managera si- a luat un weekend prelungit. Se poate sa- i las cererea in birou? Sau trebuie sa...? (mai mult)
Bună ziua! Știe care cum pot aplica online pentru un job la eMag?
Salut,la cererea de înscriere la concursul de jandarmi-sursa externa la secțiune: "absolvent al"... Ce scriu? Menționez că am bacul, apoi am făcut o școală postliceală.
Ce meserie poți practica după profilul tehnic/producție media?
Bună. Ce doriți sa va faceți când veți fi mari și de ce? Avem traducători în comunitate? Se poate lucra și de acasă? În special de engleza. Profa mea de engleza inițial a fost traducătoare...? (mai mult)
Buna seara, nu stiu de unde sa incep am o problema si nu ma pot linisti. Am terminat clasa a 12a, unde am luat bac- ul cu media 8, 05 (sincer daca la romana pica poezie aveam peste 9 media dar infine...? (mai mult)
Bună ziua! La ora actuală sunt studentă în anul 3 la facultatea de Biologie, specializarea Biochimie din cadrul Universității București. Diploma de absolvent îmi va conferi calificarea de, , ...? (mai mult)
Bună seara, anul acesta am terminat liceul și am intrat la facultatea de Geografie, specializarea Geografie pură. Eu mi- am ales limba de predare limba romana, dar problema este că am văzut pe ...? (mai mult)
Studiile de licență efectuate in România trebuie echivalente pentru a putea activa in străinătate in domeniul pentru care te- ai pregătit pe parcursul facultății? (Pentru exemplu, termin facultatea...? (mai mult)
Buna TPU! Sunt intr- o incurcatura si sper ca o sa ma puteti ajuta! Zilele trecute m- am inscris la o facultate dar nu am intrat si eram in asteptare asa ca mi- am retras dosarul si m- am dus in alta ...? (mai mult)
Am terminat clasa a 11 a si dupa bac vreau sa ma fac detailer auto dar nu stiu la ce facultate sa dau. Ceva sfaturi si indrumari?
Hey,cam cât ar câștiga cei de la protecția consumatorului?
Buna Sunt clasa XI- a A la profilul mate- info, m- am decis și aș vrea să merg pe construcții la Cluj- Napoca, și aș dori să mă apuc de pe acum sa învăț și dacă poate cineva sa îmi zică...? (mai mult)
Pareri despre job-ul de operator flexibil?
Buna. Am și eu o nelămurire. Anul acesta, in unitatea școlară, s- a scos un post pe viabilitate 4 ani și 12 ore pe 1 an, la disciplina mea. Am depus continuitate și mi s- au acordat pe postul...? (mai mult)
Salut…vreau un sfat. Am 17 ani maxim si fac peste 4 luni 18 ani si vreau sa ma angajez part time dar tot am incercat sa gasesc si nu gasesc de loc..nu mai vreau sa stau pe banii parintilor pur si simplu...? (mai mult)
Salutare, sunt curios care sunt salariile ale kinetoterapeutilor la început și cum avansează ele, sunt la facultate și vreau sa știu la ce sa ma aștept!
Buna! Daca am dat admiterea la un centru universitar pentru medicina, dar nu intru cu nota respectiva la acest centru, credeți ca este posibil sa fiu acceptata la alt centru unde au mai ramas locuri...? (mai mult)
Buna! Am terminat Facultatea de Kinetoterapie si Master de Reeducare Motrica si somato functionala (ambele la UNEFS) si profesez de aprox 7 ani in recuperarea pediatrica. As vrea sa fac modulul psihopedagogic...? (mai mult)
Bună ziua! Am o mare nelămurire… Am ajuns în cele din urmă să depun continuitate in perioada in care se depun cererile de inscriere pentru concursul de titularizare, am primit si depus si acordul...? (mai mult)
Salut,un job part time în Bacău, fără mc deoarece nu au posturi libere.Mulțumesc!
Bună dimineața, anul acesta am terminat liceul și am intrat la facultatea de Geografie, specializarea Geografie pură. Eu mi- am ales limba de predare limba romana, dar problema este că am văzut...? (mai mult)
Bună, îmi place geografia încă de când am fost micuță, am fost admisă la Facultatea de Grografie, specializarea Geografie pură, dar problema este că eu la școală nu am făcut deloc engleză....? (mai mult)
Hello, am și eu un interviu în câteva ore pentru postul de casier-încasator la Red Sevens. Eu nu prea am mai avut treabă cu jocuri de noroc. A lucrat careva ceva similar? Avantaje, dezavantaje?
Buna! Vreau sa ma angajez full time la un job in retail. Ideea e ca in septembrie, ar trebui sa imi dau demisia (motive personale legate de sanatate). Stiu ca nu e o perioada prea lunga, dar daca as ...? (mai mult)
Buna ziua, la dosarul de înscriere la jandarmi- sursă externă trebuie să pun și diploma de 12 clase? Deși e evident că le am odată ce pun diploma de bac. Am auzit păreri și păreri și nu știu...? (mai mult)
Ajutor, este URGENT! Va rog am o situație în felul următor: am lucrat la un magazin alimentar pentru o perioadă de aproape un an, apoi ei m- au anunțat că închid magazinul și că nu îl mai ...? (mai mult)
Buna, sunt admisa la unibuc pe locurire la distanta. Ma pot transfera in semestrul 2 la locurile cu taxa la zi?
Buna! Am intrat la o facultate acum in sesiunea din iulie, as putea sa dupa ce confirm locul sa renunt si sa merg la alta aplicand in septembrie?
Daca vrei sa lucrezi in Germania, pe un post intr- un depozit sau fabrica, ti se da in afara de salariu, si un venit minim universal garantat si cat ar fi acesta? Si acolo cum sunt costurile de trai...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Anonimms128 întreabă:
nyoentox2002 întreabă:
10Bubico întreabă:
Generalgrevious031 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Oameni si realizari
Stii oare cui trebuie sa multumesti pentru internet, telefon mobil, bec sau televizor? Hai sa vedem