Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Salut! Dacă vreau să mă fac actor ce liceu, facultate, etc trebuie sa urmez. Va rog răspundeți urgent.
Salutare, cineva care lucreaza in domeniul cartografiei, imi puteti da un model de plan general de redactare al unei harti?
Salutare Am si eu nevoie de exemple si rezorvari la teste pshihologice ( partea de mate,analiza ) pentru mai,politie, armata. Mersi de ajutor.
Este un factor decisiv sediul în alegerea unui job?
Salut, am auzit ca pentru a intra pe smurd ca si asistent medical (paramedic asistent) am nevoie de diploma de 12 clase (liceu), scoala de asistenti medicali (postliceala) si un curs de de formare la...? (mai mult)
Salutare. as dori și eu o informație și cer seriozitate. sunt elev în clasa a 11a și am auzit ca s- ar putea la terminarea anului acesta sa pot sa dau probe și sa merg în armata, respectiv clasa...? (mai mult)
Salut.Ce bonusuri zilnice, saptamanale, lunare sunt pe numarul de comenzi efectuate cu Uber, Bolt, BlackCab etc sunt? Dar care este anul minim si maxim la o masina cu care poti sa te apuci de Uber, Bolt,...? (mai mult)
Intrebare pentru cei din MAI sau care cunosc persoane din MAI. Cum se poate face transferul din administrativ la operativ si cam cat dureaza? Trebuie o anumita perioada de vechime?
Buna ziua Vreau sa ma duc la scoala de poliție din Câmpina si am o intrebare. Sunt din Constanta, pot in Weekend sa plec acasa? Gen in fiecare Weekend.
Ai nevoie de certificat verde sau de testul covid-19 la interviu de angajare?
Daca am dioptrii mari (miopie) nu pot da la politie?
Bună seara prieteni Ce părere aveți despre facultatea din Timișoara? As vrea sa urmez la aceasta facultate profilul Planificare Teritorială. Ce părere aveți? Mai ales ca eu sunt pasionat de ...? (mai mult)
Buna. Eu sunt in prezent studenta la facultatea de drept in România, însă mi- as dori sa studiez master- ul in străinătate. Sunt conștientă ca in alte domenii se poate, însă când vorbim despre...? (mai mult)
Ce salariu are un maistru militar auto? În MAI
A fost cineva în Olanda la muncă? Și vorbesc de firme serioase, nu firme fantomă și țepe. Care a fost experienta voastră cu munca, dar și cu țara și locuitorii ei? Câți bani făceați pe ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre facultatea administrarea afacerilor ase? Se poate gasi un job usor? Si ce legatura are unesco cu acest departament
De ce unii oameni copiaza alti oameni? :)) Multe cunostinte ma copiaza, fac aceleasi etape pe care le fac si eu in viata, daca le zic ca vreau sa fac lucrul x, se apuca si ei imediat sa fac acel lucru...? (mai mult)
Salut. As vrea sa ma angajez pentru prima data. Am 20 de ani, sunt la facultate. Habar n- am de unde sa incep, as vrea un serviciu mai usor ca sa pot sa ma mai ocup cat de cat si de facultate. Ce imi...? (mai mult)
Salut, am terminat acum un an școala de poliție și aș vrea să mă apuc de facultatea de drept la fără frecvență pentru ca mai apoi, dacă se scot locuri la ofițeri să încerc, dar întrebarea...? (mai mult)
Cum este să lucrezi in bucătărie la KFC?
Daca termin la AFT, pe viitor, pot incepe cursurile pentru operator FNOS, sau pot numa ca FOS?
Salutare, Ce parere aveti de facultatea de inginerie a instalatiilor din cadrul UTCB, merita aia 4 ani, se cauta meseria de inginer instalatii? Ce alte variante iti ofera dupa terminarea studiilor,...? (mai mult)
Bună ziua, ce pași trebuie sa urmez ca să ajung ofițer. Ps:sunt la liceu
Salut.vr sa plec în UK. Am nevoie de viza sau ceva? intenționez sa stau în vacanță vreo 14 zile după vr sa muncesc acolo ca bucatar sau ospatar. În februarie fac 18 ani și vr sa lucrez pe banii...? (mai mult)
Vreau sa ma inscriu la armata, dar imi doresc sa conduc camionul armatei, cum se procedeaza gen sa fiu sofer in armata? Precizez ca am categoria C+E.
Este mai utilă araba sau mandarina în România în domeniul contabilității și al afacerilor? Doresc seriozitate
Salut, pentru cei care lucreaza in domeniul medicinei, imi puteti spune care este sporul de specialitate la dermatologie?
Merită să lucrezi ca traducător specializat în limba mandarină în România? Mă refer ca salariu și la condiții de muncă
Se merită să fii traducător de limba chineză? Mă refer ca salariu și condiții
Salut! Dacă vreau sa ma fac profesor de muzica ce liceu, facultate și ce trebuie sa urmez. Vă mulțumesc. Este urgent.
Salut TPU! Am o problemă existențială!:)) îmi place să scriu poezii, să compun cântece, să citesc critică literară, să analizez videoclipuri muzicale, să pictez dar în același timp îmi...? (mai mult)
Nu cunosc prea multe despre meseria de taximetrist de aceea întreb. Cum știu taximetriștii toate străzile, locațiile și adresele, mai ales în orașele mari? Știu că acum au GPS dar cei din...? (mai mult)
Salut. Unde te poți angaja fără să fii vaccinat?
Salut! Doresc sa urmez cursurile facultatii de transporturi, ingineria autovehiculelor, departamentul autovehicule rutiere din cadrul upb. Stie cineva ultima medie de admitere cu care s- a intrat in ...? (mai mult)
V-ati gandit vreodata sa va luati un an sabatic? La ce varsta si de ce v-ati ocupa in acel an?
Bună! Știți cumva ceva locuri de muncă în străinătate, în afara de agricultură? M- ar interesa pentru anul următor în domeniul hotelier sau menaj. Dacă știți pe cineva, vă rog să- ...? (mai mult)
Transfer de la Titu Maiorescu la Carol Davila. Sunt student anul 3 la Titu Maiorescu medicina generala si vreau sa ma transfer la Carol Davila din motive personale (printre care si faptul ca nu imi ...? (mai mult)
Bună, sunt intr- o situație critica cu facultatea de psihologie, nu sunt admisă la nici un examen (5 examene), am foarte multe atestestari neterminate, ce sa fac? Oare sa cer sa ma exmatriculeze?...? (mai mult)
Ce aplicatii pot fi folosite pentru a cunoaste persoane care lucreaza intr- un anumit domeniu si a socializa cu ele (eventual sa te poti si imprieteni cu cineva care lucreaza in acel domeniu)? Daca faceti...? (mai mult)
Salut! Am o intrebare importanta si as vrea sa raspunda doar cei in cunoștiință de cauza. Dacă urmez faculatea de Drept din cadrul Universității Titu Maiorescu am aceleași șanse de angajare profesională...? (mai mult)
Salutare! Este prima data cand postez aici, si o sa incep cu o problema pe care o am. In prezent locuiesc in Bucuresti, am 25 de ani si lucrez ca grafic designer (oarecum). Lucrez de aproximativ...? (mai mult)
Buna TPU! Nu vreau răspunsuri aiuristice date după părerea voastră, vreau răspunsuri concrete de la oameni care au cel puțin experiența despre ce urmează sa întreb, asta in cazul in care nu...? (mai mult)
Cand intru in semestrul 2 ce se face cu media de pe semestrul 1
Salut TPU! Am primit o oferta de a lucra la o firma de curierat pe raza judetului meu, din ce mi s- a spus salarul e minim pe economie + 0. 50bani pe colet, intrebarea e pentru cei care sunt la firme...? (mai mult)
Vreau sa fac o felicitare de ziua iubite meke
Salut. Ce ziceți sa ma fac chirurg sau doctor de familie?
Ce salariu are un profesor de matematica care abia a început sa lucreze (deci fără vechime in domeniu)? Are vreun spor pe lângă salariul de baza? Adică nu lucrează în weekend sau de noapte, poate...? (mai mult)
Stie cineva un liceu din Focsani pe profil stinte ale naturii? vreau sa ma duc la facultatea se medicină dar nu stiu la ce liceu sa ma duc,mentionez ca sunt un elev vu media 8, 50
Merita sa ramai în România? la modul sa lucrezi aici? Sau sa pleci în afara? eventual sa strângi bani acolo și sa vii înapoi sau sa ramai de tot acolo.
Cine imi poate calcula media am 7, 8,8,si 6 in teza
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nina1980 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Meghan Trainor
Cat de multe stii despre artista care a urcat in topuri cu piesa "All About That Bass"?