Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Cu ce medie s-a întrat la liceul Nicolae Bălcescu pe profilul Stiinte ale naturii din Cluj Va rog răspundeți urgent. Va mulțumesc
Salut Sunt in clasa a 8a și am doar 10 pe linie, oare ce profile trebuie sa urmez ca sa devin chirurg Va rog răspundeți urgent Va mulțumesc
Daca am avut anuale de peste 9, 75 credeti că voi avea la en peste 9?
Salut. La anul doresc să merg la mate info intensiv info. Am foarte multe intrebari despre acest profil. Pot da proba de bilingv chiar daca nu reusesc sa ma duc la bilingv? Din cate am auzit se dau 4 ...? (mai mult)
Salut. Exista liceul Biologie-chimie in Cluj?
La Facultatea de Inginerie Medicală este nevoie de multă matematica sau fizica? Daca am terminat un profil uman m-as descurca?
Salut TPU! Vreau sa lucrez ca livrator mancare si voiam sa stiu ce sugestii aveti. Sunt student si nu vreau sa depind de locul de munca si imi doresc sa pot lucra oricat de mult sau putin sau deloc. Este...? (mai mult)
La UNATC, sectia actorie, cat la % conteaza media de la bacalaureat?
Salut. Ce profil trebuie sa urmez la liceu ca sa devin chirurg liceul de biologie-chimie sau de stiinte ale naturii? Raspundeti urgent. Va mulțumesc
Buna,imi puteti spune ce studii trebuie sa urmez pentru a deveni registrator medical? Multumesc
Salut! Dacă faci facultatea de drept în țara în care vrei să profesezi(nu România) este posibil? Deși ai alta naționalitate.
Bună! Știe cineva când încep înscrierile la liceu militar "Mihai Viteazul" din Alba Iulia? Eu știam ceva de Ianuarie sau Februarie dar vreau sa știu o dată exacta. Ce trebuie să fac și unde trebuie...? (mai mult)
Am fost la in job la un hotel pentru postul de receptioner, unde am stat 4 zile in training, apoi am lucrat 2 zile. In acest timp mi- am dat seama ca nu este ceea ce vreau, iar între timp am primit...? (mai mult)
Este cineva dispus să mă ajute să înțeleg matematica si sa ma pregătesc de evaluare?:/va rog sunt clasa a 8 a
Salutare, când se mai organizează concursuri pentru posturi în poliție din sursă externă?
Salut! Sunt elev la o scola postliceala sanitara si vreau sa dau la aramta SGP anul viitor, dar am cateva intrebari. 1. Cat costa analizele medicale? (eu am mai fost in 2019 la CM in care m- au luat...? (mai mult)
Salut TPU, am vazut la stirile protv ca se poate face o cerere pentru panouri fotovoltaice, si iti dau ei bani sa cumperi si mai pui tu, ce este si unde pot pune o cerere?
Salutare, nu vreau sa va plictisesc cu povestea mea ..prin 2011 din cauza unor alegeri greșite in viata si a unui cerc vicios de prieteni am renuntat la scoala, in clasa a 9 a semestrul întâi. As ...? (mai mult)
Buna TPU Sunt in clasa a 8 a dar problema este ca nu stiu la ce liceu sa ma duc mentionez ca sunt un elev de media generală 8, 32 8, 42 8, 60...etc de 8 imi puteti recomanda un liceu din Focsani(vreau...? (mai mult)
Salut, sunt student la Academia de Politie, Poliția de Frontiera, întrebarea mea este, cat de greu este, ca după ce termin academia și continuarea studiilor respectiv masteratul sa ma pot transfera...? (mai mult)
Ce acte trebuie sa plec în Anglia la muncă? Unde trebuie sa merg și ce trebuie sa fac? Dau fundă!????????????
Hei! Sunt clasa a 12 a si vreau sa studiez pe mai departe Facultatea de medicina- AMG la UOC. Am cautat foarte multe informații despre acest subiect pe net si nu am gasit mai nimic(gen teste de admitere...? (mai mult)
Buna! Sunt elev in clasa a 10 a, profil bio- chimie si pe viitor as vrea sa ma fac asistent criminalist. Din cate am inteles, dupa terminarea liceului trebuie sa fac o scoala de agenti de politie cum...? (mai mult)
Cum pot sa devin antrenor de sănătate Medical Meddium? Am văzut că sunt mulți pe Instagram care se intitulează așa.
Buna, as vrea sa fac niste cursuri de contabilitate in Bucuresti, stiti cumva care sunt cele mai bune cursuri si daca mai trebuie sa dau vreun examen la Institutul Contabililor dupa finalizarea cursurilor?...? (mai mult)
Care este deosebirea dintre "profesor învățământ preșcolar" (absolvent facultate) și "educator" (absolvent liceu pedagogic)? Sau dintre "profesor învățământ primar" (absolvent facultate) ...? (mai mult)
Buna, de unde stiu daca sunt buna pentru medicina?
Buna tuturor! Sunt studenta la Carol Davila in ultimul an si am nevoie de cateva site- uri medicale cu articole stiintifice de unde ma pot inspira pentru licenta. Va rog sa imi recomandati, pentru cine...? (mai mult)
Buna, Anul viitor o sa fac seralul (3 ani) ca sa pot da bacul, stiti cumva daca in timp ce fac seralul as putea face si o scoala de asistente (care nu cere bacul)?
Stie cineva unde pot sa gasesc, sa citesc legislatia pentru politie, vreau sa dau la Campina si am auzit ca acum se da si legislatie?
Ce salariu are o asistentă medicală la dgaspc? Știu ca exista sporuri (de weekend, spor de noapte, vechime etc) dar poate cunoaște cineva cam cât este cu exactitate, la cineva cu 1an vechime in...? (mai mult)
Salut! Mai este rentabila meseria de miner in 2021?
Știe cineva dacă o sa mai crească salariile din domeniul medical în România (medici, asistente medicale, infirmiere)?
Se mai găsesc locuri de munca în străinătate pentru cupluri? Dacă da, unde? Ce bani?
Cum este facultatea de Chimie Medicala? Unde poți sa lucrezi după terminarea facultății? Cât de greu îți găsești loc de muncă? Cât de grea este facultatea? Cata chimie trebuie sa știi la începutul...? (mai mult)
Salut, ca să ajung paramedic SMURD, ce profil trebuie sa urmez?
Exemplificati intreprinzatori de succes români.
Sunt locuri pastrate special pentru cei de la liceul militar la academia de politie? Adica prima oara sa aplice cei de la liceul militar si apoi cei cu un liceu normal
Salut! Știți cam ce salarii ar avea profesorii la liceu începând cu 1 an experienta, 0-5 ani și +10 ani experienta adică vechime? Răspunsuri serioase va rog
Bună! Sunt clasa a XII- a, in curând vine bacul și sunt cam indecisa in privința facultatii la care să dau. M- am gândit inițial la asistenta medicala, mi s- a părut o meserie frumoasa, am asistenți...? (mai mult)
Stiti cumva cum se face decontarea abonamentului simpa trans?
Salut. Cum este viața de curier? Toată lumea spune că viața de curier este stresantă, că sunt zile când stai și până la 10 noaptea cu coletele însă eu cred că dacă te plimbi cu mașina,...? (mai mult)
M- am înscris pentru postul servant in cadrul MAI. De pe 23 noiembrie până pe 29 (înscriere), iar dosarul cu celelalte documente necesare până pe 5 decembrie DUMINICA (ora 16) (ținem cont că...? (mai mult)
Salutare tuturor...Pentru a mă putea anganja in domeniul it, (nu ma refer la partea de programare) mai mult la cea software si hardware..am nevoie de o diploma/facultate anume...eu unul mă pricep, ...? (mai mult)
Salut TPU! Stiti daca la ubb Cluj e admitere fara media din bac? Adica e doar admitere tip examen la ei? Pentru ca sunt uman si as vrea sa fac pregatire doar la informatica si dau admitere sa intru la ...? (mai mult)
Salutare! Recent sunt interesat sa dau mai departe la facultate in domeniul desenelor digitale insa nu gasesc domeniul respectiv sau cel putin nu il recunosc. Stiu ca majoritatea cer la grafic design, ...? (mai mult)
Cum ajungi sa lucrezi ca vanzator/casier la un magazin?(orice fel de magazin)
Bună, sunt clasa a 12 a pe profil de filologie. Aș vrea mai departe să dau la Facultatea de Psihologie. Voi ce părere aveți despre această facultate?
Hei TPU! Sunt in clasa a 11 a si m- ar incanta ideea sa devin medic legist, stiu ca e multa munca dar sunt gata sa incep, insa as dori niste informatii mai concrete despre ce facultate /facultati sunt...? (mai mult)
Buna! Este cineva care a studiat la Facultatea de Litere si lucreaza in domeniu, astfel incat sa imi poata raspunde la niste intrebari? Multumesc anticipat!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nina1980 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Meghan Trainor
Cat de multe stii despre artista care a urcat in topuri cu piesa "All About That Bass"?