Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Cum ajungi sa lucrezi la evidenta populatiei? Iti trebuie o facultate (daca da care) sau e suficient bac-ul?
1.Ce îmi trebuie pentru a deveni bucătar? 2. Daca ma duc în construcții și nu știu unele chestii ma ajuta băieții care sunt cu mine sau trebuie sa le învăț? 3.Care este salariul pentru bucătar...? (mai mult)
Buna. Sunt tineri care vor sa se apuce de hip hop aici pe site? Caut tineri începători care cântă hip hop din Timișoara pentru proiecte pe termen lung.
As putea lucra la Google, Facebook, Youtube sau alte platforme social media din Romania? Se poate lucra cand vreau, dupa timpul meu liber, avand si alt job? As dori o indrumare, va rog.
Salut. As vrea sa dau la scoala de agenti de la Campina insa parintii si apropriatii mei ma descurajeaza cu lucrul acesta. Pe de alta parte, prietena mea nu este de acord sa lipsesc 6- 9 luni de zile ...? (mai mult)
URGENT! Pot sa ma transfer de la profilul filo la pedagogic...nu contează prin ce mod dar vreau sa ma transfer la pedagogic
Cât câștiga în România un asistent medical generalist ce termina postliceala? Dar dacă termina facultatea?
Salutare, spuneti- mi va rog termin liceul foarte mult imi doresc sa intru la o academie, universitate de politie, politie de frontiera, nu importa, adica in domeniul politie. Am media de 8, 50 mereu...? (mai mult)
Buna! Poti deveni educator specializat doar cu un curs de formare acreditat? Sau trebuie urmate cursurile unei facultati de psihopedagogie? (am urmat liceu cu profil uman, facultate neterminata). Am incercat...? (mai mult)
Buna! In ultima perioada imi doresc din ce in ce mai tare sa ma fac educatoare si as avea cateva intrebari, pentru cei cunoscatori. Am terminat liceu cu profil stiinte- sociale. Am urmat cursurile facultatii...? (mai mult)
La școlile de politie și jandarmi este o vârstă maxima ca să poți întra?
Sa dau bacalaureatul sau sa mă orientez spre o școală postliceală mai bine?
Dacă m- aș hotari sa dau bacalaureatul care imi este restant din cauze medicale, la ce facultate sau școală de calificare as putea sa dau daca sunt inclinat cel mai mult spre paranormal, religie,...? (mai mult)
Ce face un infirmier la spital și cum ajungi infirmier măcar dacă altceva nu se poate? Neaparat trebuie sa schimbe bolnavii sau există mai multe feluri de infirmieri? Facultatea de Teologie Socială...? (mai mult)
Dacă sunt in clasa a 12 a si vreau sa dau la medicina militara (UMF Tg-Mures), pot da primele probe incepand din ianuarie chiar dacă dau bacul abia in vara? Nu vreau sa mai aștept un an.
Cam care ar fi salariul la h&m pentru un job cu jumatate de norma in Bucuresti ca si asistent de vanzari?
Bună, În cadrul UVT există și un program de licență cu specializare doar în limba română (pentru a putea deveni profesor de limba și literatura română), fără a studia și o limbă străină...? (mai mult)
Hei! Știu că sună ciudat și poate fara sens, dar dacă vrei să îți deschizi o firma de marketing sau ceva cu mașini/piese auto și așa mai departe, ai nevoie de diploma de facultate/liceu?
Salut, sunt la liceu, mai exact bio chimie, a XI a si vreau sa intru la Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor de la Cluj pe domeniul de management, imi poate da cineva mai multe...? (mai mult)
Salut. Sunt un absolvent de liceu, fara BAC si fara experienta de munca anterioara. As vrea sa- mi caut un job full time, dar nu stiu de unde sa incep si unde sa ma uit mai exact. Un site cu diferite...? (mai mult)
Salut, se mai pot face acele acte necesare in Uk pentru a munci?
Cum pot fi un bun anatomist? (cunoscător de anatomie)
Noi avem acum ambasador in Republica Moldova?
Buna ziua.Inginerii instalatori sunt cei care se urca pe case sau cei care fac schita la cum trebuie sa arate?
As avea sanse ca fata sa intru la scoala de subofițeri? Cati ani trebuie sa studiez, in ce consta admiterea? Prima data am vrut la academie, insa mi- ar fi prea greu, plus ca majoritatea cunoștințelor...? (mai mult)
Salut. Ce inseamna un servant pompier (soldat profesionist) Ce face acesta mai exact, banuiesc ca nu e ca un pompier normal, pentru ca se intra doar pe baza a probelor fizice., nu ti trebuie nici macar...? (mai mult)
Salut, am nevoie de câteva informații. După terminarea facultății de științe juridice și administrative din cadrul academiei de poliție ce funcții poți ocupa? esti incadrar direct in...? (mai mult)
Bună seara! Ce trebuie făcut în cazul în care doresc să îmi schimb locul de munca, într-o perioadă cât mai scurta de timp, daca am depășit perioada de proba la actualul loc de muncă?
Aș dori să devin criminalist, dar nu pot intra la academia de poliție din cauza problemelor de vedere (miopie și astigmatism, aproape - 4 la fiecare ochi). Am observat în cadrul facultății de ...? (mai mult)
Daca termin liceul militar și urmez academia de politie cu ce grad o sa ies? O sa am un avantaj față de cei fara liceul militar?
Bună seara! Recent, s- au scos posturi la concurs pentru asistent medical la sabif. Și am văzut ca după analizarea dosarelor, dacă s- au înscris mai mulți, se va susține un interviu. Ideea e...? (mai mult)
Oare există vreo universitate din Romania care să îți ofere posibilitatea să studiezi facultatea de psihologie la distanță sau este doar varianta la zi? Chiar am nevoie de un răspuns...? (mai mult)
Salut...militarii care pleacă în Siria, Kazakstan în misiuni sunt militari de grade înalte? Cum ar fi general☆☆☆☆? Sau și soldații gradați profesioniști pot pleca în misiuni? Îmi puteți...? (mai mult)
Daca am făcut un curs la fara frecventa de nutriție și am și diploma de absolvire pot fi nutriționist?
Daca studiez medicina în particular pot ajunge doctor oficial?
Bună, am niște dificultăți in privita facultății, eu vreau sa aplic la medicina dar nu știu orașul, la Iași n ar fi o opțiune din ce am auzit (chiar daca i mai aproape de casa), cluj nu vreau...? (mai mult)
Care sunt liceele mai bune din Galați și pe ce profil sunt? Pe ce se acseaza ce faci acolo
Buna seara! Vin și eu cu o întrebare. Am început sa lucrez de pe data de 23.11 intr- o creșă de copii cu program prelungit de stat, am fost anunțate ca salariul îl vom primi pe data de 10.12,...? (mai mult)
Bună ziua, Dacă pe CV- ul meu pe care îl voi depune la alte firme, potenţialul meu angajator poate suna la actualul meu angajator astfel încât să afle că sunt interesat de un nou loc de...? (mai mult)
Bună TPU am o întrebare. Care dintre facultăți este mai potrivita Inginerie chimica (Usamv Cluj) sau Chimie alimentara si tehnologii biochimice (UBB Cluj)
Buna Ziua! Imi puteti da cateva Intrebari si raspunsuri la un interviu?
Buna, am 18 ani și as dori niște sfaturi, in prezent am renunțat la facultate pentru ca nu îmi place, nu știam ce voi face acolo și am avut un șoc când am observat ca locul meu nu este acolo....? (mai mult)
Bună, recent am trecut de examenul de rezidențiat pe țară și urmează repartizarea. Nu prea găsesc informații despre Targu Mureș, cum se face acolo rezidențiatul, la care specialități se ...? (mai mult)
Salut! Am o problema. Sunt in clasa a IX- a, pe mate info intensiv info. Eu am vrut sa ma duc pe informatica deoarece imi placea, dar vad acum ca e cam grea. Eu am o problema cu matematica, imi...? (mai mult)
Ce module se fac în cls a 10 a, pe profilul turism si alimentatie invatamant profesional, calificarea bucatar?
Dacă lucrezi la 2 școli ca profesor primești 2 salarii în funcție de numărul de ore predate?
Buna TpU, as vrea sa fiu politista in criminalistica, imi puteti spune va rog ce materii trebuie sa studiez si la ce facultate speciala pentru criminalistica ar trebui sa merg?
Bună TPU! Cum reușiți să faceți față presiunilor de la servici din partea șefului? Dacă ați fost în așa situație. Lucrez în 2 instituții, în prima, nu mai suport! Teroare în fiecare...? (mai mult)
Salut, Lucrez in domeniul IT ca junior QA engineer si am diploma de licenta in inginerie electrica. Momentam studiez si la master in paralel, primul an. Problema e ca masterul il fac tot in inginerie...? (mai mult)
La liceul de artă pe profilul Arhitectura arte ambientale si design trebuie sa dau probă de voce?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nina1980 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Pe aripile vantului
Ai facut cunostiinta cu Scarlett O'Hara si mult iubita ei mosie, Tara? Atunci, hai sa vedem cat de multe stii despre filmul care a facut istorie?