Salut, sunt pe a 12- a si am nevoie de o parere pentru alegerea facultatii. Vreau sa fac o facultate decenta, dar care totusi iti lasa ceva timp limber. Dintre UBB Cluj, UTCN ETTI si UTCN AC, care ...? (mai mult)
Cum sunt profesorii din America? Sunt mai dedicati ca in Romania?
Hei, Unde se poate angaja în București o femeie aproape de 50 de ani care nu știe să folosească calculatorul și are 12 clase? Ce ați recomanda?
Daca am notele la purtare pe anii liceului 8 8 9 10, la ce instituții de stat pot sa dau? (Politie... Etc)
Ce părere aveți despre persoanele care muncesc până la epuizare? O fac pentru performanță, bani, îmbunătățire, să-și impresioneze superiorii sau că sunt workaholici?
Matematica care se studiază în America e identică cu cea din România?
Cat de greu este sa gasesti un job ca tehnician dentar? Este o meserie cautata?
Salut TPU! Daca ati fi pusi in postura de a alege una dintre urmatoarele 3 domenii ce ati alege -Medicina -Armata -Informatica
Buna seara! Imi doresc foarte mult sa urmez o cariera in politie, iar anul acesta as dori sa ma inscriu la Academia din Bucuresti. In schimb nu gasesc informatii despre postul pe care il visez, si nu...? (mai mult)
Salut, am de gand pe viitor sa ma angajez la o firmă de transport valori, ca șofer pe 3, 5t, mai exact la CitOne. Are cineva idee la ce riscuri m- as putea expune? Am nevoie de permis port- armă...? (mai mult)
Hey, cu ce se ocupa mai exact politia de la investigații criminale? Pt ca m ar interesa pe viitor aceasta ramura.Multumesc
Buna! Cum v-a afectat starea de sanatate turile de noapte?
Bună. Vreau să intru la Poliția de Frontieră, dar nu știu cum stă treaba cu școliile pe care le pot urma și unitatea la care mă repartizează după ce voi termina anii de studiu.Eu nu fac parte...? (mai mult)
Buna ziua, intr- un an o sa fac varsta de 18 ani si am decis din timp sa imi construiesc o cariera la jandarmerie! Ce ar trebui sa invat pentru a absolvi? Inafara de Limba Romana+ o limba straina la ...? (mai mult)
Buna ziua, pentru cei care cunosc problema.In sistemul ANP, in cazul demisiei din penitenciar fără îndeplinirea perioadei contractuale obligatorii, plata cheltuielilor de școlarizare se poate face...? (mai mult)
Daca cineva a facut cont pe fiverr pentru a genera un venit in plus, se intampla ceva daca ce scriu acolo nu este adevarat? Adica, sa spun ca am lucrat ca scriitor sau editor (am facut asta pentru...? (mai mult)
Salutare prieteni, mai am câteva întrebări. ce pot găsi de muncă la ora actuală, am 10 clase, dar am permis de 2 ani, și cu permisul in buzunar sa nu veniți să- mi spuneți ca doar să- mi...? (mai mult)
Buna știe cineva site de făcut bani?
Ce ati alege dintre MAI si ANP(sc agentilor de penitenciare) si de ce?
Aveți idee dacă în 2022 se mai recrutează elevi de la licee civile de profil mate info, la licee militare?
Salut. Merita sa te alaturi IPA ROMANIA? Internațional Police Association?
Merită să lucrezi ca traducător de limba mandarină în România? Am văzut site- uri în care arată că devine din ce în ce mai populară, deci aș dori niște răspunsuri adevărate, nu de genul,...? (mai mult)
Ma poate ajuta cineva. Mi am pus datele de la card pe only fans sa mii transfer de pe site pe card. Și îmi scrie ca plata a fost procesata dar m-am uitat pe card și nu am nimic
La liceul vocational Octav Bancila Iași profil Muzica ce contează mai mult? Media Examen sau Probele muzicale
Ce parere aveti despre sistemul ANP? Ati incuraja tinerii sa dea acolo?
De ce angajatorii ofera bonusuri, premii, cadouri, vouchere de sarbatori pentru angajati, dar nu direct acei bani?
Ce liceu trubuie sa fac sa fiu mecanic de locomotiva?
Daca sunt a licenta la sociologie si vreau sa dau la master la asistenta sociala sau marketing sau resurse umane, pot? Daca da, trebuie sa dau teste pentru a sustine diferentierea, asa cum se facea ...? (mai mult)
Eu sunt la licenta la sociologie si stiu ca pot profesa in mai multe domenii, insa nu sunt sigura de joburile din anumite domenii. Ce joburi sunt disponibile in domeniul de resurse umane, mass- media,...? (mai mult)
Salut. Stie cineva job.uri de acasa dar care sa nu necesite nu stiu ce informatii gen IT sau mai stiu eu ce. Lucruri relativ usoare de facut care sa nu necesite anumite specializari. Multumesc...? (mai mult)
Salut TPU. Am un prieten care vrea sa mergem la mare vara asta sa facem bani, ca cica are el niste cunoscuti pe acolo si ne da 2000 lei pe luna. Munca nu e grea(barman) din ce zice el ca a mai fost ...? (mai mult)
Salut TPU! Sunt un baiat de 14 ani si nu stiu ce sa fac imi place foarte mult tehnologia si la fel de mult IT. In septembrie intru la liceu inca nu stiu ce sa aleg sau ce sa fac pe viitor, imi place matematica(algebra...? (mai mult)
Aveti idee odata la cati ani se scot locuri in corpul ofiterilor, pentru a fi ocupate prin examen de catre subofiteri?
Dupa ce imi termin cursurile si masteratul si ies ofiter, pot alege eu unde doresc sa lucrez ca si ofiter sau voi fi repartizat unde este nevoie de mine?
Cum poți promova la job înaintea unei persoane care are multi prieteni, o viață de cuplu exemplară și o stare super pozitivă mai mult decât enervanta când tu ești practic opusul? Știu, e urat,...? (mai mult)
Buna, cum pot sa promovez contul Onlyfans? Se poate dacă plătesc fata sa promovez pe Instagram Facebook twitter
Salut! Am o intrebare. Proba scrisa la examenul de admitere de la Facultatea de pompieri din cadrul academiei are aceleași subiecte ca cele de la Scoala de subofiteri pompieri? Deoarece nu gasesc pe internet...? (mai mult)
Daca am fost scutita la sport pe toata perioada liceului ma poate afecta la adimitere la politie?
Buna, In ce consta examenul de trecere in corpul ofiterilor? Ce test/e sunt necesare, ce fel de studii superioare trebuie sa fie indeplinite si din ce materie se sustin acestea? (spre ex. sunt elev ...? (mai mult)
Buna! Imi poate spune cineva mai multe despre vizita medicala pentru liceul militar, ce consultații se fac si o aproximație la preț? Multumesc!:)
Bună! Sunt elevă în clasa a 11- a, specializarea științe ale naturii. Sunt foarte nehotărâtă în ceea ce privește bacul, dar și facultatea..ma gândeam la facultatea de chimie, specializarea...? (mai mult)
Buna TPU! Am 16 ani si nivel B2 spre C1 de engleza insa doar B1 pe certificat Cambridge care este luat acum 3 ani. As vrea sa castig niste bani si ma gandeam ca as putea sa dau meditatii la copiii mai ...? (mai mult)
Ce fel de calitati sau aptitudini trebuie sa ai daca vrei sa ajungi medic? Aici ma refer la un chirurg sau cineva care face operatii grele, nu la care te duci sa- ti dea adeverinte si retete cand esti...? (mai mult)
Salut! Dacă vreau sa ma fac polițist ce liceu, facultate trebuie sa urmez. Este urgent. Va mulțumesc
Salutare! Vreau sa imi spuneti si mie, cei care stiti, cum sa invat Electromecanica, cu ce se mananca, daca puteti sa- mi faceti o descriere, sa zicem asa, vreau sa- mi cumpar niste carti, dar...? (mai mult)
La evaluarea națională din clasa VI-a la a treia materie la care voi da, va trebui s-o aleg eu sau se trage la sorți?
Pareri tehnica dentara Umfst? Si despre facultate in sine.
Salut. Am șanse sa ma descurc la examenul de politie din acest an dacă am început doar de acum pregătirea?
Știți un loc unde ma pot angaja part-time, ca elev in zonele Mioveni sau Pitesti?
Consideri ca in Romania exista meserii/job-uri/skill-uri bine platite? Daca da, care sunt acestea?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
Nina1980 întreabă:
manuelus50 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Pe aripile vantului
Ai facut cunostiinta cu Scarlett O'Hara si mult iubita ei mosie, Tara? Atunci, hai sa vedem cat de multe stii despre filmul care a facut istorie?